Galatasaray Harekata Başlıyor

Sponsorlu Bağlantılar

hikmet366

hikmet366

Üye
    Konu Sahibi
Galatasaray Harekata Başlıyor
Galatasaray transferde kritik bir haftaya giriyor. Sarı-Kırmızılı kulübün yeni yönetimi başkan Ünal Aysal'ın Lig TV'de açıkladığı isimlerle bir kez daha masaya oturmaya hazırlanıyor.

Futbol Federasyonu'ndan yabancı kontenjanı konusunda yeni bir düzenlemeye gidilmesini isteyen Galatasaray Başkanı Ünal Aysal'ın, gelecek olumlu yanıta göre hazırlıklı olduğu öğrenildi.

Galatasaray yönetimi, Futbol Federasyonundan Avrupa Birliği ülkelerine ait pasaport taşıyan futbolcularının yerli statüsünde lisans çıkarılması için düzenleme bekliyor.

Futbol federasyonunundan Avrupa Birliği konusunda bir karar çıkması halinde, Muslera, Eboue, Dany, Chedjou, Drogba, Riera, Amrabat ve Sneijder'a serbestlik tanınması bekleniyor.

Galatasaray yönetiminin bu kararın çıkmasının ardından öncelikle Carlinhos ve Melo konusunu bitirmesi, ardından da Farfan ya da Nani'yi renklerine bağlayacağı belirtiliyor.

Carlinhos konusunda büyük aşama kaydeden ve ön sözleşme imzalayan Galatasaray yönetimi transferi açıklamak için gün sayıyor.

Melo için pazarlıklarda son aşamaya gelen Galatasaray yönetiminin teknik direktör Fatih Terim'den gelecek haberi beklediği belirtiliyor. Fatih Terim'in istediği Gökhan İnler için son olarak kiralama formülünün ortaya çıktığı bildirildi.

Napoli yönetiminin yeni teknik direktör Rafael Benitez'in raporu doğrultusunda Gökhan İnler'i kiralamaya sıcak baktığı ve pazarlıkların bu yönde devam ettiği belirtiliyor.
 


Üst Alt