Fifa 2012 HD Apk+SD Xperia Neo da denenmiştir..

Sponsorlu Bağlantılar

maxifunk

maxifunk

Üye
Arkadaşlar Huawei ideos x5 de denedim sorunsuz kasmadan çalışıyor paylaşıım için teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: eses2658 ve fatih_347

doktorum21

Üye
he şimdi anladım demek diğer versiyonlar için daha çıkmamış öyle söyle kardeeşim neyse biraz daha bekleriz ama keşke bir xperia play olsaydıda rahat rahat oynardık sprient de basıyorum oyun acayip kasıyor umarım en kısa zamanda çıkarda bende rahat rahat oynarım :D

sametbr

Üye
Wildfire s de sorunsuz açıyor =) ayrıca ripli datası 800mb yer kaplıyor =)
(Chainfire olmadan Wildfire s de dokunmatik problemi olmadı diğer hvga telefonlardada olmayacağını düşünüyorum =) )
riplenmiş data'sı(Gayet hızlı iniyor)
kullandığım apk:

(Umarım yardımım olmuştur=) )

hakdar

Üye
ÖNEMLİ: Arkadaşım, Xperia NEO için hangi apk dosyasını yükledin? Acil cevap yaz lütfen

Aleksandar

Aleksandar

Üye
* Oyunu açtığında kapanma hatası alan arkadaşlar, internet bağlantınızı kapatıp açın oyunu.
* Oyun çok yavaş ve acaip kasıyor diyen arkadaşlar, Taskiller programı ile sistemi meşgul eden ve arka programda çalışıp ram yiyen programları kapatıp oyunu açmayı deneyin, olumlu sonuç veriyor. Yine yavaş diyorsanız maalesef donanımınız gereksinimleri karşılamıyor demektir.
İyi oyunlar...

technoblue

technoblue

Üye
arkadaşlar oyun sorunsuz çalışıyor ancak şöyle bir sorun mevcut takımları seçerken takımların amblemleri görünmüyor siyah boş bir çerçeve çıkıyor. acaba bu sorun sadece bende mi mevcut yoksa siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz? çözümü var mı bu sorunun?

PriZm

PriZm

Üye
arkadaşlar oyun sorunsuz çalışıyor ancak şöyle bir sorun mevcut takımları seçerken takımların amblemleri görünmüyor siyah boş bir çerçeve çıkıyor. acaba bu sorun sadece bende mi mevcut yoksa siz de aynı sorunu yaşıyor musunuz? çözümü var mı bu sorunun?

oyun Xperia uyumlu.yani adreno 205 için yapılmış.genel olarak powervr,tegra larda simgeler bozuk görünüyor.ama başka sorun yok.

Lyre1907

Üye
galaxy s ve galaxy sl de kasmadan calısmakta bilginize ayrıca paylasım ıcın cok tesekkurler dostum...

osmanayman

osmanayman

Üye
N900'de çalıştı fakat takım logoları görünmüyor. Hafif takılmalar var ama gerçekten süper oyun. Bir de hız ayarı falan var mı, pc'deki gibi... Ayarlarda bulamadım da... Selametle...

yakup_281

yakup_281

Üye
neo ve neo v için 480x800 ü indirecez?

mreren38

mreren38

Üye
Sadece premium kullanıcıları Megaupload'dan 1GB'den daha büyük dosyaları indirme yetkisine sahiptir.
?! :off:

PriZm

PriZm

Üye
N900'de çalıştı fakat takım logoları görünmüyor. Hafif takılmalar var ama gerçekten süper oyun. Bir de hız ayarı falan var mı, pc'deki gibi... Ayarlarda bulamadım da... Selametle...
N900 da nasıl çalıştırdın:D Telinde Android mi yüklü?:D

osmanayman

osmanayman

Üye
N900 da nasıl çalıştırdın:D Telinde Android mi yüklü?:D

Evet 2.3.4 yüklü. Telefon görüşme özelliği kamera vs özelliklerini kullanamıyoruz. Yakında o da olacak diyorlar... Biz de Maemo-Android geçiş yapıyoruz bazen... Multitouch olsa hiç bir sıkıntı kalmaz... Selametle...:oke:

PriZm

PriZm

Üye
Evet 2.3.4 yüklü. Telefon görüşme özelliği kamera vs özelliklerini kullanamıyoruz. Yakında o da olacak diyorlar... Biz de Maemo-Android geçiş yapıyoruz bazen... Multitouch olsa hiç bir sıkıntı kalmaz... Selametle...:oke:

yine iyiymiş hoşgeldin android dünyasına:)

osmanayman

osmanayman

Üye
Eyvallah kardeş...:oke:

fedlkamp

Üye
ideos x5'te çalışırmı bu oyun?

PriZm

PriZm

Üye
Çalışır...

serdar_34_54

serdar_34_54

Üye
forum içerisindeki sehriyar kardeşimizin açtığı konulara bak çözümü çok rahat bulabilirsin ( harici kartı 8GB dahili yaparak rahatlıkla kullanabilirsin )

tamamda bunu apk sini hafıza kartına göre ayarlanmazmı? bana bi yardım edin yahuu.LÜTFEN :sarıl:

err00r

Üye
teşekürler asus eee pad'de deneyeceğim olur umarım:)

err00r

Üye
Asus'ta olmadı malesef:S

Üst Alt