Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ferrari GT Evolution HD S60v5 ed Unsigned (62.6 Mb)
Sponsorlu Bağlantılar
jarmen-kell
Üye
oyunları biraz kesip biçilmesi lazım çözünürlükten biraz kısılsa daha rahat oynanır heralde
romeo8
Üye
benim 5800da calismiyor. nedenini ve cozumunu bilen varsa yardim etsin...
hazar07
Üye
çok fena kasıyo telefonu birader.beyaz ekranı da soranların cevabı budur işlemci cok yavas
Asphalt 5 daha çıkmadı çıkdığı tarihden hemen sonra ekliyeceğim eğer başka bie kişi vermesse...
ylmz.fatih
Üye
5800XM v31 Deli gibi kasıyor 10 dakika olacak nerdeyse yarışa başlayamadım Yeni bir versiyon ile işlemci ve Ram gücünü iyileştirmeli Nokia yoksa şikayet mektuplarının sonu gelmicek.
berktezkosar
Üye
herkese merhaba arkadaşlar...
Ben bu siteye daha yeni üye oldum... Şu a gayet de memnunum aradığım çoğu şey var... Neyse ben bu oyunu indirdim.. yükledim... ancak oyun yuklendikte sonra beyaz ekrandan başka birşey gözükmüyor... Bu telefonun Ram'ini az olmasından mı kaynaklanıyor..?? yoksa oyun mu bozuk??
Bilgilerinize...
'Davut
Üye
Konu Sahibi
Telefonun ram'i az kalıyor...Hoşgelidin Maxicep e
kardeşim cok güzel bi oyun emegine saglık. satio su olanlar kesinlikle yüklesin
Tam bir nokia rezaleti, dünya kadar para verip N97 yedi aldık ondan sonra çıkan samsung Hd omnia kadar olmayısı tam bi rezalet, hayatım boyunca hep nokia kullandım ama galiba artık bu son cihazım, bi daha da nokia almam.
Tam bir nokia rezaleti, dünya kadar para verip N97 yedi aldık ondan sonra çıkan samsung Hd omnia kadar olmayısı tam bi rezalet, hayatım boyunca hep nokia kullandım ama galiba artık bu son cihazım, bi daha da nokia almam.
5800 ile n97 doğal olarak aynı sonuçları almış ve samsung omnia hd de bunları 30 a katlamış hadi 5800 uygun fiyatlı orta segment falan deyip geçeriz de n97 yi nasıl atlarsın be nokia dünyanın parasını sayacaksın iki grafik göremeyeceksin
bu arada yeni baktım benim emekli n73 5800 ve n97 i az da olsa bir farkla geçemeyi başarmış testte