Fenerbahçe Bu Yıldızlarla Görüştü...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Fenerbahçe Bu Yıldızlarla Görüştü...
<span style="color:#FF0000">Fenerbahçe bu yıldızlarla görüştü...</span>

Kulüp sözcüsü Mehmet Çatay, Fransız haber ajansı AFP&#8217;ye yaptığı açıklamada, Arsenalli Sol Campbell ve Chelseali Hernan Crespo ile görüştüklerini doğruladı.

<span style="color:#FF0000">Mehmet Çatay doğruladı</span>
F.Bahçe, Arsenalli Sol Campbell ve Chelseali Hernan Crespo ile görüştüğünü doğruladı. Kulüp sözcüsü Mehmet Çatay, Fransız haber ajansı AFP&#8217;ye yaptığı açıklamada, &#8220;Bu iki oyuncuyla temas halindeyiz. Fakat henüz anlaşmaya varmadık&#8221; dedi.

<span style="color:#FF0000">Son söz hocanın</span>
Çatay, transferlerle ilgili kararların yeni teknik direktörün belirlenmesinden sonra verileceğini de söyledi. AFP, haftada 70 bin sterlinden 3 yıllık anlaşma teklif edilen Campell&#8217;ın kararını Dünya Kupası&#8217;ndan sonra vermekte ısrar ettiğini kaydetti.

Kaynak: Türkiye

Demekki neymiş bazı futbol klüpleri resmi sitelerinden biz ilgilenmiyoruz bunlar medyanın asparagas haberleridir deselerde içte böyle klüp sözcüleri yabancı ajanslara açıklama yaparlar. Buna benim bildiğim iki yüzlülük riyakarlık denir. Ancak futbolca buna hedef şaşırtma, haber kaçırma veya strateji deniyor.

..::Riddick::..

..::Riddick::..

Üye
söylemeyim dedim ama fenerbahçe hala yıldızlarda işin bitmediğini anlamadı mı ?

yitik savaşçı

Üye
Fenerbahçe&#39;nin Crespo&#39;yla işi olmamalı; Tuncay&#39;ı kanattan ileriye çekerek Kanada sağlam bir adam almalı. Campell Dünya Kupası&#39;ndan sonra Fenerbahçe&#39;ye gelmez; gelse bile aynı yönetimi bulamaz.

B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Crespo Fbye gelirse zaten tamamdır olay. Ama geleceğine pek ihtimal vermiyorum. Fbnin gündeme aldığı görüştüğü isimleri bakıp birde Galatasarayımızın görüştüğü isimlere bakınca paranın gözü kör olsun diyor adam

Quattro

Quattro

Üye
Crespo gelmesi zor ama gelirse zaten söylenecek söz yok Campell da bakalım fenerbahce.org ilgilnemiyoruz diyor ama ben inanmıyorum bence campell fenere bayağı bi yakın ama işte şuan için kesin bişey yok zaten ben resmi sitelere inanmıyorum hepsi tükürdüğünü yalıyor. Bjk de nobre yle alakamız yok demişti 2 hafta sonra sözleşme imzaladılar. campell gelirde şaşmam...

delimakina

Üye
flood kokan hareket bunlar =))

perfectlover

Üye
Piyasası yükselmesin diye her kulüp böyle uygulamalara gidiyor. Bunlar futbolda normal.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...