(?) Figo10 - N95 8GB (?)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

figo102009

Üye
    Konu Sahibi
(?) Figo10 - N95 8GB (?)

Selamün Aleyküm kardeşlerim
:)

Umarım hepiniz iyisinizdir, haliniz-hatrınız yerindedir..)

Sizlere birtakım sorular soracağım ve inşaAllah bana fikirleriniz doğrultusunda yardımcı olursunuz :)

Yaklaşık 1-2 ay sonrasında hayalimdeki telefon olan Nokia N95 8GB'ı almayı düşünüyorum lakin bu telefonu alırken -malumunuz 2. el olacaktır- ve bende telefon alma işinden pek anlamam doğrusu

Bu telefonu alırken, herhangi bir kazıklanma, çin malı olması, telefonda arıza vb. gibi hadiselerin olmaması adına, bu telefonun bilhassa nerelerine dikkat etmem gerekir?

Kısacası komik kaçacak biraz ama; nereleri kontrol edersem, adam beni kazıklamamış olur diyeyim :)

Sonuçta az-buz bir para vereceğiz :)

Ayrıca bu telefon hakkındaki görüşlerinizi de merak etmiyor değilim, nasıldır gibisinden :)

Siz değerli kardeşlerimle fikir alış-verişinde bulunmayı uygun gördüm kendimce :)

Allah (c.c.) yardım edecek ve etmeyi niyetlenen herkesten şimdiden razı olsun :)

NoDisconnet

NoDisconnet

Üye
Figo10(:d:) - N95 8GB (:sarıl:)

figo102009

Üye
    Konu Sahibi
Neresi komik ki acep ?

sh0ck

sh0ck

Üye
Merhaba kardeş. Arkadaşa aldırma sen .

Bu iş böyle tek mesajta öğretilecek bişey değil ama önemlilerini vurgulayayım sana.

1-) Telefonu Net'ten alacaksan, (Sahibinden.com, gittigidiyor.com..) Satan kişinin profil yorumlarındaki olumlu olumsuz puanları dikkate al. En az 5 satış yapmış olmasına dikkat et. Henüz acemiysin sanırsam, bu yüzden GET'siz (Güvenli ödemesiz) ilanladan kaçın (Sahibinden.com'da çok fazla dolandırıcı var.) Bi tane ilanı beğendiysen hemen ödemeyi yapma. ( GET ile olduğunda diyorum ). İlk olarak adama mesaj at. İlan hakkında karşı tarafı tekrar yokla. Yani telefonu aldığımda sorun çıkarırmı ? Ekranında sorun varmı ? gibilerinden.

Olmadı telefon numarasını iste, konuş. İlanlarda kesinlikle ürüne ait foto'ların olmasına dikkat et. Bazıları nette bulduğu fotoğrafları koyuyor. Kesinlikle ürüne ait fotoğraf olmasına dikkat et.

Internet alışverişi güzeldir. Ama tantanası çok olur.

2-) Telefon hakkında yorumlarım (N95 8GB) ;

Her 3 ayda 1 telefon değiştirirdim. Sırasıyla N73, N95 8GB ve N96 . Bu 3 telefonu da 3 ay kullandım. En son N96'da kaldım.6 aydan fazla oldu N96'da kalalı. Gayette memnunum.

N95 8GB İle ilgili olarak;

Senin işini fazlasıyla görür. N95 8GB'nin tek eksiği geliştirilebilir ek hafıza girişi yok. Yani hafıza kartı takamıyosun. Sadece 8GB Hafıza ile kullanabilyiosun.Sana yeteceğini umuyorum. Bu telefon için fabrika üretimi durdurdu diye biliyorum.( Yanlış biliyor olabilirim. )
Bu yüzden 2. El alacaksan Garantili olmasına, içinin açılmamış olmasına dikkat et.İlk eline aldığında telefonu Kamerasını kontrol et. Tuş takımının tuşlarını kontrol et. Müzik aç Hoperlorde sorun olmaması için.Kablosuzunu kontrol et. Çekiyormu diye. v.s vs..

Çin malı taklit ise olayını geç artık :). Bi telefon çin malıysa eline almayı bırak görmeyle anlarsın. Ki o kadarda teklonoji cahiliysen; yazılımından anlayabilirsin, olmadı telefonun bataryasını çıkarıp iç taraftaki Etikete bakabilirsin.

Bu kadar.. Umarım diğer Arkadaşlarada yardımcı olur bu postum.

Teşekkürler.

figo102009

Üye
    Konu Sahibi

Arkadaş, Allah (c.c.) senin her hayırlı isteğini ömrünün sonuna değin kabul eylesin (AMİN)

Çok sağ ol

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt