Ben şu kadar söyliyeyim 3 gün önceden yazdım yarı final eşleşmesini tarihini, eğer 3 günde 2 taraf anlaşamıyorsa 2si de elenir. Kubilay yok 2 gündür, pm attım, ziyaretçi mesajı yazdım bu akşam gireceğim saatleri söyledim ona rağmen gelmezse hükmen sayılacak.
Siz kaç gündür konuştunuz mu veya ortak bir saat ayarlamaya çalıştınız mı? Dün saat 8'den itibaren rakibin fll hamachideydi 12 civarında çıktı. Akşamları oluyor o genelde.![]()

İlk Maç
AC Milan 3-2 İnter
2. Maça Çıkıyoruz..
--------------- Ekleme ---------------
2. Maç
İnter 4-4 AC Milan
Sende Olan Sans Bende Olsa..Maclar Ezimet Olurdu..:S

Kubilay 2 saattir hamachideyim, şimdi tv başına geçiyorum saat 10 da gelicem.![]()
n:daha önceki maçlara bakılırsa valecia şampiyon olur bide 2kişilik nasıl oynadınız

Bu güzel düşünceleriniz için teşekkür ederim.Arkadaş Valencia ile bütünleşmiş,, oldukça zor maçlar oynadık hiç oyundan mantalite olarak kopmadım son dakkaya kadar sabırla gol aradım ama ilk maçta basit defans hatasıyla yediğim 2. gol ağır geldi uztamıayyım... uzatmaya götürecek golü bulamadım.Arkadaşı tebrik ederm.2. maçımız Kubilay ile biraz adaletsiz oldu. O oynadı, kazandı ama 3-2 final için yetmedi. Kendisiyle en güzel maçları oynadık turnuvadaki.
Final
Valencia - Milan.
Sona gelindi. Artık final zamanı.!!!
1 OCAK PERŞEMBE
Valencia (van_hoijdonk) - MsinaL (Milan)