Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
Ferrari GT Evolution HD S60v5 ed Unsigned (62.6 Mb)
Sponsorlu Bağlantılar
'Davut
Üye
Konu Sahibi
denedinmi oyunu...
cengizsadikli
Üye
Dostum n97 de klavyeyle oynanabiliyormu
'Davut
Üye
Konu Sahibi
Oynanıyordur...
ugungor83
Üye
i8910 HD'mde camış gibi çalışmakta bilgisayar oyunlarından farkı yok inanılmaz güzel bir günde %75 completed oldu bile )) bitince ne oynayacaksak.
EEE o zaman teşekkürü hak etdik.... Golf'u seversen 50 mb'lık oyun ekledim onay alınca ona başlarsın...Gameloft yapmış oda müthiş birşey...
warhacker
Üye
Davut dediğim gibi netten baktım omnia da süper calısıyorda 5800 kasıyor sunun ram ını artırsalar olcekler he bı guncelleme atsalar ram ucsa bızde oynasak cok kasıyor 5800 da dusun 10 dk de sadece sound kapadım ve yarısa basladım sonra baktım araba gıtmıyor kapadım oyunu
'Davut
Üye
Konu Sahibi
O zaman bakmakla yetinmek lazım....ugurgör83 Arkadaşımız'da çamış gibi çalışıyormuş Oyunu bitirmiştir şimdi... Tekrar'dan Allah sabır versin...
baran2222
Üye
boş ram 52 mb dior 10mb lık prince of persia hd yi bile donduruyor arkadaşın e65 telefonu var toplam ram i 45 ama oyun donmuyor
'Davut
Üye
Konu Sahibi
valla öyle ya...Nedir bu oyunlardan çekdiğimiz....
cantonaaa
Üye
paylaşmak için verdiğin emeğe teşekkür ediyorum. (daha indirmedim)
amon35
Üye
arkadaşlar ben yükledim ama bayabir kastı sizdede kasıyormu tel n97 32gb kasmaması için ne yapmalıyım ( hafıza boş 28GB boş alan var)
fazz
Üye
5800 kurdum ancak çok fazla takılma oluyor...
lacomparsita
Üye
bu oyun omnia ve satio icin cünkü onlar 3D özeligi var 5800 ve n97 yok ondan kasma yapiyor
'Davut
Üye
Konu Sahibi
Herkes indirmiş bir teşekkür et butonuna basan yok yorumda bulunma zahmetinde bulananda yok ya
tugrul_27
Üye
saol bilader eline sağlık paylaşımların devamını bekliyoz
TEKYUMRUK
Üye
Davut™;1883267' Alıntı:
İndirmeden önce teşekkür etseniz oyunda bir hata çıkınca niye usanmadan mesaj yazıyorsunuz...
ilk önce mantıklı olan oyunu denemek çalışıyorsa teşşekür ederim ki çalışmıyor davut arkadaşım çalışmıyan birşeye nasıl teşşekür edebilirimki ama yinede emeğine sağlık
'Davut
Üye
Konu Sahibi
Neyle deniyim n73'lemi... Ayrıca oyun çalışıyor.....