Fennec Qml - IPCLiteAPI

Sponsorlu Bağlantılar

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
arayüz gidip duruyo tam ekrana falan mı geçiyo anlamadım?
otomatik olarak tam ekrana geçiyor. adres çubuğunu ve sekmeleri ortaya çıkarmak için boşluğa basılı tutup aşağı veya yukarı kaydırıyorsunuz.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

otomatik olarak tam ekrana geçiyor. adres çubuğunu ve sekmeleri ortaya çıkarmak için boşluğa basılı tutup aşağı veya yukarı kaydırıyorsunuz.

Fennec setting'de henüz bir ayar yok düzeltirler ilerde :)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5746687' Alıntı:

Fennec setting'de henüz bir ayar yok düzeltirler ilerde :)

oralara ayarlar gelecek daha abi. düzeltilecek, eklenilecek ve değişecek çok şey var.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Bekleme'deyiz :)

meg1ddo

meg1ddo

Üye
nihayet adam akıllı flash destekleyen bir tarayıcı çıktı, hd videolar bile açılıyor youtube tan, telefonum hd tv ye dönüştü resmen, çok net görüntüleri ilk defa gördüm bu ekranda:)

- - - Eklendi - - -

biraz daha geliştirilse tadından yenmez :)

Seglopsi

Seglopsi

Üye
eksikleri neler anlatirsan ona gore yukleyebilirim.

birde sorum var, yeni surum firefox ile cakisiyor mu?

fLuke!

fLuke!

Üye
yeni sürüm mü geldi?

meg1ddo

meg1ddo

Üye
çok hızlı ve akıcı ama bazen kullanıcı adı parola girişi gibi kutucuklarda giriş yaparken can sıkıyor, onun dışında pek bi sorun göremedim şimdilik, hd videoları youtube tan açabildiği için diğer tarayıcılara fark atıyo bu konuda.

fLuke!

fLuke!

Üye
[ENGİN];5769185' Alıntı:

Bende ikisi de yüklü şimdiye kadar bir sorun yok
]

- - - Eklendi - - -

firefox kuruluyken de yüknenebilen paketi Serdar paylaşmıştı ilk sayfa da
İkisi birden yükleniyor o zaman.:)

- - - Eklendi - - -

çok hızlı ve akıcı ama bazen kullanıcı adı parola girişi gibi kutucuklarda giriş yaparken can sıkıyor, onun dışında pek bi sorun göremedim şimdilik, hd videoları youtube tan açabildiği için diğer tarayıcılara fark atıyo bu konuda.

Evet, gerçekten güzel bir tarayıcı.Geliştirilmeye ihtiyacı var sadece.:)

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
ilk'inde firefox'u kaldırıp yüklenebiliyordu ama Serdar'ın son paylaştıgı ayrı bir paket firefox yüklüykende sorun olmuyor yani

Seglopsi

Seglopsi

Üye
adres cubugu kaybolunca nasil geri getiriliyor? :)

birde flash surumu gorunmuyor adobe'nin sitesinde. flash player test diye yazip ikinci linke tiklayin firefox'da yazarken oradan ogrenebilirsiniz, firefox'da gorunurken fennec de goremedim. ama cok hizli gercekten.

- - - Eklendi - - -

opera'nin yeni tarayicisi da cok hizli olacaktir muhtemelen :) webkit qt/qml tabanli tarayicisi bu ay iOS icin, gelecek ay Android icin cikacakmis. umarim MeeGo icin de en kisa surede cikar.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

Serdar'ın cevabı

Seglopsi

Seglopsi

Üye
[ENGİN];5769594' Alıntı:

Serdar'ın cevabı

dogrudur oluyor. :) dikkatten kacirmisim konuda orayi tekrardan okuyunca fark ettim. her ikinize de tesekkurler. :)

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar sizden azıcık daha beklemenizi rica edicem. Bu sürüm coderus'un paylaştığı idarelik bir sürüm. Dediğine göre arayüz baştan aşağı değişecek ve daha akıcı olacakmış.

- - - Eklendi - - -

ve rica ederim. :)

- - - Eklendi - - -

eksikleri neler anlatirsan ona gore yukleyebilirim.

birde sorum var, yeni surum firefox ile cakisiyor mu?

eksikleri ilk mesaja yazdım. Bir iki eksik yeni sürümle ortadan kalktı.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
:eller:

meg1ddo

meg1ddo

Üye
hadi bakalım merakla ve heyecanla bekliyoruz

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye
Burası yeri degil ama bu "Helium" browser nasıl bişey iyiye benziyor hızlı da ama belli bir süre sonra uygulama kapanıyor niyeki :bilmm

pRime.

pRime.

Üye
    Konu Sahibi
[ENGİN];5795866' Alıntı:
Burası yeri degil ama bu "Helium" browser nasıl bişey iyiye benziyor hızlı da ama belli bir süre sonra uygulama kapanıyor niyeki :bilmm

o tarayıcı sorunlu. geliştiricisi de üstünde durmayacağını söyledi. güzel ancak yüklü sayfalarda çakılıyor. snowshoe daha iyi bence ona göre. hızları aynı sayılır.

[ENGİN]

[ENGİN]

Üye

o tarayıcı sorunlu. geliştiricisi de üstünde durmayacağını söyledi. güzel ancak yüklü sayfalarda çakılıyor. snowshoe daha iyi bence ona göre. hızları aynı sayılır.
Eyvallah serdar,belli zaten görsel yüklü sayfalar da hemen kapanıyor browser