vaadeder tabi abi. Daha çok uzun bir geleceği var. Bireysel olarak geliştiriliyor olmasa bu kadar gecikmez. Tarayıcıdaki sorunlar zamanla düzeltilecek.
vaadeder tabi abi. Daha çok uzun bir geleceği var. Bireysel olarak geliştiriliyor olmasa bu kadar gecikmez. Tarayıcıdaki sorunlar zamanla düzeltilecek.
qmlmoz daha kullanışlı. fennecqml'de de flash var. birbirinden ayrı iki tarayıcı aslında. ikisini de kullanabilirsiniz zaten ileriki zamanlarda bunlar birleşip çok daha güzel bir tarayıcı ortaya çıkacak.
qmlmoz'da yakınlaştırma ile ilgili sorun var sanki , çok kararsız , bazen de tek parmak dokunmama rağmen çift algılayıp yakınlaştırma/uzaklaştırma yapıyor.
yok cikmamis. ucweb'in forumunda ingilizce surumunun cikacagi hakkinda biseyler yaziyor ama 2011 tarihli bir yazi ciksaydi elbet yayinlanirdi diye dusunuyorum.
ben bi zamanlar bi icveb indirmistim baya iyiydi hatta dosyasinda ingilizceye ceviren bi ek vardi icine atiyordun ingilizve oluyordu unutmusum cok gecti.belki bi yerkerde vardir hala
ben bi zamanlar bi icveb indirmistim baya iyiydi hatta dosyasinda ingilizceye ceviren bi ek vardi icine atiyordun ingilizve oluyordu unutmusum cok gecti.belki bi yerkerde vardir hala
bu surumdur kesin. pek bir artisi var diyemeyecegim en azindan java konusundaki uc java browser bence daha iyi. bulursam eklenti dosyasini deb yapar her ikisini de koyarim foruma. suan hicbirsey anlasilmiyor.