Ferrari GT Evolution HD S60v5 ed Unsigned (62.6 Mb)

Sponsorlu Bağlantılar

luupuus

luupuus

Üye
yeni format attım yinede kasıyo

okeane3110c

okeane3110c

Üye
5800 da kasıo ya

hayabusa77

hayabusa77

Üye
bu oyunu n79 a uyarlayabilirsek hiç kasmadan oynayabiliriz ekran çözünürlüğünü değiştirmek lazzım

Marchegiani

Marchegiani

Üye
Süpersin, teşekkürler..

everest11

everest11

Üye
5800 acmıyor

mekanik

Üye
telefonu kasmasa güzel oyun...

mellihyurdemi

mellihyurdemi

Üye
5800 da oynuyorum ancak kasıyo... hiç oynayamadım bende kaldırdım umarrım bi çözümü bulunur

diablo_celik

Üye
oyun nerden indircez

mumi_abi

mumi_abi

Üye
saol kanka eline sağlık da kasıyo yaw telefon :(

davala1978

Üye
emeğine sağlık çok güzel paylaşımlar bular devamını bekleriz ziyaret eden arkadaşlar bir tşk ü çok görmeyin

mekanik

Üye
çözüm falan bulunmaz arkadaşlar...:oke:

orkun85

orkun85

Üye
çok güzel oyun devamını isteriz.

Revengeful

Emekli Yönetici
teşekkürler

ares26

Üye
teşekkürler dostum

headhunterrr

Üye
bnde yeni indirdim yükledim v40 5800 ımda manyaq hızlı oynuyorum kasan arkadaşlar oyunu yükleince telenfondaki bütün işlem dosyalarnın kapanması için telefonu kapatıp açın

tribal38

Üye
kardes ellerine saglik indirib denicez sagol

TüRKeR_uA

TüRKeR_uA

Üye
unsigned diyor sertifikalayip atin telefona. Bu arada oyun harikulade

Revengeful

Emekli Yönetici
pff kapatıp açıyorum genede kasıyor bende oynamak istiyorum :( :(

mekanik

Üye
bnde yeni indirdim yükledim v40 5800 ımda manyaq hızlı oynuyorum kasan arkadaşlar oyunu yükleince telenfondaki bütün işlem dosyalarnın kapanması için telefonu kapatıp açın

bu işlem bi işe yaramaz... sende olduysa şanslısın...

hazar07

hazar07

Üye

dostum biraz destekli salla:nono: soledigin sey hiçbi işe yaramaz.bilgisi olmayan insanları da heveslendirme.bana 5800da bu oyunu kasmadan oynadıgını ıspatlayan olsun kendi telefonumu veririm.

--------------- Ekleme ---------------

ha bi de profil resmi olmayan 2-3 msj atmş kişilere inanmayın arkadaslar. ayrıca admin bence bu konuyu ya kapatın ya da başlığına samsung i8910da ve sony ericsson satioda calısır die not dusun.giren herkesde 5800 ve 5530 var,onlarda da bi işe yaramıo