Fifa 2012 HD Apk+SD Xperia Neo da denenmiştir..

Sponsorlu Bağlantılar

talha00

Üye
Sony Ericson Xperia Neo - Neo V ' de ÇALIŞTI.... İYİ OYUNLAR

traffics

traffics

Üye
Linkler yok olmuş. Yeniden upload edebilir misiniz ?

eses2658

eses2658

Üye
480x800 çözünürlüklü telefonlar için koyduğunuz apk dosyasının linki kırılmış. Rica etsem bir el atar mısınız?

FlyPgs21

FlyPgs21

Üye
iyi günler arkadaşlar bi türlü çalıştıramadım önce açılıyor birkaç saniye sonra kapanıyor. telefon lg optimus 2x yardım lütfen

eses2658

eses2658

Üye
Evet bende de ayni sorun var. Oyun aciliyor menudeyken kapanmaya zorla diyor. telefonum rootlu ve build.prop editli degil. roor atip build.prop dosyasini duzenlemem gerekir mi?

tommyboy

Üye
galaxy s2 için yüklemiştim siyah ekran çıkıyo ve karanlık menüler... varmı yardımcı olacak?

musti09500

musti09500

Üye
Arkadaslar bu oyun likleri silinmis indiremedim bu oyunu nasil indiricem simdi :(

onila

Üye
link yok kardeş bi eklermisin

hsnsdf

Üye
kardeşim müsadenle alıntı yapıyorum.

brkalp

Üye
HVGA apk dosya yok...

eses2658

eses2658

Üye
Arkadaslar ben sorunumu cozdum. ea sports ve lig logolari geldikten 2-3 saniye sonra kapanmaya zorla diyordu. bu sorunu wifi yi kapatarak ve kablosuz ozelligi ve aglar-mobil aglarda veri etkin ve veri dolasiminin tik halini kaldirarak hallettim. oyun super otesi. huawei ideos x5de sorunsuz bir sekilde calisiyor ;) paylasim icin tesekkurler ;)

toudelo

Üye
htc sensation da sorunsuz çalışıyor mükemmel bi oyun yanlız apk linki ölü googledan bulup indirdim. oyuna girerken açık girmeyi denemedim ama wifi ve 3g yi kapatıp girdim hiçbir sorun yok

SeRcANKoSe1985

Üye
samsung galaxy note calısırmı hangı formatı desteklıyor acaba bılen arkadaslar yardımcı olabılırmı?

delrico

delrico

Emekli Yönetici
arkadaşlar bende s2 var yükledim baya bekledim siyah ekran açılıo menü falan gözüküo nedeni nedir

personal_jesus

Üye
iphone deki fifa 12 ile aynı mı bu oyun? Bilgisi olan var mi arkadaşlar

lansıa

Üye
samsung gs2 de calısırmı bu oyun deneyen varmı

thump

Üye
böle oyunlar nokiaya ne zaman gelir ya s^3e yoksa böle olmucak n8 i çöpe atcam kamerasına acıom .s

marjinaliter

Üye
linkler ölü

SnekAffekt

SnekAffekt

Üye
linkler uçmuş

Üst Alt