Fenerbahçe'nin Ribery planları

Sponsorlu Bağlantılar

umitgul18

umitgul18

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe'nin Ribery planları
İşte Fenerbahçe'nin Ribery planı
Büyük bir gizlilik içinde detayları belirlenen dev transfer harekatı için artık her şey hazır. Düğmeye 26 Mayıs'ta basılacak. Ali Yıldırım ve Hasan Çetinkaya, bu tarihte Almanya'ya giderek Bayern Münih'in yıldızıyla masaya oturacak UEFA Avrupa Ligi'nde finalin kapısından dönen Fenerbahçe'de tüm dünyanın konuşacağı müthiş bir transfer operasyonu başlıyor. Galatasaray'ın eski hocası Hagi'nin "F.Bahçe'nin ilgilendiğini duydum" dediği Franck Ribery için 25 Mayıs'ta Wembley'de oynanacak Bayern Münih-Borussia Dortmund finalinden sonra harekete geçilecek. Ribery'nin transferi için Fransızca'yı ana dili gibi konuşan Hasan Çetinkaya ile Ali Yıldırım ikna timini oluşturacak. İkili, Almanya'ya gidecek ve Ribery'yi sarı-lacivertli ekibe kazandırmak için tüm şartları zorlayacak.

BAYERN SATMAK İSTİYOR

Bu arada Ribery için Almanya'da ilginç bir iddia da ortaya atıldı. Bayern'in 2 sezon önce Ribery'yi göndermek istediği, o dönemde vergiler hariç 3 milyon 750 bin euro alan Fransız oyuncunun takımda kalabilmek için indirime gittiği belirtildi. Ancak yıldız futbolcunun bu sezon gelen başarılar üzerine 7 milyon euro'luk brüt maaşını yeniden istediği, Bayern'in ise bu talebe olumsuz baktığı vurgulandı. 30 yaşına gelen Ribery'ye haftada 175 bin euro ödemek istemeyen Bayern'in bu oyuncuyu satmayı planladığı Alman gazeteciler tarafından dile getirildi.


 


eneshbo

Üye
ribery türkiyeye gelmez bir daha.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
bencede gelmez
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Müthiş olur eğer alabilirsek ...
 
ka_za

ka_za

Üye
Benim bildiğim Guardiola lazım diyodu Ribery için
 
Oğuzhan

Oğuzhan

Üye
Kaynak Fotomac :D anladiniz herhalde :D
 
codblackops2

codblackops2

Üye
bu adam türkiyeye gelmez bir daha.:ehe yanlış hatırlamiyorsam galatasarayda iken bi gece yarısı kaçmıştı türkiyeden ,:hmmm

- - - Eklendi - - -

cardozo gelsin bize :naughty:
 


Üst Alt