Fifa 2011 Hakkında bilgi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Fifa 2011 Hakkında bilgi

Her sene mart ve nisan aylarından itibaren oyunseverler bir sonraki Fifa serisinin heyecanına düşerler. Nisan ayına yaklaştığımız bugünlerde oyunsever yine heyecanlı ve meraklı şekilde FIFA 2011 hakkında bilgilerin açıklanmasını bekliyor. Fifa 2011 tahminlere göre eylül ayında demo olarak ekim ayında da versiyon olarak yayınlanacak.
EAsport Fifa 2011 ‘de Fifa 2010‘a göre çok büyük değişikliklere gideceği geçen sene yapılan röportajlardan anlaşılabiliyor. Oyunseverleri mükemmel bir Fifa 2011 bekliyor diyebiliriz

Her sene Fifa ve Pes ‘in yeni serilerinin çıkmasından itibaren hemen karşılaştırma anketleri yapılır ve genelde Pes’in daha yüksek bir oy oranına sahip olduğu görülür ancak bu sene Fifa 2011 çok büyük bir idda ile geliyor. Bu seneki anketlerde Fifa 2011 ‘in Pes 2011 ‘den daha iyi bir oy oranına sahip olacağı ve oyunseverler tarafından Fifa 2011 ‘in daha çok sevileceğini tahmin ediyoruz.

• Beğen
Tepkiler: MuStİnHo, Kingmortall ve weyselow

byilmazZ

byilmazZ

Üye
Pes den vazgeçmem :oke:

rapman

rapman

Üye
her iki oyunu da seviyorum. Fakat Fifa'nın da eski güzel günlerine dönmesini istiyorum.

Adilx05

Adilx05

Üye
Bu Oyunlarla Alakam Yok Ama Pes Fifadan Daha İyi olur Gibime Geliyo...

Nedved

Nedved

Emekli Yönetici
PES hiçbir zaman FIFA ile kıyaslanamaz...Adamlar FIFA ile yarışmadan önce , lisansı ortadan kaldırmalı diye düşünüyorum...

Kingmortall

Kingmortall

Üye
fifa herzaman bir numaradır fifa serisi kuruyorum :D fifa dan vazgeçmem :ehe

Silinen Üye 623746

Kapalı Hesap
    Konu Sahibi
Bende pesi seviyorum ama yayınladım işte

sekinardi

sekinardi

Üye
pess :ehe

вαтıη

вαтıη

Üye
Fifa, PES gibi 3 boyutlu olmadan çok zor geçer.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt