Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ferrari GT Evolution HD S60v5 ed Unsigned (62.6 Mb)
sen 5800 bu oyunu kaldıracagından umutlumusun ben kullanıyorum 10 mb prince of persia var hd oda onda bile dunya kadar donuyor bu telın yenı guncellemesınde ram artırmazlarsa ısyan ederım
5230da da çalışmaz kardeş.bu oyun sadece samsung i8910 ve sony ericcson satio'da çalışır.bunların haricinde N97,5800,5530 ve 5230u olanlar hiç boşuna uğraşmasın..
bnde yeni indirdim yükledim v40 5800 ımda manyaq hızlı oynuyorum kasan arkadaşlar oyunu yükleince telenfondaki bütün işlem dosyalarnın kapanması için telefonu kapatıp açın
bnde yeni indirdim yükledim v40 5800 ımda manyaq hızlı oynuyorum kasan arkadaşlar oyunu yükleince telenfondaki bütün işlem dosyalarnın kapanması için telefonu kapatıp açın
kardeş emeğine sağlık oyun çok güzele benziyor fakat sertifika hatası veriyor.bi önerin varmı
'Davut
Üye
Konu Sahibi
Hacklemen lazım oda kasıyor...
pleccc
Üye
Ya ..net olsun o kadar para(1700 tl) ver n97 al (tek alma sebebim oyun oynamak) sonrada sıradan bir telefonmuş gibi cebinde gezdir. ..net olsun nokia en kısa zamanda batarsında bizde mutlu oluruz...