Ferrari GT Evolution HD S60v5 ed Unsigned (62.6 Mb)

Sponsorlu Bağlantılar

jarmen-kell

jarmen-kell

Üye
oyunları biraz kesip biçilmesi lazım çözünürlükten biraz kısılsa daha rahat oynanır heralde:)

romeo8

Üye
benim 5800da calismiyor. nedenini ve cozumunu bilen varsa yardim etsin...

hazar07

hazar07

Üye
çok fena kasıyo telefonu birader.beyaz ekranı da soranların cevabı budur işlemci cok yavas

jugule

Üye
bende de n97 var cogu yunları acmıo bı de sısx ve rar olanların azını acıo

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Rar'ı nasıl açıyor...:D

romeo8

Üye
Nokia 5800 ve n97-e Open GL 3D hizlandiricisi koysa cok iyi olurdu, boyle kasma sorunu olmazdi, ama malesefff....

yusuf_07_34

Üye
kardeşim cok güzel bi oyun emegine saglık. satio su olanlar kesinlikle yüklesin:D

--------------- Ekleme ---------------

kardesim asphalt 5 varmı?

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
kardeşim cok güzel bi oyun emegine saglık. satio su olanlar kesinlikle yüklesin:D

Boyutdan belli ne kadar güzel olduğu...

Asphalt 5 daha çıkmadı çıkdığı tarihden hemen sonra ekliyeceğim eğer başka bie kişi vermesse...

ylmz.fatih

ylmz.fatih

Üye
5800XM v31 Deli gibi kasıyor 10 dakika olacak nerdeyse yarışa başlayamadım :D Yeni bir versiyon ile işlemci ve Ram gücünü iyileştirmeli Nokia yoksa şikayet mektuplarının sonu gelmicek.

berktezkosar

berktezkosar

Üye
herkese merhaba arkadaşlar...
Ben bu siteye daha yeni üye oldum... Şu a gayet de memnunum :D aradığım çoğu şey var... Neyse ben bu oyunu indirdim.. yükledim... ancak oyun yuklendikte sonra beyaz ekrandan başka birşey gözükmüyor... Bu telefonun Ram'ini az olmasından mı kaynaklanıyor..?? yoksa oyun mu bozuk??
Bilgilerinize...

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Telefonun ram'i az kalıyor...Hoşgelidin Maxicep e

amiriliyaz

Üye
ya bu ne be cok yavas aciyor oyunu

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Telofonunuzun Ram'i yeterli gelmiyor...

yadolu

yadolu

Üye
Tam bir nokia rezaleti, dünya kadar para verip N97 yedi aldık ondan sonra çıkan samsung Hd omnia kadar olmayısı tam bi rezalet, hayatım boyunca hep nokia kullandım ama galiba artık bu son cihazım, bi daha da nokia almam.

'Davut

'Davut

Üye
    Konu Sahibi
Tam bir nokia rezaleti, dünya kadar para verip N97 yedi aldık ondan sonra çıkan samsung Hd omnia kadar olmayısı tam bi rezalet, hayatım boyunca hep nokia kullandım ama galiba artık bu son cihazım, bi daha da nokia almam.
Dediğine sonuna kadar katılıyorum...1500 tl vereceksin ama düzgün yğkleyemiyeceksin...

fatih_reis

fatih_reis

Üye
Peki 5800 son güncellemesi açtımı oyunu ?

neco91

Üye
N97&D2=Samsung i8910 OmniaHD
sayfasına benim gibi bir n97 kullanıcısı giderse heralde elindeki telefonu kırma istegi uyanabilir.

hunkaar

hunkaar

Üye
N97&D2=Samsung i8910 OmniaHD
sayfasına benim gibi bir n97 kullanıcısı giderse heralde elindeki telefonu kırma istegi uyanabilir.

5800 ile n97 doğal olarak aynı sonuçları almış ve samsung omnia hd de bunları 30 a katlamış:vur hadi 5800 uygun fiyatlı orta segment falan deyip geçeriz de n97 yi nasıl atlarsın be nokia dünyanın parasını sayacaksın iki grafik göremeyeceksin

bu arada yeni baktım benim emekli n73 5800 ve n97 i az da olsa bir farkla geçemeyi başarmış testte:kop: