serinaga
Üye
Bu tip yorumlar & mesajlar benim için çok ilham verici oluyor.Eminim benim gibi bir çok geliştirici arkadaş için de böyle hissettiriyordur.
Motivasyon ve moral sağlıyor.Teşekkürler
İlgilenmen bir yana motivasyon vermen dahi beni çok mutlu etti kardeşiminş uygulamadan memnun kalırsın
Merhaba arkadaşlar ilk başta konuyu yanlış yere açmışsam özür dilerim. Böyle bir programı yazma amacım markette film izleme programlarının türkçe altyazı veya dublajlarının olmamasıydı.
Programın her hafta güncellemesi olacaktır ve her güncellemede yeni filmler, ekstra özellikler ve varsa(saptanırsa) hatalı alanlar giderilecektir. Bu arada arkadaşlar programın ücretini 2 tl olarak belirledim, daha az ücret seçeneği olsaydı wp store'da onu seçerdim. Free yayınlamamamın nedeni ise her hafta güncelleme atacağımdan dolayı uğraşımın karşılığı olmasını istedim.
Programın Tanıtımı = Film izleme zamanı. 150 den fazla film seçeneği ile bu uygulama tam size göre. Filmlerin tamamı ya altyazılı yada türkçe dublaj. Filmlerin çoğu HD formatında ve yeni(güncel) filmlerden oluşmakta. Sürekli yenilenen sinema haberleri ve kararsız kaldığınız zaman sizin yerinize film seçecek olan şans küpü bulunmakta.
Kategoriler = Aksiyon,Komedi,Romantik,Drama,Korku,Animasyon.Göze hitap eden bir arayüz hazırladık ve sizler için canlı tile özelliği ekledik. Not : Program sürekli halde güncellenecektir. Her uygulama güncellemesi sonrası yeni filmler, ek özellikler ve bulunan hatalı alanlar düzeltilecektir.Programın Linki =Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Bir zamanlar çılgınlar gibi, sabahlara kadar bilgisayar başında çok zamanım geçti, sırf bu konuda bir adım daha ileriye gidelim diye, bunun için hiç kimseden hiç bir talebim olmadı, İpragaz firmasının ilk yazılımının temellerini ben attım, daha sonra birkaç yazılım daha yaptım (Amiga 500 ile halen sandıkta bekliyor, nede olsa ilk göz ağrım), o zamanlar çok değildik, sağdan soldan fikir alabileceğimiz bir kimse yoktu, her defasında Amerika'yı yeniden keşfederdik , artık görüyorum ki epeyce bir yol aldık. Tek başına sadece el çırpma sesi duyulur, HEP BERABER TÜM SAHAYI İNLETİRİZ ... Yahu içimde uhde kalmıştı, ama siz arkadaşları gördükçe iştahım kabarıyor, işte bu yüzden sonuna kadar destekliyorum
Bir zamanlar çılgınlar gibi, sabahlara kadar bilgisayar başında çok zamanım geçti, sırf bu konuda bir adım daha ileriye gidelim diye, bunun için hiç kimseden hiç bir talebim olmadı, İpragaz firmasının ilk yazılımının temellerini ben attım, daha sonra birkaç yazılım daha yaptım (Amiga 500 ile halen sandıkta bekliyor, nede olsa ilk göz ağrım), o zamanlar çok değildik, sağdan soldan fikir alabileceğimiz bir kimse yoktu, her defasında Amerika'yı yeniden keşfederdik , artık görüyorum ki epeyce bir yol aldık. Tek başına sadece el çırpma sesi duyulur, HEP BERABER TÜM SAHAYI İNLETİRİZ ... Yahu içimde uhde kalmıştı, ama siz arkadaşları gördükçe iştahım kabarıyor, işte bu yüzden sonuna kadar destekliyorum
emeğine sağlık kardeşim satın aldım şimdi bu uygulamarı tek bir başlık altında toplarsanız çok iyi olur kaliteli işlere destek her zaman bende mağaza için çalışmalar yapıcam fakat biraz üst seviye düşünüyorum yazılımcı arayışlarımız 1 2 ay içerisinde başlayacak farklı bir preje üzerinde çalışmalarımız sürüyor emeğine sağlık
Sağ ol var ol abi ben de Commodore 64 ile başlamıştım
Babam sağ olsun o zamanlar onu alıp içimize bu sevgiyi aşıladı.Şimdi ise Sony Vaio Z ile çok daha ileri düzeydeyiz.Bunların hepsi 15 senede değişti.Zaman hızlı.
Eskiden 15GB harddiskli server'lar vardı Şimdi HP Z800 bile depolamada çığır açıyor
Desteğin için teşekkür ederim abim, Umarım bilişim sektöründe türklerin gücünü herkese gösterebiliriz
Yeni güncellemede bu konu üzerinde de duracağım kardeşimUygulamayı aldım, kullandım, çok başarılı. Eline emeğine sağlık. Gerçekten çok sevdim. Ancak bir isteğim olsun. Eğer yapılabiliyorsa bir günceleme ile kilit ekranından geri dönüldüğünde kaldığı yerden devam edebilmeli. Yani bir filmi durdurup telefonu elimden bırakıp su içip gelsem, bir bakıyorum kilit ekranı devreye girmiş. Kilit ekranından çıkıp uygulamaya geçip filme geri döndüğümde filme kaldığım yerden devam edemiyorum. Baştan başlatmak zorunda kalıyorum. Sonrasında da sardırmak zorundayım. Tabi Wifimin hızına göre biraz bekletme oluyor.
EvetYeni güncellemede bu konu üzerinde de duracağım kardeşimBu arada uygulamayı da Turgay adıyla siz değerlendirdiniz galiba değerlendirme içinde teşekkür ederim
uygulamayı satın aldım calişiyor ama film izlenmiyor. İzlemek istedigim filme tiklayinca sadece sol ust koşede kucuk afiş resmi olan bir ekran aciliyor.
uygulamayı satın aldım calişiyor ama film izlenmiyor. İzlemek istedigim filme tiklayinca sadece sol ust koşede kucuk afiş resmi olan bir ekran aciliyor.
Daha önce böyle bir hatayla karşılaşmamıştım ve ilk kez böyle bir şikayet alıyorum. Mağduriyetinizi gidermek için elimden geleni yapacağım. Durumu çözmek için bir kaç soru sormam gerekiyor, her film için mi aynı olay oluyor? Bu arada isterseniz PM yolu ile de iletişime geçebiliriz
Magduriyet söz konusu degil dostum. Zaten telefondan film izlemem ben. Sırf Türk geliştiricilere destek olmak adina uygulamalarini satin alirim. Ama herkes benim gibi duşunmeyebilir ve markete olumsuz yorumlar yazarak sana zarar verebilir.
Bu arada degişik yollardan degişik filmler denedim ve hepsinde durum ayni.
Magduriyet söz konusu degil dostum. Zaten telefondan film izlemem ben. Sırf Türk geliştiricilere destek olmak adina uygulamalarini satin alirim. Ama herkes benim gibi duşunmeyebilir ve markete olumsuz yorumlar yazarak sana zarar verebilir.
Bu arada degişik yollardan degişik filmler denedim ve hepsinde durum ayni.
Üstadım bu sorunun wifi ile mi 3G ile mi oluşuyor ? Merak ettim de ...
yo bölge konum ayarlarındaymış öğrendimçoğu uygulama tr de yok örneğin google search o yuzden bölgeyi abd yaptım. yinede teşekkürler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?