Final yolu açıldı! Fenerbahçe 2 - Manisaspor 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
'Davut

'Davut

Üye
Kedi ciğer meselesi ha?:ehe Türkiye Kupası nedir sanki bırak ya alamıyoruz zaten :kop:
Arkadaşım burada bunu defalarca yazdım muhakkak rastgelmişsindir.Yine yazıyorum.Derbilerin kazandığın takdirde rakip takımın şampiyonluk yarışında 3 puan almasını engellemekten başka bi ekstra getirisi yoktur.Fakat bu ülkemizde özellikle Fenerbahçe taraftarları tarafından o kadar çok abartılır ki...Ki bence gerilime sebep olan unsur da bir derbiye bu kadar anlam yüklemektir..
Hemen somutlaştıralım..Bursa yarın galip gelirse GSaray ile 8,FBahçe ile 9 puan fark yapıyor.Derbide puan kaybeden bana göre havlu atar.Şu ortamda galip gelen rakibinin şampiyonluk umutlarını o sahaya gömer ;) en güzel ve büyüleyici yanı da şu anda budur.
Bu maçı alıp da şampiyon olamadığını düşün ikisinden birinin.Anlamı kalır mı?Bana göre hiç kalmaz.Banane şampiyon olamadıktan sonra Feneri yenmişsin yenilmişsin.Çok da umrumda..
Ama siz o kadar çok abartıyorsunuz ki..Koskoca bir sezon Kadıköy de GSaray galibiyeti konuşuluyor.Ve ciddi söylüyorum harbiden komik duruma düşüyorsunuz :) Nokta..

Biraz Gülmek için mizah bölümüne bakmıştım...Bu dahada komikmiş...:ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...