fifa 2007 VERSİYON 2,01

Sponsorlu Bağlantılar

erc_erd

erc_erd

Üye
    Konu Sahibi
fifa 2007 VERSİYON 2,01
BUYRUN ARKADAŞLAR SÜPER BİRŞEY TÜRKÇE SİPİKERDE MEVCUT

FIFA 2007 Versiyon 2.01 Çıktı (Türkçe Spiker, Taraftar Tezahuratları,Türkçe Dil,vs.)
Bir SUPER TEAM çalışması olan FIFA 2007 Versiyon 2.01 hazır...

VERSİYON 2.01

İşte Sis Link :

Versiyon 2.01'de yapılan 3 değişiklik;

1- Eski versiyondaki büyük harf karakterleri Sadece baş harfleri büyük diğerleri küçük olacak şekilde değiştirildi.
2- Eski versiyondaki menü müzikleri N-GAGE dışındaki telefonlarda kasıntı yapıyordu.Bu versiyonda Kilobaytı düşük ve yabancı müziklerle değiştirildi.Böylece bazı arkadaşlardaki pıtpıt sesini de önlemiş olduk.
3- Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaştaki eksik futbolcular eklendi.Örneğin galatasaraya ümit karan fenerbahçeye appiah ve edu beşiktaşa bobo diğerini unuttum...

Bu arada N-GAGE dışındaki diğer tellerde oyunu hiç açamayanlar şu yöntemi denesin.Daha önce yüklemiş olduğu tüm N-GAGE oyunlarını,libs vesaire klasörlerini silsin.Gerekirse hafıza kartına format atsın.Ondan sonra FIFA 2007'yi kurup ardına multifixss'i kursunlar ve telefonu kapatıp açsınlar.Diğer N-GAGE oyunlarını da zamanla yüklersiniz artık...

erc_erd

erc_erd

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar bu konu alıntıdır yazmadığım için özür dilerim

profosor25

Üye
BENİM DİGER SİTEDEN CALMIŞSIN BURAYA KOYMUŞSUN ne güzel yaptık yok tesekkür mesajları DİYYORSUN BU BENİM CALIŞMAM ALINTI YAZ UKALA

neocellman5

Üye
sen bole bısı yapma ımkansız :D

mametusta

Üye
Paylaşim Için Teşekkür

CoYoTe®

CoYoTe®

Üye
Kasmayın Beyler Önemli Olan Paylaşım Gerisi Boş

crazy_s

crazy_s

Üye
7610da denedım acılmıo...

profosor25

Üye
color fix yukle 7610 da calışması icin

dembas

Üye
Fix

dembas

Üye
Fix Nasil Alicas Yardim Ediiiiiiiiiiiiiiiiiiiiiin

Exalans

Exalans

Üye
BENİM DİGER SİTEDEN CALMIŞSIN BURAYA KOYMUŞSUN ne güzel yaptık yok tesekkür mesajları DİYYORSUN BU BENİM CALIŞMAM ALINTI YAZ UKALA
beyler yavaş terbiye sınırlarını aşmayalım bi sorun varsa bize ulaşın

Apollon

Apollon

Üye
evet fix lazım......

CAN_TANEM

Üye
kardeş eyvallah güzelde fix den bahsetmişsin şunu doğru düzgün anlat fix ne nasıl buluruz nasıl yukleriz paylaşım yapmışken tam yap bari

aytug92

aytug92

Üye
8500 kb yer istio sağlam oyun herhalde :)

badboys4545

Üye
ya arkadasım bu color fix dion bi daha da bişi demion nerden bulcam ben bunu yaa arkadasın 6600 da calısıyor benim 7610 da calısmıyor nasıl iş anlamadım

tolgalex

Üye
süper ya

acer1903

acer1903

Üye
Arkadaşlar çalıştıramayanlar bunu yüklesin çalışıyor.
MultiFikss_Mazide

acer1903

acer1903

Üye
Arkadaşlar benim telefonum 6630 Oyun MultiFikss_Mazide programını yükleyince çalışıyor. Fakat ses gelmiyor. Normal mi? 6630'da sesli oynayan var mı?

LowesTime

LowesTime

Üye
Arkadaşlar çalıştıramayanlar bunu yüklesin çalışıyor.
MultiFikss_Mazide

eLLerine saqLik benimkide 6630 şimdi indiriyim yükLiyim konuya dönicem

15 dk sonra :

oyunu oynadım beni sarmadı sahsen !!. pek heycanLi deqil real football 2007 tavsiye ederim..
yinede emeqinize saqLik qüzel oLmus...
qeL qeLeLim ses oLayına ... bi basta ea sports'un sesi qeLiyo diyerLerde ses yok...

hacker_akbal

hacker_akbal

Üye
emeğine sağlık ;)

Takipçi Satın Al

Üst Alt