Fenerbahçede Oynayan Galatasaraylılarr... (Haber) :)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçede Oynayan Galatasaraylılarr... (Haber) :)

Takvim Gazetesi'nin haberine göre, Türk futbolunun eski yıldızlarından Hasan Şaş'ın yaptığı, "Fenerbahçe'nin kadrosunda Galatasaray'ı tutan futbolcular var" açıklaması gündeme bomba gibi düştü.

Önder Turacı: Futbola Belçika'da başlayan Önder G.Saraylı. 2004'te Sarı-Kırmızılı takımla anlaşmış fakat transferinde son anda pürüz çıkması nedeniyle Fenerbahçe'nin yolunu tutmuştu.

GÖKHAN 2007'DE AÇIKLAMIŞTI

Gökhan Ünal: Kayserispor'da oynarken G.Saray'a transferi gündeme geldiğinde Sarı-Kırmızılı renklere olan aşkını birçok kez basın mensuplarıyla da paylaşmıştı...

Semih Şentürk: Semih de gençliğinde G.Saray'ı tutuyordu. Ailesinde Galatasaraylılar bir hayli fazlaydı.

Uğur Boral: Terim'le yaşanan 4 yıllık müthiş döneminden etkilenerek G.Saray'a sempati duymaya başladı. Uğur'un ailesindeki Galatasaraylılar'ın çokluğu da dikkat çekiyor.

AMCA VE DAYILARIN ETKİSİ

Selçuk Şahin: F.Bahçe taraftarıyla yıldızı barışmayan Selçuk'un G.Saraylı olduğu ile ilgili dedikodular birçok kez yer almıştı. Yaptığımız araştırmalara göre bu bilgi kesinlikle doğru.

Volkan Demirel: Belki de listedeki en şaşırtıcı isim... Sarı-Kırmızılılar'la oynanan derbilerde Fener'in en hırslı futbolcularından biri olarak dikkat çeken hatta Lincoln'le kavgasıyla gündeme oturan Volkan da aslında Galatasaraylı... Volkan hasta G.Saraylı amcası ve dayısının da etkisiyle Sarı-Kırmızılı renklere sempati duymaya başlamış.

arslansem

arslansem

Üye
Benim aklıma Gökhan Gönül geldi ilk :ehe

Salih Baba™

Salih Baba™

Üye
Volkan beni şaşırttı yaw...:D

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
    Konu Sahibi
Salih Baba™;2023216' Alıntı:
Volkan beni şaşırttı yaw...:D

fenerlilerde bu haberi yalanlıyor gerçeği nedir bilmiyorum ama :)

bende duyunca şaşırdım :ehe

DiaBLoS

DiaBLoS

Admin
Son derece komik haber ...
Kaynak fotomaç olunca e normal haliyle , 3 yaşındaki çocuk dahi güler bu habere ..!

Açıklamalara bakın yaw , vallahi gülmekten kırıldım ... :d:
Volkan ve Semih de cimbomluymuş ..:ehe

Hey Allahım hikayeye bak :D

Atakan

Atakan

Üye
Bugün fotomaç'ın Galatasaray'da oynayan fenerliler haberini görenler fikrini değiştirmiştir bence ...

Nadir

Nadir

Emekli Yönetici
ya komik olmayın..siz inanmıyorsunuz bize inanmak için baskı yapmayın bari..

aLLsTaaR

aLLsTaaR

Üye
    Konu Sahibi
arkadaşlar dediğim gibi haber haber haber.... her haber doğru çıkcak die kaide yok deilmi

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...