Fikisss Topluluğu NerdesiniZ!!..

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Ewt bencede kilitlensin!!.. Yoksa Görevlerini Yanlış Kullanlar başka yazılar yazabilir!!..

Teşekkürler!!..

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Arkadaşlar konu kilitlemek ezelden beri benim hiç hoşlanmadığım bir müdahale.
Sanki ağzımıza bant yapıştırılıp sus der gibi.. Ben hala tartışma denilen kavramın bir kavga olmadığını savunuyorum. gerçekten inanıyorum ki bir gün tartışmayı öğreneceğiz..
Herkes konuşmakta serbesttir.. bir şartla; ister Maxicep forumunda ister gerçek hayatımızda, kimsenin hak ve özgürlüğünü çiğnemeden. kimseyi aşağılamadan, kimseye küfür etmeden, konulmuş kuralları çiğnemeden.

Kurallar tabiiki cezai işlemlerle hatırlatılır, unutanlara..

delimakina

Üye
Hepinizden özür dilerim, belki yanlış anlaşıldım. Belki sizin dediğiniz gibi biriyim. Ben yine yeniden ve tekrar tekrar özür dilerim...

a21a

a21a

Emekli Yönetici
Yasminozz

Yasminozz

Üye
Hepinizden özür dilerim, belki yanlış anlaşıldım. Belki sizin dediğiniz gibi biriyim. Ben yine yeniden ve tekrar tekrar özür dilerim...

gerçekten bende tebrik ediyorum seni.....:alkis2:

gayet normal yazdığın msj yanlış anlaşıldı ve sana tepki verdiler ama sen buna rağmen yine de büyük bi olgunluk gösterip özür diliyosun keşke herkes senin kadar duyarlı olabilse........alkışlıyorum......:yurube: :yurube:

swedeniz

swedeniz

Üye
özurdilemek ve hatani bilmek guzel bi davranis ben olayi bilemedigim icin fransiz kaldim neyse ben bi kahve patlatiyim :)

***BlackrosE***

***BlackrosE***

Üye
    Konu Sahibi
Önemli değil!! Dostum Sadece Biraz sert kelimeler kullanmışsın onun için tepki verdik!!.. Neyse Sadece kabullenmen yeterli olurdu zaten!!..

Saygılar ;)

UndeRqRo.uNd

Üye
fikis artık maxicep 'in bir parçası oldu. :ehe:
manasını pek bilmesem de ( bu adreste videolar var ama ben bişey anlamadım) site içi bi oluşum .
yeni oluşum ve paylaşımlara saygı duyalım hatta destek olalım.:good:

yaşasın fikiss :heyo2:

delimakina

Üye
yaşasın fikissssssssss =))

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt