emz
Üye
Ne kadara satıyorsun?
galatasarayı nasıl alacaz bir yardım etsen resimle gösterek özel mesajdaBen takım adın GALATASARAY , amblemi gs yaptım ve deplasman ve iç saha formasını Galatasarayın bu senekini yaptım toplam 3.000 altın harcadım ama ohh miss süper oldu
galatasarayı nasıl alacaz bir yardım etsen resimle gösterek özel mesajda
Ayarlar>SesOyunda spiker yorumcu eklemeyi nasıl yapacaz ilk kurdumda spiker indir demişti şimdi bulamıyorum yardım edersiniz
galatasarı alabilmek için hangi lige alıyoruzAyarlar>Ses
o lig konusunu bende çözemedim mecburen onun verdiği bir takımla oynuyorum istemediğim oyuncuyu da bedava gönderiyor paralı gönderdiğini de ben oynatıyorum ayrıca antremanı da bulamadım oyuncuları nasıl güçlendirecem bulamadım çok çok uzun zamandır fifa oynamıyorumgalatasarı alabilmek için hangi lige alıyoruz
kick - off yok oyunda , sadece kendi ultimate teamınızle hızlı maç veya haftanın takımı ve haftanın maçlarını yapabiliyorsunuzo lig konusunu bende çözemedim mecburen onun verdiği bir takımla oynuyorum istemediğim oyuncuyu da bedava gönderiyor paralı gönderdiğini de ben oynatıyorum ayrıca antremanı da bulamadım oyuncuları nasıl güçlendirecem bulamadım çok çok uzun zamandır fifa oynamıyorum
10 senedir pc versiyonu dahi oynamıyorum hepsi aynımı pc de de yokmu ligleri oynamak bilmiyorum ama ufacık ekranda boğuldum kafam karıştı fifa hastası biri olarak bu kadar uzak kaldıkdan sonra kabus gibikick - off yok oyunda , sadece kendi ultimate teamınızle hızlı maç veya haftanın takımı ve haftanın maçlarını yapabiliyorsunuz
PCde tüm modlar var (kick-off, antrenman, kupa, lig ve UT), ama bu sene mobile sadece UT modunu koymuşlar, PCdeki UT modu ile aynısı, tek fark PCde online olarak da UT takımlarını kapıştırabiliyorsun mobilde online karşılaşma yok10 senedir pc versiyonu dahi oynamıyorum hepsi aynımı pc de de yokmu ligleri oynamak bilmiyorum ama ufacık ekranda boğuldum kafam karıştı fifa hastası biri olarak bu kadar uzak kaldıkdan sonra kabus gibi
PCde tüm modlar var (kick-off, antrenman, kupa, lig ve UT), ama bu sene mobile sadece UT modunu koymuşlar, PCdeki UT modu ile aynısı, tek fark PCde online olarak da UT takımlarını kapıştırabiliyorsun mobilde online karşılaşma yokemin ol herkes PCde de UT modunu oynuyor online olarak FIFA World var PCde ücretsiz online, o da UT modu, PCde de deneyebilirsin istersen
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?