TuRkiShCowboy
Emekli Yönetici
Davut™;1786548' Alıntı:böyle açıklamalara bayılıyorum ........
Fenerbahçemiz ağızlarını oynadığı oyunla,galibiyetle kapatıyor.........şşşşşşşşşşşşşşşşşş
DiaBLoS™;1786853' Alıntı:Fark atmak ve Beşiktaş...
Üstelik Fenerbahçeye mi ? Kimle gol atacaksınız ?
Buna 3 yaşındaki çocuklar dahi güler ..
Fenerbahçe kazanacaktır kalite farkı ve oyun şablonuyla...Şu tartışılmaz ki , 3 büyükler arasında en kötü ve sıkıcı oynayan takım Beşiktaştır ..
Daha iddasız sözlerle yenilmeyecegimizi düşünüyorum ama bu bir derbidir beşiktaş saha ve seyirci avantajı ile oynayacak
beşiktaş en iyi berabere kalır
fark atmayı bırak pozisyon bulacağından bile şüphem var
Fazla abartmaya gerek yok sanırım
Mükemmel bir maçtı. Sesim kısıldı. Lakin 3 dedik 3'te kaldık. 5'e zaman yetmedi. Maalesef fark atamadık...
Davut™;1786548' Alıntı:böyle açıklamalara bayılıyorum ........
Fenerbahçemiz ağızlarını oynadığı oyunla,galibiyetle kapatıyor.........şşşşşşşşşşşşşşşşşş
Davut™;1800074' Alıntı:susan elbette bizde olacağız ama genelde siz olacaksınız......
unutmaki son 5 sene içinde içerde dışarda biz yeniyorduk...bunu unutuyorsunHep böyle diyorsunuz ama sonuç hep aleyhinize oluyor
Kupa finalinde 4 yediğinizi unuttun herhalde. 5 yıl içerisinde sürekli yenme gibi birşey yok istatisiktiklere bak. 15 kişi oynadığı zamanlarda fb bizi yenmiştir.Davut™;1800099' Alıntı:unutmaki son 5 sene içinde içerde dışarda biz yeniyorduk...bunu unutuyorsun
neeee?Kupa finalinde 4 yediğinizi unuttun herhalde. 5 yıl içerisinde sürekli yenme gibi birşey yok istatisiktiklere bak. 15 kişi oynadığı zamanlarda fb bizi yenmiştir.
çoçukdum o zaman birşey hatırlamıyorumSon 5 sene öncesini de sen unutma
Değil mi değil miDavut™;1800162' Alıntı:ben futbolu eğlence olarak gördüğüm için böyle konuşmalırı severim ama fazla uzatmak olmuyor.
sonra siliniyor mesajlar....
Eyvallah sağolasın AtaDeğil mi değil mi
Beşiktaşlı arkadaşları kutlarım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?