"Fener'e fark atacağız!"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
"Fener'e fark atacağız!"

"Fener'e fark atacağız!"

Beşiktaş Yönetim Kurulu Üyesi Bülent Deriş'den iddialı sözler !.. Deriş, gol sorununu Fenerbahçe maçında çözeceklerini ve derbiyi farklı kazanacaklarını öne sürdü !..

Radyospor'da Özgür Sancar'la Haber Özel adlı programa katılan Deriş birbirinden iddialı açıklamalar yaptı. Hükmen sonuçlanan Ankaraspor maçı dikkate alınmadığında 11 maçta sadece 10 gol atabilen Beşiktaş'ın ligin en az gol yiyen 2. takımı olan Fenerbahçe'ye fark atacağını öne süren Bülent Deriş "Gol yollarındaki sıkıntımız Fenerbahçe derbisiyle son bulacak" dedi. Deriş ayrıca aralarında Alen Markaryan'ın da bulunduğu taraftarlara verilen cezanın abartılmaması gerektiğini ifade etti.

"FENERBAHÇE’Yİ FARKLI YENECEĞİZ"
Hafta sonunda karşılaşacakları Fenerbahçe'yi farklı yeneceklerini iddia eden Bülent Deriş şöyle devam etti: "Derbinin kaliteli bir futbola sahne olacağını düşünüyorum, ama atmosferi fazla germemek gerekir. Beşiktaş’ın 3 puana ihtiyacı var. Fenerbahçe’yi farklı bir şekilde yeneceğimize inanıyorum. Gol yollarında biraz sıkıntı yaşıyoruz, ama bu durum Fenerbahçe maçında son bulacak. Sevinen taraf Beşiktaş olacak. Beşiktaş, son 5 maçtır çıkış yakaladı. Dolayısıyla futbolcularımızın üzerinde bir baskı olacağını düşünmüyorum. Biz Fenerbahçe’yi en iyi şekilde ağırlayıp, Kadıköy’e iyi bir şekilde göndereceğiz."

"FENERBAHÇE’NİN EKSTRA GÜVENLİĞE İHTİYACI YOK"
İl Güvenlik Kurulu’nda derbinin güvenliğiyle ilgili alınan kararları da yorumlayan Bülent Deriş "Koruma tedbirleriyle ilgili kararlar alınıyor. Özel Güvenlik sayısı belli. Bunun dışında özel güvenlik adına statta birilerinin olması mümkün değil. Bizim stadımız her zaman güvenilir bir stattır. Biz Fenerbahçe Stadı’na nasıl gidiyorsak, Fenerbahçe de bizim stadımıza aynı şekilde gelecektir. Fenerbahçe’nin ekstra bir güvenlik önlemiyle geleceğine inanmıyorum. Onları en iyi şekilde ağırlayacağız." ifadelerini kullandı.

"CEZAYI ABARTMAMAK GEREK"
İl Güvenlik Kurulu'nun bazı taraftar ve tribün liderlerine bir yıl stada girmeme cezası vermesini de değerlendiren Deriş "Asayiş Şubesi’nden alınan görüntü ve bilgilerle bazı taraftarlar 1 yıl boyunca maçlardan men edildiler. Biz bu kararlara saygı duyuyoruz. İtiraz edemiyoruz. 5-10 kadar taraftarımızın üçü 1 yıl boyunca stada girmeme cezası, bazıları 6 ay hak mahrumiyeti cezası, bazıları da para cezası almıştır. Çok büyük rakamlar ve cezalar değildir. Meşale yakan ya da sahaya yabancı cisim atan arkadaşlar vardı. Bunların sayısı çok abartılacak gibi değildir. Ama Beşiktaş taraftarını 5-10 kişi temsil etmiyor. Stadımızın kapasitesi 32 bin kişi." şeklinde konuştu.

"DERBİDE TARAFTARIMIZ TAM DESTEK VERECEK"
Derbide taraftarlarının takımlarına tam destek vereceğine inandığını da söyleyen Deriş sözlerini şu ifadelerle bitirdi: "20 milyon taraftarımız var. Hepsi de bütün gücüyle Beşiktaş’ı destekleyecek. Derbide de taraftarımızın tam desteğini alacağız. Cumartesi günü Beşiktaş taraftarının maça gelmesini ve takımı maçın son saniyesine kadar desteklemesini istiyoruz"

"TÜRKİYE KUPASI’NI YİNE KAZANACAĞIZ"
Ziraat Türkiye Kupası’ndaki kura çekimiyle ilgili de konuşan deriş "İyi bir kura çektiğimize inanıyorum. Zaten Türkiye Kupası’nda son senelerde hep başarı elde ettik. Bu sezon da öyle olacak kupayı kaldıracağız" ifadelerini kullandı.

(radyospor.com)

'Davut

'Davut

Üye
böyle açıklamalara bayılıyorum ........
Fenerbahçemiz ağızlarını oynadığı oyunla,galibiyetle kapatıyor.........şşşşşşşşşşşşşşşşşş

Nazy

Nazy

Üye
bişey derdim ama dedim zaten şuan yazamıyorum
bunu duyan adam bu habere LOL:D

alcatraz1907

alcatraz1907

Üye
hangi film :)

zibidi39

zibidi39

Üye
bu adama bırı tamam desın :D:D

yawrum sen olayın farkında degılsın galıba fenerbahceden bahsedıos hanı su oyuncularının malıyetı sızın kulubun ıkı katının 5 fazlasının karekokunun 9 ussune esıt olan kulup :D:D

Progressivity

Progressivity

Üye
fener çok mu ahım şahım oyun oynuyor acaba sorarım size ? guiza yine bize patlamazsa fener hiç bişey yapamaz hatta fark atarız ama bu mardinli guiza nedense beşiktaş maçlarında coşuyor şans işte adam sezon boyunca yapamadığı aşırtmaları geçen sene beşiktaşa yaptı bide biz çift forvet oynarsak ki denizlinin böyle birşey yapacağına hayatta ihtimal vermem ama eğer çift forvet oynarsak fark atarız gibime geliyor

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
    Konu Sahibi
Fark atmak ve Beşiktaş...
Üstelik Fenerbahçeye mi ? Kimle gol atacaksınız ?
Buna 3 yaşındaki çocuklar dahi güler ..

Fenerbahçe kazanacaktır kalite farkı ve oyun şablonuyla...Şu tartışılmaz ki , 3 büyükler arasında en kötü ve sıkıcı oynayan takım Beşiktaştır ..

Progressivity

Progressivity

Üye
Bunun adı derbi maç gerekirse Sivokla atar yine atarız derbi maçlarda herşey muhtemeldir tekrardan hatırlatırım ayrıca iddia ediyorum fenerde alex oynamasın fener 1 gol bile atamaz doğru düzgün gölcünüz yok sizinde ama alex gibi müthiş bir yeteneğiniz var

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
bu adama bırı tamam desın :D:D

yawrum sen olayın farkında degılsın galıba fenerbahceden bahsedıos hanı su oyuncularının malıyetı sızın kulubun ıkı katının 5 fazlasının karekokunun 9 ussune esıt olan kulup :D:D
:ehe:ehe:ehe:ehe

tragedie

tragedie

Emekli Yönetici
Daha iddasız sözlerle yenilmeyecegimizi düşünüyorum ama bu bir derbidir beşiktaş saha ve seyirci avantajı ile oynayacak

Mert

Mert

Üye
futbol bu bellimi olur
kaleci90+3 te gol yer en kötü kaleci olur
santrafor 90+3 te bi gol atar kahraman olur
yani bu işler böyle yürür

ALpeRenBuGRa

ALpeRenBuGRa

Üye
Bu sezon kime fark atmışız ki fbye atacağız? Boş konuşmayı seven tipler olduğu sürece bu işler yürümez. Laf değil icraat yapın. fbyi farklı yenin farkı atın sonra işte böyle fark atılır nasıl fark yaptık deyin. Hariçten gazel okumakla olmaz bu işler....

oguzkagan11

oguzkagan11

Üye
İnşalllah :)

DPool

DPool

Üye
beşiktaş en iyi berabere kalır
fark atmayı bırak pozisyon bulacağından bile şüphem var

Mert

Mert

Üye
beşiktaş en iyi berabere kalır
fark atmayı bırak pozisyon bulacağından bile şüphem var

berabere bize yaramaz ama yinede alabileceğimiz iyi sonuç

pozisyon bulmaya gelirsek bence fenerden fazla pozisyonumuz olacak:hmmm

Progressivity

Progressivity

Üye
kesinlikle fenerden fazla pozisyon bulcaz ama işte atamayız yine çift forvet oynamamız lazım nobreden bi cacık olmayacağını hala anlayamadılar kaç senedir bi göndermediler ya :@ holoskoda sezonu kapatmasaydı daha umutlu olurdum takımdan

Progressivity

Progressivity

Üye
atacağız dedik attık 5-6 bile olurdu o bizim beceriksizliğimiz

haltie

haltie

Üye
bide adama kızmışınız okadar bjk fark atamaz diye ama bak ben mahçup oldum şimdi:D arkadaşlar bahsettiğiniz takım bjk kimse yokken bjk vardı tarihiyle futbol kültürüyle bu ülkenin en köklü ve ensağlam klubüdür bu takımı fb ve gsden küçük görenler bunu anlasın artık sadece bu maÇI değil bu böyledir.

arslansem

arslansem

Üye
Fazla abartmaya gerek yok sanırım:pro:

leiche

leiche

Emekli Yönetici
O yorum yapan arkadasları tekrar burda görmek isteriz 3'e dua etsinler bence gene az yediler. BJK=3JK hehe

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt