Fingerprint V2.8 Parmak izi Okuyucu Son Sürüm S60 5th + Generatör Signed

Sponsorlu Bağlantılar

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
sorun degil

mervano

Üye
:D
ben ovi den yükledim ama program çalışmıyor yani bu program ülkenizde çalışmaz diye saçma bişey çıkıyor

OğuzcanAbi

Üye
Saolasın

arno1597

Üye
yha bn yüklegim gibi aktif ettm nsl açcm 20 keremi biipledi gine açıkmadı yardımcı olurmusunuz ..?

bybilal

bybilal

Üye
güzel uygulama teşekkürler

SilentOne

SilentOne

Üye
süpermis yaf bu prog. kendimi gizli ajan gibi hissetim

Cengizt

Cengizt

Üye
    Konu Sahibi
Ben öyle oldum bile :kop: 007 Bucuk - Cengiz - Cengiz Bond.

asdasda123

Üye
İmei numarsını vermek güvenlimi?

MUHAMMED

MUHAMMED

Üye
Kardeş yükledik ke*geni de girip yaptım ama program bi işe yaramıyor :) Ayarlar kısmında işe yarar birşey yok. Preview kısmında da sadce görünüm var. Ne bi parmak izi kayıt yapılıyor ne de tanıyor.ç Bi işe yaramayan program bence.. Parmak okuyucu, tuş kilidi açma diye yazmak çok da doğru değil bence...

Emeğiniz için teşekkürler ama indirenler için yardımım dokunsun diye yazıyorum...

TaZZzZ

TaZZzZ

Üye
Kardeş yükledik ke*geni de girip yaptım ama program bi işe yaramıyor :) Ayarlar kısmında işe yarar birşey yok. Preview kısmında da sadce görünüm var. Ne bi parmak izi kayıt yapılıyor ne de tanıyor.ç Bi işe yaramayan program bence.. Parmak okuyucu, tuş kilidi açma diye yazmak çok da doğru değil bence...

Emeğiniz için teşekkürler ama indirenler için yardımım dokunsun diye yazıyorum...

arkadaşım zaten program parmak okumuyo ayarlardan kaç kere taradıgında açılcagını seçiyosun ona göre o kadar süre basınca kilit açılıyo...

olmasole

Üye
imei numarasını vermek ne derece güvenlidir ? özellikle imei yanlış verdim karşılık gelen kodu yazdım kabul etmedi.. bu programı yazanların hiçmi bir çıkarı yok acaba bu işte? imei numaralarını toplamak amaçlı bişey olabilirmi bu sizce?

temha35080

Üye
bunu kodu varmı acaba

Crica31

Üye
Harika bir şey çok saol

helebar

helebar

Üye
kardes bende yükledm ama o kaç kere açılacağı seçenegini bulamıyorum yardm ederseniz sevinirim çok acil ....

ziyaacat

Üye
Selamlar bütün arkadaşlar ayrıca bu siteyi yapan organize eden arkadaşlar allah size ne muradınız varsa inş allah verir allah razı olsun çoooook güzel çalışmalarınız var sizlere ne kadar teşekkür etsem az ve azdır

mangdaşire

mangdaşire

Üye
yanında verdiginiz şifre dagası işe yaramıo...:sahan::sahan::birak::birak:

--------------- Ekleme ---------------

imei numarasını vermek ne derece güvenlidir ? özellikle imei yanlış verdim karşılık gelen kodu yazdım kabul etmedi.. bu programı yazanların hiçmi bir çıkarı yok acaba bu işte? imei numaralarını toplamak amaçlı bişey olabilirmi bu sizce?

evet bu kod işi bendede olmadı ama 1. dediginize cevabım şudur ki ben bi sitede okumuştum 2006dan sonra üretilen telefonların imeileri korumalı üretiliyormuş.:yuru

figo37

Üye
tşskkkkkkkklerrr

cicous

Üye
kod nerde

ömer-

Üye
nasıl kuruluyor biri anlatabilir mi??

DPool

DPool

Üye