Final yolu açıldı! Fenerbahçe 2 - Manisaspor 0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Final yolu açıldı! Fenerbahçe 2 - Manisaspor 0

Türkiye Kupası hasreti 26. yılda olan Fenerbahçe, son yıllardaki alışkanlığını sürdürdü ve finale çok yaklaştı !.. İki kulvarda iddiasını sürdüren tek takım olan ve pazar akşamı oynanacak Galatasaray derbisine odaklanan sarı lacivertliler, Manisaspor'u 2-0 yenerek final için büyük avantaj elde etti.

Hafta sonu Galatasaray ile kader niteliği taşıyan bir maça çıkacak olan Fenerbahçe'de futbolcular Manisaspor karşısında kendilerini fazla sıkmadılar. İlk yarıda 2 gol bularak rahatlayan sarı lacivertliler 90 dakikayı 2-0'lık galibiyetle tamamlayıp final için bilet rezervasyonu yaptırdılar !..

Maçta goller üstüste geldi... 30. dakikada Fenerbahçe, Orkun'un pası (!) ve Güiza'nın golü ile 1-0 öne geçti. Bu dakikada Manisaspor savunmasında Gabriel kaleci Orkun'a geri pas verdi. Ancak Orkun topu uzaklaştırmak isterken ayağından kaçırdı ve top ceza sahası içinde bekleyen Guiza'nın önüne düştü. İspanyol golcü de topu filelere yollamakta zorlanmadı: 1-0

Bu golden 2 dakika sonra Fenerbahçe Deivid ile 2. golü buldu. Dos Santos sol kanattan ceza sahası içine ortasını yaptı, Deivid yükseldi kafayı vurdu ve top kaleci Orkun'un bakışları arasında ağlarla buluştu: 2-0

Fenerbahçe bu gollerle maçı 2-0 kazandı ve final için avantaj elde etti.

FENERBAHÇE-MANİSASPOR: 2-0
STAT: Şükrü Saracoğlu
HAKEMLER: Abdullah Yılmaz, Cem Satman, Alper Ulusoy

FENERBAHÇE: Volkan Demirel, Gökhan Gönül, Lugano, Bilica, Andre Santos, Mehmet Topuz, Selçuk, Emre (Dk. 24 Deivid), Özer (Dk. 73 Vederson), Alex, Güiza (Dk. 86 Gökhan Ünal)
TEKNİK DİREKTÖR: Christoph Daum

MANİSASPOR: Orkun, Nizamettin, Limeira, Mehmet Nas (Dk. 60 Yiğit), Mehmet Güven, Simpson (Dk. 70 Dilaver), Güven, Kalabane, Yiğit Gökoğlan, Momha, Ergin (Dk. 51 Isaac)
TEKNİK DİREKTÖR: Reha Kapsal

GOL: Dk. 31 Güiza, Dk. 34 Deivid

SARI KART: Dk. 49 Kalabane
KIRMIZI KART: Dk. 79 Kalabane

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Emekli Yönetici
Artık şu kupayı alalım.

Revengeful

Emekli Yönetici
o biraz zor :)

izmirligenc

izmirligenc

Üye
yahu bu kupayi al aziz artik

arslansem

arslansem

Üye
Bir daha Fenerbahçe maçını izlememe kararı aldım.Koskoca 90 dakika zaman kaybı yahu :ehe
Futbol namına hiçbişey yok.Kalecinin ikramı ve 1 dakika sonra o golün şokuyla gelen gol.Hop 2-0 :) Gerisi aç bi ninni dinle maç bitene kadar :ehe

Aksi

Aksi

Üye
fb gene alamıck (:
fınalde kursagınızda kalıcak gene kupa :)
Ama alısmısnızdır gercı :P

mustafa

mustafa

Üye
hadi bu kez de siz alın :D

Anıl Umut

Emekli Yönetici
Beğenmediğimiz beleşçi Güizaya bak yahu:ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Akılların Galatasaray maçında olduğu bir dönem de iyi bir antreman maçı oldu ...

guero

guero

Üye
Diablos haklı kolay bi maçtı iyide oldu moral motivasyon açısından ben dier Finallere nazaran bu sefer artık Kupaya ulaşacağıız kanısındayım şimdiden kutlu olsun ha bu arada 2 farklı kazanırız demiştim oda tuttu :D

'Davut

'Davut

Üye
Fenerbahçe için Anteraman gibi bir maçtı...Maçın Daha farklı olması lazımdı bu da fena sayılmaz ...:D Finaldeyiz diyebiliriz artık Benim için Türkiye almışız almamışız...Herkes kendi takımına değil Fenerbahçe'ye bakıyor...İlk önce kendi takımınıza bakın... Aslında almasak daha iyi gibi Alırsak Tr kupasının Hiç bir anlamı kalmıyacak Benim için...:)

Ve taraftarımızla ne kadar Gururlansak ne kadar övünsek az ...İyi ki FENERBAHÇELİYİM...

arslansem

arslansem

Üye
Ne güzel olur işte hayatında ilk defa Türkiye Kupası görürsün :kop:

'Davut

'Davut

Üye
Fenerbahçenin 5 şampiyonluğunu gördüm bu bana yeter ve daha fazlasını gördüm....;) 6-0 gördüm 10-0 gördüm...:kop:Bunlar Türkiye kupasından daha güzel..;):ehe:kop::d:

arslansem

arslansem

Üye
20-0 ı da gördün mü :ehe hey Allah ım yaa :ehe git araştır bakalım delikanlı derbide alınan en farklı skor kaç kaç?7-0 diye bişey görürsen doğrudur orada kal :ehe çoluk çocuğu kandırıyorlar 6-0 la falan ne bu ya :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Hayatında hiç 6-0 Gördün mü ..?:kop:Hadi Biz kandırıyoruz siz nasıl kandıracaksınız...O zaman Deden bile doğmamıştı...:kop:

arslansem

arslansem

Üye
Bu da klasik bi çocuksu itiraz :) hani gördünüz mü nerede?Çok komik yahu :ehe Sen görmediğin herşeye inanmam der misin?Biz 6-0 ı kabul ediyoruz ama siz 7-0 ı kabullenemiyorsunuz arkadaşım..Kandırmamıza gerek yok..Siz de yedirme sorunu var :) Gir google a yaz derbide alınan en farklı skor diye.İyice oku sonra gel tartışalım hadi canım benim :ehe

'Davut

'Davut

Üye
Ha almışız ha almamışız dedim okey ...;) İsterse 100 yıl almasın...Benim için fark etmez... Gs 7-0 yenmiş banane İnkar etdim mi ?:d: Valla yedirme sorunum olsaydı Almayalım kupayı demezdim...Ve 7-0'ı umursardım...;)Senin yedirme sorunun var ki 100 yıl önceki maçı her mesajında demezdin tamam'ı ve Sana cevap vererek giçiremem vakti mi...?

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Galatasaray 7-0 yenmiş bizi hem de 7 kişiyle mi öyle mi ? :ehe Öyle diyormuş tarih :D :D
He evet tenekeyle oynuyorlarmış , maçlar 3 korner 1 penaltıymış . Normal :D:D

arslansem

arslansem

Üye
Kedi ciğer meselesi ha?:ehe Türkiye Kupası nedir sanki bırak ya alamıyoruz zaten :kop:
Arkadaşım burada bunu defalarca yazdım muhakkak rastgelmişsindir.Yine yazıyorum.Derbilerin kazandığın takdirde rakip takımın şampiyonluk yarışında 3 puan almasını engellemekten başka bi ekstra getirisi yoktur.Fakat bu ülkemizde özellikle Fenerbahçe taraftarları tarafından o kadar çok abartılır ki...Ki bence gerilime sebep olan unsur da bir derbiye bu kadar anlam yüklemektir..
Hemen somutlaştıralım..Bursa yarın galip gelirse GSaray ile 8,FBahçe ile 9 puan fark yapıyor.Derbide puan kaybeden bana göre havlu atar.Şu ortamda galip gelen rakibinin şampiyonluk umutlarını o sahaya gömer ;) en güzel ve büyüleyici yanı da şu anda budur.
Bu maçı alıp da şampiyon olamadığını düşün ikisinden birinin.Anlamı kalır mı?Bana göre hiç kalmaz.Banane şampiyon olamadıktan sonra Feneri yenmişsin yenilmişsin.Çok da umrumda..
Ama siz o kadar çok abartıyorsunuz ki..Koskoca bir sezon Kadıköy de GSaray galibiyeti konuşuluyor.Ve ciddi söylüyorum harbiden komik duruma düşüyorsunuz :) Nokta..

--------------- Ekleme ---------------

Galatasaray 7-0 yenmiş bizi hem de 7 kişiyle mi öyle mi ? :ehe Öyle diyormuş tarih :D :D
He evet tenekeyle oynuyorlarmış , maçlar 3 korner 1 penaltıymış . Normal :D:D

Bak bu da üstte değindiğim klasik çocuksu itirazlardan biri :ehe harbiden çok komik oluyor ya :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Semih tamam bir gün siz yeneceksiniz bizi :D kızma .. :ehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...