Fener '10'unla güzel! 1-0

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
bRuTaL`

bRuTaL`

Üye
    Konu Sahibi
Fener '10'unla güzel! 1-0


Ligde 10. hafta maçında Fenerbahçe sahasında Eskişehirspor'u Henri Bienvenu'nün golü ile 1-0 mağlup etti.



Spor Toto Süper Lig'i 11. hafta mücadelesinde lider Fenerbahçe sahasında ağırladığı Eskişehirspor'u 1-0 mağlup etti.

Karşılaşmaya hızlı başlayan sarı lacivertliler Henri Bienvenu'nün 14. dakikada attığı golle mücadeleyi 1-0 kazanırken 19. dakikada Eskişehirspor'un savunma oyuncusu Nadarevic gördüğü kırmızı kartla takımını 10 kişi bıraktı.

Son dakikalarda Dede'nin müthiş vuruşunu Volkan Demirel aynı güzellikte kurtarınca karşılaşma 1-0 sona erdi.

Bu sonucun ardından Fenerbahçe puanını 27'ye çıkartırken Eskişehirspor 14 puanda kaldı. Sarı lacivertliler gelecek hafta Gençlerbirliği deplasmanına konuk olurken Eskişehirspor sahasında Ankaragücü'nü ağırlayacak.

İLK YARIDA BIENVENU FIRTINASI

Fenerbahçe'nin sezon başında Young Boys takımından transfer ettiği forvet Henri Bienvenu, Eskişehirspor karşılaşmasında oynadığı futbolla göz doldurdu.

Niang'ın gidişi ile forvet hattındaki sıkıntıya çare olması amacıyla transfer edilen ve bir süredir kafalarda soru işaretleri yaratan Bienvenu, kırmızzı siyahlı ekip karşısında oynadığı futbolla yüzleri güldürdü. Karşılaşmanın 14. dakikasında takımını 1-0 öne geçiren isim olan golcü futbolcu, 19. dakikada Eskişehirsporlu Nadarevic'in kırmızı kart görmesinde yine başroldeydi.

Kaptan Alex ile uyum sağlayamadığı eleştirilerine maruz kalan Bienvenu, Eskişehirspor karşılaşmasında Brezilyalı futbolcu ile olan uyumu dikkatlerden kaçmadı. Öte yandan Bienvenu'nun attığı golün asistini Alex de Souza yaptı.

ALEX VARSA GOL VAR!

Süper Lig'in 9. haftasında Karabükspor ile oynanan karşılaşmada kırmızı kart gören ve geçtiğimiz hafta Sivasspor maçında oynamayan Alex de Souza, Eskişehirspor karşılaşmasında sahadaydı.

Fenerbahçe'nin deplasmanda Sivasspor'a 2-0 yenildiği maçta cezası nedeniyle oynamayan Alex, tekrar takıma gelişi ile farkını ortaya koydu. Sivasspor maçında Alex'in yokluğunda gol pozisyonu bile üretemeyen sarı lacivertliler, Eskişehirspor maçında oynadığı futbolla alkış toplarken Brezilyalı futbolcu Bienvenu'nün golünde ortayı açan isim oldu.

ESKİŞEHİRSPOR'DA PLANLAR ALT-ÜST!

Süper Lig'in 11. haftasında zorlu Fenerbahçe deplasmanına konuk olan Eskişehirspor, maça iyi başlamasına rağmen ilerleyen dakikalarda şanssızlıklar yakasını bırakmadı.

Karşılaşmanın 14. dakikasında Bienvenu'nün golü ile 1-0 geriye düşen Eskişehirspor, 19. dakikada Nadarevic'in kırmızı kart görmesiyle sahada 10 kişi kaldı.

Mücadelenin 33. dakikasında ise Şilili futbolcu Rodrigo Tello'nun sakatlanarak oyundan çıkması kırmızı siyahlıların teknik direktörü Michael Skibbe'nin tüm planlarının alt üst olmasına neden oldu.

GÖKHAN VE EMRE YİNE KAPIŞTI!

Fenerbahçe'nin başarılı isimlerinden Emre Belözoğlu ile Gökhan Gönül, karşılaşmanın 65. dakikasında sözlü tartışma yaşadı. İki futbolcunun saha içinde yaşadığı tartışmayı araya giren Bekir ve Bilica sonlandırırken teknik direktörü Aykut Kocaman oyuncularını saha kenardan uyararak kavga etmemeleri konusunda uyardı.

Emre ve Gökhan, geçtiğimiz hafta Türk Telekom Arena Stadı'nda oynanan Türkiye-Hırvatistan maçında da saha içerisinde tartışmıştı.

BATUHAN GİRDİ İŞLER DEĞİŞTİ!

Fenerbahçe karşısında Nadarevic'in kırmızı kart görmesinin ardından 10 kişi kalan Eskişehirspor, sarı lacivertli kalede ender ataklar geliştirdi. 73. dakikada Mehmet Yıldız'ın yerine oyuna giren Batuhan, takımının hücumlarında etkili rol oynadı.

Oynadığı 73 dakika boyunca etkili olamayan Mehmet Yıldız'ın yerine dahil olan Batuhan, hava toplarındaki üstünlüğü ile takım arkadaşlarına gol pozisyonları yaratsa da Fenerbahçe'nin savunmacılarını ve kaleci Volkan'ı geçmeyi başaramadı.

STOCH DİREĞİ GEÇEMEDİ

Karşılaşmanın 60. dakikasında oyuna giren Miroslav Stoch, 79. dakikadaki şutunda direği geçemedi.

Eskişehirspor yarı alanında topla buluşan Stoch, kaleyi tam karşıdan gören bir noktada topla buluştu. Sağ ayağına aldığı topa sert vuran Slovak oyuncunun şutu Ivesa'yı geçti ancak direğe takıldı.

DEDE'DEN MÜTHİŞ ŞUT!

Mücadelenin uzatma anlarında Eskişehirspor'da Dede, Fenerbahçe yarı sahasında topla iyi ilerledi. Ceza sahası dışından sert vuruşu ağlarla buluşmak üzereyken kaleci Volkan müthiş uzandı ve topu son anda tokatladı. Pozisyonun devamında Diego'nun vuruşu yandan auta gitti.

Maç boyunca etkili atak geliştirmekte başarılı olan Eskişehirspor, Dede'nin bu vuruşunda golle burun buruna kaldı ancak kaleci Volkan'ı geçmeyi başaramadı.

GÖKHAN GÖNÜL TOPARLANIYOR!

Sezon başından bu yana yaşadığı sakatlıklardan dolayı bir türlü eski performansına ulaşamayan Fenerbahçeli Gökhan Gönül, Eskişehirspor karşılaşmasında toparlanmış bir görüntü çizdi.

Geçtiğimiz hafta Milli Takım'daki performansı ile de eleştirilen başarılı savunmacı, Fenerbahçe'nin sağ kanattan geliştirdiği ataklarda sık sık ileriye çıkarak takımına destek verdi.

ZIEGLER'İN YOKLUĞUNDA UĞUR SAHADA!

Fenerbahçe'de İsviçreli savunma oyuncusu Reto Ziegler'in sakatlığı nedeniyle oynamadığı Eskişehirspor maçında sol bekte Uğur Boral görev aldı. Uzun süredir ilk 11'de sahaya çıkmayan Uğur Boral, 61. dakikada oyundan çıkana kadar başarılı bir görüntü çizerken sahanın en çok koşan isimleri arasında yer aldı.

Mücadelenin 61. dakikasında Miroslav Stoch oyuna girerken Uğur Boral kenara geldi ve Caner Erkin sol beke yerleşti.


 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Ben de bu maçtaydım . İlkyarı gayet iyi , 2.yarı ise temposuz oynadık ... Nihayetinde bir haftayı daha galibiyetle bitirmenin mutluluğu içerisindeyiz ...:oke:
Liderliğe devam ...
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt