FeNeRBahÇe~Li aRkadaşLaR

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
FeNeRBahÇe~Li aRkadaşLaR
Biraz klasik bi soru ama , FeNeRBahÇeLiLeR parmak kaLdırabilir mi...

'Davut

'Davut

Üye
TEK BÜYÜK FB:oke::yuru:nono:

Salihyet

Salihyet

Üye
hangi parmağı kaldıralım istersin :pro: ?

erfc20

erfc20

Üye
bende parmak kaldırıyorum :D

Doğuş Pertez

Doğuş Pertez

Admin
Övünmek gibi olmasın ama Fenerbahçeliyim.:oke:

ferhat7712

Üye
:oke::nono::yuru.............................................................:yuru:nono::oke:

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
:oke:

Dwyane_Wade

Üye
Ben de varım:)

elnino757

elnino757

Üye
fenerbahçeliyim 10 parmaım da havada :D

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Fenerbahçeliler olarak kendimize bir imza yapabiliriz. Fenerbahçe ile ilgili..Onu kullanırız.

Nasıl olur...?

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
fenerbahçeliyim 10 parmaım da havada :D

helal olsun kardeşim

--------------- Ekleme ---------------

DiaBLoS™;1303329' Alıntı:
Fenerbahçeliler olarak kendimize bir imza yapabiliriz. Fenerbahçe ile ilgili..Onu kullanırız.

Nasıl olur...?

kardeşim valla çok harika olur .. Nasıl olacak bu imza işi peki herkes aynı imzayı mı taşıyacak

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Şimdi forumda imza yapabilecek arkadaşların herhangi birinden rica edilebilir. Yaptığı imzayı forumda kullanabiliriz Fenerbahçeliler olarak..Mesala üzerine Maxicep GFB vs vs birşeyler yazılabilir amblemin oraya falan.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1303361' Alıntı:
Şimdi forumda imza yapabilecek arkadaşların herhangi birinden rica edilebilir. Yaptığı imzayı forumda kullanabiliriz Fenerbahçeliler olarak..Mesala üzerine Maxicep GFB vs vs birşeyler yazılabilir amblemin oraya falan.

çok iyi olur kim ilgileniyor acaba bu imza işiyle. .

DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
Nazy , Ue-Gazi arkadaşlarımızın ilgilendiğini biliyorum. Daha tabiki vardır ama bilemiyorum.. Rica etmek de fayda var yine de.

Mustafa Dümen

Mustafa Dümen

Üye
    Konu Sahibi
DiaBLoS™;1303369' Alıntı:
Nazy , Ue-Gazi arkadaşlarımızın ilgilendiğini biliyorum. Daha tabiki vardır ama bilemiyorum.. Rica etmek de fayda var yine de.

Himm peki bu imzayı taşımak isteyen üyelerimize de iletsek yani onların bu imzayı kullanmak isteyenleri bi konuda toplasak.. Nazy ve Ue-Gazi adlı arkadaşlarımıza iletebiliriz bunu ilgileneceklerine eminim . . Benim bildiğim bi de a21a adlı bi adminimiz var..

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt