Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ferrari GT Evolution HD S60v5 ed Unsigned (62.6 Mb)
Sponsorlu Bağlantılar
luupuus
Üye
yeni format attım yinede kasıyo
okeane3110c
Üye
5800 da kasıo ya
hayabusa77
Üye
bu oyunu n79 a uyarlayabilirsek hiç kasmadan oynayabiliriz ekran çözünürlüğünü değiştirmek lazzım
Marchegiani
Üye
Süpersin, teşekkürler..
everest11
Üye
5800 acmıyor
mekanik
Üye
telefonu kasmasa güzel oyun...
mellihyurdemi
Üye
5800 da oynuyorum ancak kasıyo... hiç oynayamadım bende kaldırdım umarrım bi çözümü bulunur
diablo_celik
Üye
oyun nerden indircez
mumi_abi
Üye
saol kanka eline sağlık da kasıyo yaw telefon
davala1978
Üye
emeğine sağlık çok güzel paylaşımlar bular devamını bekleriz ziyaret eden arkadaşlar bir tşk ü çok görmeyin
mekanik
Üye
çözüm falan bulunmaz arkadaşlar...
orkun85
Üye
çok güzel oyun devamını isteriz.
Revengeful
Emekli Yönetici
teşekkürler
ares26
Üye
teşekkürler dostum
headhunterrr
Üye
bnde yeni indirdim yükledim v40 5800 ımda manyaq hızlı oynuyorum kasan arkadaşlar oyunu yükleince telenfondaki bütün işlem dosyalarnın kapanması için telefonu kapatıp açın
tribal38
Üye
kardes ellerine saglik indirib denicez sagol
TüRKeR_uA
Üye
unsigned diyor sertifikalayip atin telefona. Bu arada oyun harikulade
bnde yeni indirdim yükledim v40 5800 ımda manyaq hızlı oynuyorum kasan arkadaşlar oyunu yükleince telenfondaki bütün işlem dosyalarnın kapanması için telefonu kapatıp açın
dostum biraz destekli salla soledigin sey hiçbi işe yaramaz.bilgisi olmayan insanları da heveslendirme.bana 5800da bu oyunu kasmadan oynadıgını ıspatlayan olsun kendi telefonumu veririm.
--------------- Ekleme ---------------
ha bi de profil resmi olmayan 2-3 msj atmş kişilere inanmayın arkadaslar. ayrıca admin bence bu konuyu ya kapatın ya da başlığına samsung i8910da ve sony ericsson satioda calısır die not dusun.giren herkesde 5800 ve 5530 var,onlarda da bi işe yaramıo