Fifa 2009 Turnuvası Şampiyon Valencia (van_hoijdonk)

Sponsorlu Bağlantılar

Sizce Şampiyon Kim Olur?

• Kullanılan toplam oy
    77
Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
:ehe

--------------- Ekleme ---------------

Konuya İlgi Az Yaw..

Konu Dışı'na Link Versene Ahmet..

Seyirci Çok Önemli :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
30. dk da msinala karşı 4-0 geride olduğum maçı ilk yarı 4-1, dk 70 6-4 olarak öne geçtim. Daha sonra 6-5 ve 7-5'in ardından 7-6 yaptı maçı aldım.

Süper ötesi bir maçtı 4-0'dan 6-4 :)

HenryBenzema1410

HenryBenzema1410

Üye
30. dk da msinala karşı 4-0 geride olduğum maçı ilk yarı 4-1, dk 70 6-4 olarak öne geçtim. Daha sonra 6-5 ve 7-5'in ardından 7-6 yaptı maçı aldım.

Bu Skor Herşeyi Belli Ediyor..Baya Heycanlı Olmali Keşke Bizde İzleme Şansımız Olsaydı Okey vs Oyundaki gibi :ehe

kubilay_79

Üye
Ben Dün Saat 10:00 a Kadar Hamachideydim Sadece 18:00-20:00 Arası Yoktum ve İlk Maçımı Yapıcağım Arkadaşa da P.M Attım Cevap Bekliyorum

Bu akşam müsaitsen yapalım dün akşam girdim hamaçideydim 10:30 a kadar yoktu kimse

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

Elimdeki Maçı Verdim..
Ama Olsun Grupta Liderliği Kaptırmadım En Azından Averajı Korudum..

Maç Çok Heyecanlı Geçti Ama..

Olumsuzluklara Rağmen.. :ehe

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
00.30'a kadar kimden sorun olursa olsun benim yapabileceğim bir şey yok. 2 günlük süreçte uygun bir saat ayarlanamıyorsa 2 takımda 0 puan alacak maçları oynanmış sayılacak.

Bu herkes için geçerli. Daha sonraki rakiplerinizle de oynayabilirsiniz tarihleri önemli değil. Onlar en geç tarihler. Ama belirtilen günleri geçen maçlar 0 olarak yazılacak. :oke:

kubilay_79

Üye
A gubunun dişli rakipleri belli oldu bakalım B grubu oynayanları nasıl olcak diğer arkadaşlardan oynayan varmı? :)

Inter 3 Lyon 2
Lyon 1 Inter 2

Galatasaray 2 Lyon 5
Lyon 6 Galatasaray 1

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
A grubunun ilk maçlar sonucundaki puan durumu eklenmiştir. :oke:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye

Son Güncelleme Yapsaydın Keşke..

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Herkesin maçı tamamlandıktan sonra yazıcam. Şimdi oğuzla hellboyda oynuyor. Senin hellboyla benimde oğuzla maçım kalıyor.

İstersen hamachiye gel. Yarım saate bitecek onların maçı bizde oynar a grubunu tamamlarız. :oke:

djdelibarbaros

Üye
Manchester United-2 2-İnter
İnter-1 1-Manchester United

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İlk maçlar sonundaki puan durumları eklenmiştir. İsteyen arkadaşlar 2. ve 3. maçlarını yapıp sonuçlarını yazabilirler.

:oke:

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
2. maçların sonuçları da bugün yarın gelir. 2. maçlar tamamlandığında puan durumu güncellenecektir. :oke:

Mustafa Furkan

Mustafa Furkan

Üye
Hellboy'la Karşılaşamadık Bir Türlü.. :(

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Görünün o ki turnuvayı iptal edeceğiz. Kimse doğru düzgün maçlarını yapmıyor veya burada gelip durumu bildirmiyor.

Bu şartlarda turnuva devam edemez. ;)

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Valencia 9-0 Fenerbahçe
Valencia 7-2 Fenerbahçe

:oke:

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Hellboy'la Karşılaşamadık Bir Türlü.. :(
2 gün önce onlineydim ama sen yoktun bu aksam da onlıneyım hamachiye girdiginde bana maxiden msj gonder ki anlayayım

+ Ousahin in pc sinde sorun oldugu icin Van_Hooijdonk un kararıyla 2 macı da hükmen 3-0 kazandım

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
A grubunda Msinal - Hellboy maçı kaldı son maç. Onun haricindeki şekliyle puan durumu güncellenmiştir. Hellboy 2 maçı kazanırsa gruptan çıkıyor, msinal 1 beraberlik alsa, fark yemediği taktirde yetiyor. Güzel bir çekişme olacaktır. :)

B grubunda bu gece maçlar tamamlanmazsa maçlarını oynamayanlar 0 puan olarak oynamış sayılacaklar.

Hellboy®

Hellboy®

Üye
Dün akşam ben onlineydim ama arkadas girmedi ...

Üst Alt