Fenerliler G.saraylılara Saldirdi

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ukalaboy

ukalaboy

Üye
    Konu Sahibi
Fenerliler G.saraylılara Saldirdi
KAYSERİ ERCİYES MAÇI SONRASI HOLİGANLAR İSKELEDE TERÖR ESTİRDİ
Fenerbahçe-Kayseri Erciyesspor maçının ardından Kadıköy'den vapurla Karaköy'e geçen bir grup Fenerbahçe taraftarı, iskelede olay çıkardı.

Vapur Karaköy iskelesine yanaştığında, Anadolu yakasına gitmek için bekleyen ve üzerinde sarı-kırmızı renkli kaşkollu kişileri gören taraftarlar, küfürlü tezahüratlar yaparak, camları yumruklamaya başladı.

Daha sonra camları kırmaya başlayan sarı-lacivertli taraftarlar, salona girerek, üzerinde sarı-kırmızı renkli giysiler bulunan vatandaşlara saldırdılar. İskelede bekleyen diğer vatandaşlar ve diğer Fenerbahçeli taraftarlar, öfkeli kalabalığı engellemeye çalışırken, iskeledeki görevliler de kapıları açarak, beklemekte olan vatandaşları vapurun içine aldı.

BJK İnönü Stadı'ndaki derbi maçtan çıkarak iskeleye gelen Galatasaraylı bazı taraftarlar bu sırada tartaklandı. Daha sonra vapura binen Galatasaraylıların peşinden giden ve orada da tartaklamaya devam eden 5-6 kişilik Fenerbahçeli taraftar grubunu görevliler uzaklaştırdı.

MİLLİYET

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Galatasaray'ın başarısını çekemiyorlar tabii; ligi zehir ettik ya onlara..

Salihyet

Salihyet

Üye
oldukça yorum yazmamaya çalışıyorum ama tabi galatasarayın büyük başarılarını ve avrupadan aldığı futbolcuları kıskanıyoruz. bu haberin doğruluğunuda ispatlayan yok holigan bizsek sizde su şişesisiniz

van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 8 2006, 01&#58;19 PM) [post=330510]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Galatasaray&#39;ın başarısını çekemiyorlar tabii; ligi zehir ettik ya onlara..
[/b][/quote]

Gs önde mi bizden ben mi yanlış görüyorum..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Şampiyonluğu rahat kazanamadınız ya, o açıdan söyleidm..

Salihyet

Salihyet

Üye
sonuçta yıllar sonra şampiyon olduğumuz hatırlanacak o yüzden bunların benim gözümde değeri yok nede olsa ne bjk&#39;nin türkiye kupası nede manisa yenilgisi hiç biri hatırlanmayacak

perfectlover

Üye
Bu tip olaylar normal karşılanıyor artık Türkiye&#39;de. Geçen sene Beşiktaş taraftarı olay çıkarmıştı Kadıköy&#39;de. Bunlara artık vaka-i adiyeden (basit olay) sayılıyor ülkemizde.

jöly

Üye
valla ben hiç anlamıyorum bu tarz olayları kavga çıkarmaya yer aranıyor ,yani GSlileri tartakladılar diye FB yönetimi madalya mı veriyor bunlara futboldaki bu şiddet ve terörizm niye dosthane bir biçimde olamıyor mu ne bu şiddet bu celal?

perfectlover

Üye
<div class='quotetop'>(jöly &#064; May 8 2006, 05&#58;05 PM) [post=330612]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
valla ben hiç anlamıyorum bu tarz olayları kavga çıkarmaya yer aranıyor ,yani GSlileri tartakladılar diye FB yönetimi madalya mı veriyor bunlara futboldaki bu şiddet ve terörizm niye dosthane bir biçimde olamıyor mu ne bu şiddet bu celal?
[/b][/quote]

Ülkemizin İzmir&#39;deki kupa finalinde taraftarların sergilediği dostluk görüntülerine ihtiyacı var. Yoksa biz daha çok söylenir dururuz.

hidayet

hidayet

Üye
yaptıkları çok ayıp
bunu ister benim tuttuğum takım taraftarı yapsın ister başka takım taraftarı hiç farketmez yapılanları terbiyesizlik olarak nitelendiriyorum

kurt bey

kurt bey

Üye
fenerlidir neyapsa yeridir. aziz beyefendinin cemaatidi anca bukadar olur

Salihyet

Salihyet

Üye
futboldan anlad&#305;&#287;&#305;n&#305;z&#305; sanm&#305;yorum bunlar&#305; destekleyecek hiç bi kan&#305;t&#305;n&#305;z yok ama hala çamur at&#305;yosunuz.demekki &#351;ampiyon olam&#305;y&#305;nca böyle iftira atmak gerekiyomu&#351;.

------------
ayr&#305;ca &#351;u resim yalan&#305;n daniskas&#305; ben galatasarayl&#305;lara holigan i&#351;ba&#351;&#305;nda su &#351;i&#351;esi gibi &#351;eyler söylemiyorum ama yinede tahrikçi ben olay&#305;m.

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(salihyet &#064; May 8 2006, 04&#58;33 PM) [post=330595]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
sonuçta y&#305;llar sonra &#351;ampiyon oldu&#287;umuz hat&#305;rlanacak o yüzden bunlar&#305;n benim gözümde de&#287;eri yok nede olsa ne bjk&#39;nin türkiye kupas&#305; nede manisa yenilgisi hiç biri hat&#305;rlanmayacak
[/b][/quote]

Hakl&#305;s&#305;n, olursan&#305;z e&#287;er &#351;ampiyonlu&#287;unuz hat&#305;rlanacak, ama &#39;Haram puanlarla elde edilen &#351;ampiyonluk&#39; diye hat&#305;rlanacak.

<div class='quotetop'>(salihyet &#064; May 8 2006, 06&#58;18 PM) [post=330670]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
futboldan anlad&#305;&#287;&#305;n&#305;z&#305; sanm&#305;yorum bunlar&#305; destekleyecek hiç bi kan&#305;t&#305;n&#305;z yok ama hala çamur at&#305;yosunuz.demekki &#351;ampiyon olam&#305;y&#305;nca böyle iftira atmak gerekiyomu&#351;.
[/b][/quote]

Maç kasetlerini tekrardan izlemeni öneririm.

hades33333

hades33333

Üye
ya arkadaşlar tamam bi oly olmuş siz de olayı desteklercesine başlamayın tartışmaya lütfen... kim şampiyonsa şampiyon tamam yahu&#33; yenilen siz deilsiniz ki takım yani niye bu kadar büyütyosunuz...

marsi

Üye
hos bir olay degil ama,bunda en büyük suç gs yönetiminin fb taraftarını kıskırtıyorlar.ayrıca sunu hatırlatmak isterim ki türkiyenin en centilmen taraftarı fb taraftarıdır küfürün en az oldugu statyum kadıköy stadıdır.

hades33333

hades33333

Üye
<div class='quotetop'>(marsi &#064; May 8 2006, 06&#58;33 PM) [post=330688]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
hos bir olay degil ama,bunda en büyük suç gs yönetiminin fb taraftarını kıskırtıyorlar.ayrıca sunu hatırlatmak isterim ki türkiyenin en centilmen taraftarı fb taraftarıdır küfürün en az oldugu statyum kadıköy stadıdır.
[/b][/quote]

yahu tamam arkadaşlar uzatmayalım.. şimdi biri buna cevap vercek, sora sen karşı cevap verince hadi bakalım... yapmayın arkadaşlar tamam herkesin takımı kendine göre en iyi...

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(marsi &#064; May 8 2006, 06&#58;33 PM) [post=330688]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Galatasaray maç kazanınca Fenerbahçe taraftarını kışkırtmış mı oluyor? Centilmenlik Galatasaraylılar&#39;ı tartaklayarak mı, İzmir&#39;de kan akıtarak mı, 12 yaşında hayatında ilk defa bir maça giden çocuğu kavga çıkartarak korkutarak mı oluyor?

hades33333

hades33333

Üye
<div class='quotetop'>(ChavRash &#064; May 8 2006, 06&#58;43 PM) [post=330705]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
[/b][/quote]

Galatasaray maç kazanınca Fenerbahçe taraftarını kışkırtmış mı oluyor? Centilmenlik Galatasaraylılar&#39;ı tartaklayarak mı, İzmir&#39;de kan akıtarak mı, 12 yaşında hayatında ilk defa bir maça giden çocuğu kavga çıkartarak korkutarak mı oluyor?
[/b][/quote]

al işte.... arkadaşlar lütfen ya tartışmayalım burda..

ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Güzel arkadaşım, seviyeli bir tartışma olmasa seni anlayacağımda burada seviyesiz bir tartışma olmuyor.

hades33333

hades33333

Üye
yaw bn de seviyesize dönmesini istemiyorum o yüzden

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...