bakmadım abi bir kontrol edeyim.[ENGİN];5838663' Alıntı:Serdar sana fennec'in güncellemesi geldimi?
bakmadım abi bir kontrol edeyim.
- - - Eklendi - - -
şimdi baktım. coderus başka bir tarayıcı yapmış. qmlmozbrowser adında. daha kullanışlı olmuş adres çubuğundan kopyalama özelliği gelmiş ancak bunda
flash olmadığı için site üzerinden video oynatılamıyor. eklerim birazdan.
[ENGİN];5839115' Alıntı:
Evet bende şaşırdım güncelleme görünce 20mb'lık fonksiyon tuşları degişik ayrıca dedigin gibi videolar görünmüyor,ve ekrana basılı tuttugunda ortaya çıkan fonksiyon tuşlarından 3 çizgili simge çalışmıyor.tüm bu eksikliklere ragmen digerinden daha hızlı gördüm bunu
Elbette son degil yeni sürümler gelecekler,bizde bir kullanıcı olarak "geri bildirim"yapıyoruzolabilir abi. coderus test edenler için kolaylık olsun diye bu sürümü çıkarmış.
- - - Eklendi - - -
bu sürümler son değil çok daha iyisi gelecek.

yalnız bana güncelleme gelmedi sen nereden güncelledin?[ENGİN];5839139' Alıntı:Elbette son degil yeni sürümler gelecekler,bizde bir kullanıcı olarak "geri bildirim"yapıyoruz![]()
yalnız bana güncelleme gelmedi sen nereden güncelledin?
tamam ben de onu kurdum şimdi.[ENGİN];5839162' Alıntı:
Hıı bak şimdi n9 için browser ararken bi sitede rastladim buna installer eklentisini indirince güncelleme geldi az bekle link'i yazarım bırazdan
tamam ben de onu kurdum şimdi.

[ENGİN];5839173' Alıntı:Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
- - - Eklendi - - -
Güncelleme geldimi![]()
güncelleme geldi ancak çalışmıyor. simgeye tıklayınca açılmıyor. ekstradan bir şeyler daha kurmak lazım sanırım.
yok abi seninki de olmadı.[ENGİN];5839242' Alıntı:
benim verdigim en attakini yükle birde ben yükledigimde bir sorun olmadı,bu arada dosya yöneticisine girip bir bak dosyalar çiftse installer dosyasını silip bide öyle dene
onu tam anlamadım abi kurulum dosyalarını mı kontrol edeyim?[ENGİN];5839295' Alıntı:dosya yönetici'ye baktın mı?
onu tam anlamadım abi kurulum dosyalarını mı kontrol edeyim?
hepsini silmişim abi. neyse ya çok önemli değil. şu an için. yeni bir sürüm çıkar mutlaka.[ENGİN];5839351' Alıntı:
Evet serdar installer eklentisini indirdigimde aktarımlarda ? soru işareti olunca dosya yöneticiye girdim yüklemiş oldugum uygulama dosyaları çifter çifter'di "QmlmozBrowser"dosyasını sildim düzeldi.bide şöyle yap internet açıkken menüdeki simgeye tıkla veya teli kapatıp aç öyle dene
hepsini silmişim abi. neyse ya çok önemli değil. şu an için. yeni bir sürüm çıkar mutlaka.

[ENGİN];5839371' Alıntı:
Coderus çalışıyor çıkar elbet![]()

haberler güzel abi. ilk çıkan fennec yüzünden sorun oluyormuş. xulrunner dosyasını yeniden kurdum ve sorun kalmadı. bende de çalışıyor artık.![]()
[ENGİN];5840403' Alıntı:
bende evvelki fennec yüklü'ydü kaldırmak mı gerekiyor?