Kadir Has Stadı'nda Muhtemel 11'ler

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Kadir Has Stadı'nda Muhtemel 11'ler


Galatasaray Kayserispor'la deplasmanda karşılaşacak.

Spor Toto Süper Lig'in 26. haftasında Galatasaray Kayserispor'la deplasmanda karşılaşacak. Kadir Has Stadı'nda oynanacak mücadeleyi Mete Kalkavan yönetecek. Kalkavan'ın yardımcılıklarını Cem Satman ve Erdem Bayık yapacak.

AVRUPA ASLAN'I LİGE DÖNÜYOR

Hafta içinde UEFA Şampiyonlar Ligi 2. tur rövanş maçında Almanya'nın Schalke 04 takımını 3-2 mağlup ederek çeyrek finale yükselme başarısı gösteren sarı-kırmızılı takım, Süper Lig'de son iki maçında kötü sonuçlar aldı. Ligde, önce Eskişehirspor ile 0-0 berabere kalan ardından Gençlerbirliği'ne 1-0 yenilerek son iki maçında 5 puan kaybeden Galatasaray, Kayseri deplasmanından galibiyetle ayrılarak şampiyonluk yarışındaki puan farkı avantajını korumayı amaçlıyor.

GÖKHAN ZAN OYNAYABİLİR

Ali Dürüst, Türkiye Futbol Federasyonu Tahkim Kurulu Toplantısı'nda PFDK tarafından 2 maçtan men edilen Galatasaraylı futbolcu Gökhan Zan'ın cezasının 1'e indirilip, bu cezanın da 1 yıl süreyle ertelenmesine ilişkin olarak, "Zaten rutin bir uygulama. Tahkim'e gittik, ceza bir maça indirildi. Sonra bir maç ertelendi. Eğer hoca görev verirse Gökhan Zan, maçta yerini alır" değerlendirmesini yaptı.

TERİM YİNE CEZALI

Profesyonel Futbol Disiplin Kurulu'nun (PFDK) ligin 23. haftasındaki Orduspor maçından sonra 3 maç ceza verdiği Galatasaray Teknik Direktörü Fatih Terim, Eskişehirspor ve Gençlerbirliği karşılaşmalarının ardından Kayserispor karşısında da takımının başında bulunamayacak. Bu maçla cezası tamamlanacak olan Fatih Terim'in yokluğunda sarı-kırmızılı ekip, antrenör Hasan Şaş yönetiminde mücadeleye çıkacak.

3 FUTBOLCU KART SINIRINDA

Galatasaray'da, Kayserispor ile oynanacak karşılaşma öncesinde Albert Riera, Semih Kaya ve Nordin Amrabat, sarı kart ceza sınırında bulunuyor. Sarı-kırmızılı takımda üçer sarı kartları bulunan Riera, Semih ve Amrabat, Kayserispor maçında kart görmeleri durumunda, ligin 27. haftasındaki İstanbul Büyükşehir Belediyespor mücadelesinde forma giyemeyecek. "Cim Bom"da sarı kart cezası nedeniyle geçen hafta Gençlerbirliği'ne karşı forma giyemeyen Felipe Melo, Kayserispor karşısında takımdaki yerini alacak.

KAYSERİ 7 MAÇTIR YENİLMİYOR

Kayserispor, ligde oynadığı son 7 karşılaşmada da rakiplerine boyun eğmedi. Son mağlubiyetini ikinci devrenin ilk haftasında Bursaspor karşısında alan Kayseri temsilcisi, daha sonra mücadele ettiği 7 karşılaşmada 5 galibiyet, 2 beraberlik elde etti.

MUHTEMEL 11'LER

GALATASARAY

Muslera
Eboue
Gökhan
Semih
Riera
Melo
Selçuk
Hamit
Sneijder
Burak
Drogba

KAYSERİSPOR

Ertuğrul
A.Kamil
Zurap
Simic
Abdullah
Sefa
Ceyhun
Nunez
Cleyton
Mouche
Bobo

Hakem: Mete Kalkavan

Saat: 16:30

Stat: Kadir Has
 


Amaru Shady

Amaru Shady

Üye
Ya sarı kırmızılı takım kazanacak ya da berabere bitecek :(
 
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
23' Sneijder ve Burak Yılmaz'ın golleri ile Galatasaray 2-0 önde.
 
Haydar

Haydar

Emekli Yönetici
kayserinin kolay kolay yenileceğini düşünmüyorum beraberlik diyorum
 
ANIL

ANIL

Admin
    Konu Sahibi
Kayserispor 1 – 3 Galatasaray / Goller: Dk.90 Biseswar - Dk.3 Sneijder, Dk.23 ve Dk.38 Burak Yılmaz

Tebrikler Galatasaray.
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt