Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
OyunFifa 15 Ultimate Team 1.1.0 Para Hilesi !
Sponsorlu Bağlantılar
MEHMET ÇİFTÇİ
Üye
Konu Sahibi
Fifa 15 Ultimate Team 1.1.0 Para Hilesi !
Başlıkta da belirttiğim gibi Arkadaşlar harika bir oyun. Para hilesini bilen var mı? Burda paylaşmak yasak ise pm'den atabilir misiniz ?
gungfu155110
Üye
Niye yasak olsun bizde faydalanalım hilesiz sıkıntı
MEHMET ÇİFTÇİ
Üye
Konu Sahibi
Olursa çok iyi olur Hilesiz cidden sıkıntı
gungfu155110
Üye
Şuan oyuna girmiyor sende de öyle mi
avast
Üye
Yukledim ama hic giremedim
MEHMET ÇİFTÇİ
Üye
Konu Sahibi
Ara sıra bağlantı kopuyor beyler. Game hacker ile para hilesi yapıyorum ekleniyor bişey alınca tekrar eski paraya dönüyor malesef
gungfu155110
Üye
Nasıl yapıyon root gerek mi
MEHMET ÇİFTÇİ
Üye
Konu Sahibi
Evet root gerekli telefonunu root yaptıktan sonra game hacker programıyla yapabiliyorsun fakat bazı oyunlar da işe yaramıyor özellikle online oyunlarda ne yazık ki
gungfu155110
Üye
Racing 3 gibi bir money dosyası yaparlar yakında
MEHMET ÇİFTÇİ
Üye
Konu Sahibi
EA Games oyunlarında yapıyorlar evet ama Fifa da olur mu bilemiyorum. Sonuçta Racing internetsiz de oynanıyordu.Fifa 15 internet istiyor.
hospiti
Üye
banlama yapmazlar mı ki
MEHMET ÇİFTÇİ
Üye
Konu Sahibi
Real racing te sıkıntı yoktu banlama yapmiyorlardi. Genelde banlamayi Gameloft yapıyor.
Anil-D
Üye
gamelofta bi hile yapabilsem iyidi aksam asfalt overdrivede 1.siradaydim sabah 7.olmusum ama 20 dkda bir mazot doluyor adamlar nasil geciyor beni
MEHMET ÇİFTÇİ
Üye
Konu Sahibi
Gameloft ta hile yapmak sıkıntı ne yazık ki. World at arms ta yaptım banladılar Süresiz hemde
kemal190558
Üye
Ultimate team buyuk bi mod yapamazsin
YaşlıTaşCocuk54
Üye
Para hilei lazim bide offline oynanmiyormu
YaşlıTaşCocuk54
Üye
evde internet yok oyun super cikti nasil oynucam ........
Yönetici tarafından düzenlendi:
MEHMET ÇİFTÇİ
Üye
Konu Sahibi
İnternetsiz oynayamazsınız ne yazık ki
tutas_tee
Üye
para hileleri var youtube dende bakabilirsiniz ama paylasim linklerine ulasilmiyor hepsi parali sitelere upload edilmis.ayrica soyle bir hilede yapilabilir illa para olmasi gerekmez oyuncu icin sinirsiz yada uzun miktarli sozlesme kondusyon gucu felan yapilsa yada oyuncu paketi hlesi yapilsa bence para hilesinden daha iyi olur.ben cok aradim para hilesi buldum ama indiremedim bir turlu linklerden
MEHMET ÇİFTÇİ
Üye
Konu Sahibi
Onlar survey oluyor. Onlara inanma yok telefonu pc ye bağlıyorsun yok pc'den hile yapıyorsun bilmem ne... Surveyler tanıtım amaçlı içerik indirmeye yönlendiriyor. Bir nevi yeni çıkmış proğram oyun vb. indirmek için tanıtıcı reklam yani anlayacağın.