ben kurdum ekrana dokunun uyarısından hemen sonra üzgünüz diyip kapanmaya zorluyor nerde hata yapıyorum nasıl kurdun anlatırmısın
forum içerisindeki sehriyar kardeşimizin açtığı konulara bak çözümü çok rahat bulabilirsin ( harici kartı 8GB dahili yaparak rahatlıkla kullanabilirsin )sonuc:apk si yüklendi ama data sını yüklerken hafızam yetmedi yani oyun 1.61 gb benim hafızam ise 1.54 gb yani bende vasathafıza kartına yüklenme olsa ii olur samsung sl i9003
![]()
arkadaş hangi apkyı indirdin bende indirdi çalışmadı sonragalaxy s2 çalıştı oyn süper indirme uzun sürüyo hafızada yer açmakta fayda var yalnız batarya ve işlemci ısınıyo plastık kokusu geldi
Oyun başlarken bende de kapatma hatası verdi ardından interneti kapatıp tekrar actım problem yok şu anda.Belki de şansa olmuştur bilemiyorum. Sonuç olarak Desire HD'de sorunsuz çalıştı, iyi oyunlar...Oyun Xperia Play için yani Chainfire3D gerektiriyo ama li apk 'bazı' cihazlarda da çalışıyo. Oyuncular koşmadıgı zaman yavaş tabi arkadaşım oyuncuyu kontrol ederken 'Sprint'e basmayı unutmaOyun başlarken bende de kapatma hatası verdi ardından interneti kapatıp tekrar actım problem yok şu anda.Belki de şansa olmuştur bilemiyorum. Sonuç olarak Desire HD'de sorunsuz çalıştı, iyi oyunlar...

arkadaş hangi apkyı indirdin bende indirdi çalışmadı sonra