ouSahin
Üye
bize şansdan önce destek lazım...
dua edelim bu maç farklı bitsin Fenerbahçe avantajlı gitsin ingiltereye...
burdaki maçta zor ordaki maç daha zor...Düşünün bir bilgisayar oyunundasınız ve her bölümde zorlaşıyor her bölümün zorlugu var amaç o zorlugu yenip oyunu bitirmektir
Fenerbahçe illa bu sene degil olmazsada öbür sene olur amaçlı çıktı
Büyük ve Kaliteli bir klubüz adımız sayılı klüplerin arasında artık bütün dünya bizi konuşuyor
bundan büyük kazançmı var..
En önemlisi Ülkemizi tanıtım amaçlı en güzel aktivite
Fenerbahçem inş. Kazanır bu maçı inş. turu geçer diyorum...Karşımızdaki Rakip Anadolu Takımı degil yada herhangi bir sıradan klup degil Chelsea oyuncularımız bunun bilincinde olarak çıkıyorlar
Başarılar takımıma..
dua edelim bu maç farklı bitsin Fenerbahçe avantajlı gitsin ingiltereye...burdaki maçta zor ordaki maç daha zor...Düşünün bir bilgisayar oyunundasınız ve her bölümde zorlaşıyor her bölümün zorlugu var amaç o zorlugu yenip oyunu bitirmektir

Fenerbahçe illa bu sene degil olmazsada öbür sene olur amaçlı çıktı
Büyük ve Kaliteli bir klubüz adımız sayılı klüplerin arasında artık bütün dünya bizi konuşuyor
bundan büyük kazançmı var..En önemlisi Ülkemizi tanıtım amaçlı en güzel aktivite
Fenerbahçem inş. Kazanır bu maçı inş. turu geçer diyorum...Karşımızdaki Rakip Anadolu Takımı degil yada herhangi bir sıradan klup degil Chelsea oyuncularımız bunun bilincinde olarak çıkıyorlar
Başarılar takımıma..
iyi mi futbol oynuyoruz kesinlikle hayır..
s