Fener'in yeni hayali Özil!

Sponsorlu Bağlantılar

-India-

-India-

Üye
    Konu Sahibi
Fener'in yeni hayali Özil!


Transferde önüne yine büyük hedefler koyan sarı-lacivertli ekip, Arsenal'de gözden düşen Türk yıldız için şimdiden plan yapıyor.

Fotomaç'ın haberine göre; Ara transfer dönemini suskun geçiren Fenerbahçe, sezon sonu planlarının ana hatlarını şimdiden belirlerken, Avrupa'da büyük sansasyon yaratacak bir ismi, Mesut Özil'i de gündemine aldı.

Transferin gerçekleşmesi her ne kadar zor görünse de, Fenerbahçe tıpkı Arda Turan'da olduğu gibi Mesut için de harekete geçmeye kararlı. Takımın yaşlı olması ve buna bağlı olarak futbolcuların sık sık sakatlanması nedeniyle kadrosunu gençleştirmek isteyen Fenerbahçe, 25 yaşındaki Mesut için her türlü maddi fedakarlığı yapmaya hazır.

KAYNAK BULUNDU
Yakında hayata geçecek olan "Bir milyon üye" projesi kapsamında kasasına yaklaşık 1 milyar dolar koymayı hedefleyen sarı-lacivertli kulüp, Mesut transferinin finansmanını buradan sağlayacak.

Arsenal'in, sezon başındaki parlak günlerini mumla aratan hatta bir maçtan sonra taraftarların sert tepkisiyle karşılaşan Mesut Özil'i satmaya yanaşmayacağı ancak formsuzluğunun sürmesi halinde kiralayabileceği belirtiliyor. Bu sezon ligde 21 maçta forma giyen Mesut 4 gol attı, 9 asist yaptı.
 


DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fotomaç'ın sallama haberlerinden biri ...
Mesut , iyi bir Fenerbahçeli . Bunu kendisi de açıkladı . Ama şu durum da fiyatı çok yüksek Mesut'un ... Transferi imkansız gibi .
İlerleyen yıllarda mutlaka Fenerbahçe forması giyecektir...
 

osicik

Üye
durun hele bi 34 ten gün alsın acele etmeyin.....
 
ismail

ismail

Üye
Mesut'un kendisinin gelme isteği yoksa transfer ihtimali düşük bence. Ama kendisi bizzat gelmek istiyosa ücrette de fener için fedakarlık yapacaksa büyük kazanç olur fenerbahçe için öteki türlü bütçeyi sarsacak bi transfer olur gibi..
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Mesut, haberleri asparagas.
İtibar etmemek lazım. Sezon bitsin önce bir. Şimdiden transfer haberi mi olur? :D
Fotomaç in haberlerine hiç itibar etmem açıkçası...
 
  • Beğen
Tepkiler: Buğra

Benzer Konular

tragedie
Cevap
0
Görüntüleme
558
tragedie
Kingmortall
Cevap
0
Görüntüleme
353
Kingmortall
bRuTaL`
Cevap
1
Görüntüleme
569
DiaBLoS
Kingmortall
Cevap
4
Görüntüleme
2K
esokmen
Murat Alper
Cevap
0
Görüntüleme
532
Murat Alper


Üst Alt