Mazlum Somer
Üye
-
Konu Sahibi
-
bir ergen v for vendetta yı izleyip pekala gaza gelebilirama bi' şaheserdir orası ayrı...bazen tekrar izleyip sisteme olan öfkemi pekiştiriyorum...
Galiba ergenlikte gaza gelmişsin sorusu beni biraz bozdu açıkçası.Ama anarşi ile ilgili kuramlara öngörülere değişik fikir akımlarına merakım var.Milyarlarca insanı ilgilendirecek kararların sakallı koca göbekli herifler tarafından kısa bir sürede verilip yürürlüğe girmesini hiçbir şekilde kabullenmedim kabullenmiyorumda...
Sanirim Ergenlikte Gaza Gelmissin .?
Youtube'da Gezerken Gordum .. Paylasayim Dedim ..
Ayrica Saheser Oldugu Kesinn .. =]
Galiba ergenlikte gaza gelmişsin sorusu beni biraz bozdu açıkçası.Ama anarşi ile ilgili kuramlara öngörülere değişik fikir akımlarına merakım var.Milyarlarca insanı ilgilendirecek kararların sakallı koca göbekli herifler tarafından kısa bir sürede verilip yürürlüğe girmesini hiçbir şekilde kabullenmedim kabullenmiyorumda...
Ozur Dilerim ..
Ve Kesinlikle Katiliyorumm .. Dedigin Gibi Her Tarafi Kilo Olan Adamlar Koskoca Ulke Kararlarini Veriyorr ..
'Yasalari Cignedigim Icin Gercekten Cok Uzgunumm Ama O Yasalar Kabul Edilirken 'Bana' Danisilmamisti' .. =]
"Sakallı ve kilolu adamlar"
Yakıştıramadım size..
ben hala izlemedim bu filmi
- - - Eklendi - - -
kurşın deldi geçti beyler
- - - Eklendi - - -
bıyıklı ve alman :?
ondan kastımız bizi ellerinin altında tutmaya çalışan bizi ezen yöneticiler...Onları ben de tasvip etmiyorum ama ilk önce benzettiğiniz terimlerin anlamına bi göz atın isterseniz. Sizce sakallı ve göbekli lnsanlara hakaret olmuyor mu bu laf ?
benim babamın bu denli ezilmesine neden olan onlar abi...
ondan kastımız bizi ellerinin altında tutmaya çalışan bizi ezen yöneticiler...
herneyse abi fikirlerimi az çok biliyorsun
Başka birşey demiyorum kardeşim. Beni yanlışta anlamayın. Sadece yanlışınızı düzeltme çabasındayım. Umarım hatanızı anlamışsınızdır..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?