"Fenerbahçe bu yapılanları unutmayacaktır"

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
"Fenerbahçe bu yapılanları unutmayacaktır"
Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda konuşan Başkan Vekili Nihat Özdemir, Fenerbahçe camiasının sistematik bir linç kampanyası ile karşı karşıya olduğunu ve bu yapılanların unutulmayacağını söyledi.


Fenerbahçe Spor Kulübü Yüksek Divan Kurulu Olağan Toplantısı'nda konuşan Başkan Vekili Nihat Özdemir, Fenerbahçe camiasının sistematik bir linç kampanyası ile karşı karşıya olduğunu ve bu yapılanların unutulmayacağını söyledi.
Fenerbahçe'nin son yıllardaki gelişiminden rahatsız olan çevrelerin haksız suçlamalarına maruz kaldıklarını ifade eden Nihat Özdemir, "2011 yılının ikinci yarısından itibaren yaşanmaya başlayan malum süreç, Türk futbolunu son derece olumsuz etkilemiş olup, gün geçtikçe daha da büyüyen bir kaosun içine sürüklemiştir. Kulübümüzün bu süreçte maruz kaldığı haksız suçlamalar ve saldırılar ise camiamızı derinden yaralamıştır. Özellikle son yıllardaki büyük gelişimimiz ve atılımlarımızdan rahatsız olan bir takım çevrelerin, bu çıkışımızı engelleyebilmek adına futbol sisteminin kaosa girmesini dahi göze alarak yazdıkları senaryonun uygulanması, Türk sporunu büyük bir çıkmaza sokmuştur" dedi.
"FENERBAHÇE CAMİASI BU YAPILANLARI UNUTMAYACAKTIR"
Özellikle medyada Fenerbahçe'ye karşı yapılanların unutulmayacağını da belirten Özdemir, "Yaklaşık 7 aydır devam eden bu süreçte, ilgili ilgisiz, bilen bilmeyen herkes Fenerbahçe’yi konuşmuş, medyanın muhtelif isimleri ağızlarından köpükler saçarak, kulübümüze karşı sistematik bir linç kampanyası yürütmüştür. Sabahtan akşama kadar devam eden yayınlarda hukukun temel prensipleri ayaklar altına alınmış, herkesten çok tarafsız olması beklenen devlet kanalı TRT bile defalarca Fenerbahçemizi küçük düşürücü yayınlar yapmıştır. Malum televizyon programlarında, gazete sayfalarında planlı, programlı ve maksatlı bır şekilde kulübümüz kamuoyu vicdanında suçlu ilan edilmeye çalışılmıştır. Buradan açık yüreklilikle tüm kamuoyuna sesleniyorum; Fenerbahçe camiası bu yapılanları unutmaz ve unutmayacaktır" diye konuştu.
"BU SÜRECE SİYASETÇİLER DE DAHİL OLDU"
3 Temmuz'dan sonra yaşanan süreçte, bazı siyasetçilerin de linç kampanyasına dahil olduğunu söyleyen Asbaşkan Nihat Özdemir, "Tarafsız olması gereken bazı siyasetçiler, bakanlar ve milletvekilleri bu linç kampanyasına bilinçli veya bilinçsiz dahil olmuştur. Bu süreç boyunca tutarsız açıklamalarla, günden güne değişen tavırlarla karşılaştık. TFF Yönetim Kurulu bir hafta önce yaptığı resmi basın açıklamasının tam aksine hareket edip kulübümüzü Şampiyonlar Ligi’nden men etti. Futbolcularımızın kariyerleriyle oynandı, milyonlarca euro kaybımız oldu, yıldız futbolcularımızı bedelleri altında rakamlara elden çıkarmak durumunda kaldık, borsada işlem gören hisselerimiz ciddi değer kayıpları yaşadı. Bu listeyi bu şekilde uzatmak mümkün ve fakat sıralamakla son bulmayacak. Ne var ki tüm bunların karşısında, milyonlarca Fenerbahçeli’nin kalbindeki büyük Fenerbahçe sevgisi, yaşatılanlara tepkisi camiamızı dimdik ayakta tuttu, futbolcularımıza, sporcularımıza ve biz yöneticilere güç verdi" ifadelerini kullandı.
"TÜM TARAFTARLARIMIZA BİR KEZ DAHA TEŞEKKÜR EDİYORUZ"
Camianın yaşadığı sancılı süreçte taraftarın verdiği desteğin de çok önemli olduğunu vurgulayan Özdemir, "3 temmuz’da başlayan sürece dair bildiğimiz tek şey; kulübümüze, başkanımıza, yöneticilerimize isnat edilen suçlamalar ne olursa olsun, camiamıza reva görülen bu muameleyi hiç bir şekilde hak etmediğimizdir. Bunu kabul de etmeyeceğiz. Fenerbahçe sevgisiyle yaşayan taraftarlarımız, gün geldi sokaklara döküldü, statlara, salonlara koştu. Gün geldi Topuk Yaylası'na, gün geldi bir mağlubiyetten sonra havaalanına koştu. O hep konuştuğumuz 'Bir başka büyüklüğü' her fırsatta bizlere yaşattılar, onlarla ne kadar iftihat etsek azdır, tüm taraftarlarımıza bir kez daha teşekkür ediyoruz" şeklinde konuştu.
"SUÇLAMALARI KABUL ETMİYOR VE REDDEDİYORUZ"
Başkan Aziz Yıldırım'ın da artık tutuksuz yargılanmasını talep ettiklerini söyleyen Nihat Özdemir, "Hukuki süreç tüm bu yaratılan kaotik ortama rağmen devam etmektedir. Sayın başkanımız ve tüm arkadaşlarımızın en kısa sürede serbest bırakılacağına ve yargılamaların tutuksuz olarak devam edeceğine inanıyoruz. İnanmakla kalmiyor, milyonlarca Fenerbahçeli adına bunu talep ediyoruz. Zira 6222 sayılı kanunla yapılan değişiklik çerçevesinde ceza miktarları ciddi oranda düştüğünden artık tutukluluğun devamındaki hukuki yarardan da söz edilemez. Kaldı ki suçlamaları kabul etmiyor ve reddediyoruz. Buradan bir kez daha herkesi, aksi ispat edilene kadar herkesin masum olduğunu belirten 'Masumiyet Karines'ne saygıya davet ediyoruz" dedi.
UEFA VE TFF'Yİ AYKIRI DAVRANIŞLARINDAN ÖTÜRÜ DAVA ETTİK
UEFA ve TFF'yi aykırı davranışlarından ötürü dava ettiklerine de değinen Özdemir, "Yürümekte olan ceza davasının yanısıra, kulübümüzden bir savunma veya tek bir görüş dahi alınmadan, UEFA ve TFF ortak girişimi ile verilen Şampiyonlar Ligi’nden men kararına karşı ise Uluslararası Spor Tahkim Mahkemesi olan CAS’ta şimdilik 45 milyon euro talepli bir dava açtık. TFF ve UEFA’yı bu hukuka aykırı davranışlarından ötürü dava ettik. Davamız hukuki mecrasında ilerlemektedir" ifadelerini kullandı.

"UEFA'NIN AÇIKLAMALARI ÇARPITILARAK, KULÜBÜMÜZÜN CEZA ALMASI AMAÇLANIYOR"
UEFA'nın tersi yönde açıklamalarının olmasına rağmen, kendilerine sürekli UEFA sopasının gösterilmesine de anlam veremediklerini dile getiren Nihat Özdemir, Malumunuz, Türkiye Futbol Federasyonu, 26 Ocak 2012 Perşembe günü, Genel Kurulu’nu olağanüstü olarak toplayacaktır. Bugüne kadar bu toplantıda kamuoyu nezdinde 58. maddenın görüşüleceği düşünülürken, dün itibariyle bir kereye mahsus bazı cezai uygulamaların görüşülüp, karara bağlanacağı hususu iletildi. Hal böyleyken, 93 sanığın söz konusu olduğu ek bilgi ve klasörlerle onbinlerce sayfanın Türk futbol tarihinin en karmaşık hadisesi olarak anılan sürecin önerildiği gibi birkaç ay içinde layıkıyla yapılması mümkün değildir. UEFA’nın açıklamaları ortadayken, en son 5 Ocak’ta yaptığı açıklamada 'UEFA, Türkiye’deki şike sorununun çözülmesinde, şikeyle mücadelede gerekli önlemlerin alınmasında ve disiplin yaptırımlarının uygulanmasında, tam sorumluluğun Türkiye Futbol Federasyonu’na ait olduğunu doğrular' demişken, her fırsatta aslında olmayan UEFA sopasının gösterilmesini bir türlü anlayamıyoruz. UEFA’nın açıklamalarını süreklı çarpıtarak kulübümüzün ceza alması amacıyla her gün açıklama ve haber yapanların hakkındakı takdiri de kamuoyuna bırakıyoruz" dedi.
 


arslansem

arslansem

Üye
Galatasaray hiçbir kulübü hedefe almadan sadece kendi menfaatleri doğrultusunda hareket etmiş ve açıklamalarda bulunmuştur.Bizi ilgilendirmeyen ve bizim adımızın dahi geçmediği bu soruşturma kapsamında sadece kulübümüzün Avrupa yolu kapanmasın diye hatırlatma yapmışızdır.Ama ilk günden bu yana çelişkili açıklamalarda bulunan başta Nihat Özdemir ve diğer yöneticiler şimdi de hedefe Galatasaray'ı hedefe almış.Bizim değerimiz onların değerinin 3 katıymış.Ben annemi çok seviyorum yaşasın 23 Nisan.Gündemi değiştirin çevirin yanmasın Allah kurtarsın birader.Fenerbahçe'nin küme düşmesi sadece Galatasaray'ı etkilemez bu ülkede.Beşiktaş ve Trabzon da dahil diğer kulüpler zor durumlara düşer ama bizi etkilemez.Bu kanıtlanmıştır isteyenler Serdar Ali Çelikler'in yazısını okuyabilir Yalaka kulüp başkanlarına anlatın derdinizi,Galatasaray'a laf sökmez böyle değer biçmekle iş bitmez Nihat efendi.
Çok değil 10-15 gün öncesinde 58.madde değişmeli Galatasaray'da birgün bize muhtaç olur diye ağlayan Nihat Özdemir değil miydi?Lafından dönüp şimdi tersini iddia eden de bu adamdır.Şimdi ağlayıp sızlayan da bu adamdır.Merak etmeyin az kaldı.Puanlar silinecek kupanız elinizden alınacak Avrupa yolu kapanacak sizde aklanıp yolunuza devam edeceksiniz demek isterdim ama zor.
Şerefli adımızı bunun gibi insanların ağzından duymak sadece bizi üzer.Gerisi vız gelir.Allah kurtarsın hepinizi...
 
  • Beğen
Tepkiler: India
greenmile

greenmile

Üye
Galatasaray aklinca tffye ihtarname cekiyor,peki neye gore? suanda avrupa kupalarina gitmeleri garanti mi? Yoksa kapali kapilar ardinda sozler mi verildi?Bu gercekten merak konusu.

Ayrica Nihat Ozdemir'in verdigi piyasa degeri rakamlari sallamasyon degil spk dan alinmis rakamlardir.En kotu gunumuz bugunse bugunde katlamisiz.Ancak ezeli rakip bu sekilde olunca kabullenmesi kolay olmuyor:D
 
arslansem

arslansem

Üye
Galatasaray ihtarname falan çekmedi.Federasyonu uyardı.Beni ilgilendirmeyen sebeplerden dolayı ben Avrupa'ya gidemezsem sorumlusu sizsiniz ona göre dedi.Mantık çerçevesinde bakılırsa bunun mantık dışı olduğunu söyleyenin aklından şüphe ederim.Bize ne kim küme düşüyor eksi puan almış kupası alınmış.Biz işimize bakıyoruz.
Dün farklı bugün farklı konuşup 58.madde değişmeli sonra da kuşlar mı haber verdi Nihat efendi 58.madde değişmesin diye?Ne yanar döner adamlar.Bir dediğiniz tutsun diğerini.Dik duruş dedikleri sahiden bu mu yahu :ehe
Konuyu saptırmayın,içlerinde kalmış bazı şeyler konuyu Galatasaray'a getirip ortalığı bulandırmaya çalışıyorlar.Hadi canım yemezler :)
Kararlar kesinleşmese de ortada.Puan silinecek,Avrupa'dan men edilecek,kupanız geri alınacak.Ateş (uefa) sizi çağırıyoooor :d:
O zaman piyasa değeriniz katlanır mutlu olursunuz :d:
 
greenmile

greenmile

Üye
uefadan korkan kim?Yüreği yetiyorsa cezayı keser,ancak fenerbahçenin tek puanını silemez bu federasyon.Hep beraber neyin ne olduğunu göreceğiz zaten Semih:)

----------Eklendi @ 20:10:11 ---------- Yazıldı @ 20:01:40 ----------

Ha bi de Semih yerinde olsam yok puan silecekler falan diyerek iddialı cümleler kurmam zira dediklerinin hep tersi oldu bu forumda daha önce:ehe
 
arslansem

arslansem

Üye
Nihat Özdemir : "58. madde değişmezse Türk Futbolu biter. " (20 Aralık )


Nihat Özdemir : "Biz başından beri 58.maddenin değişmesıne karşıyız."(21 Ocak ) :d:

Varsın ben yanılayım Murat şu adamın dürüstlüğüne,doğruluğuna,dik duruşuna bakın hele :ehe ilahi fenerbahçe :ehe
 
greenmile

greenmile

Üye
kişisel görüşler farklı olabilir,sonuçta kurumsal kimlikle bir tavır sergilemek gerekiyor Semih:D
 
arslansem

arslansem

Üye
Onu sergilerken de karakterli olmak gerek :) her neyse yatın kalkın dua edin artık Uefa abi gelip cezayı yine kesmesin diye :ehe biz ne kadar kimsenin ceza almasını küme düşmesini istemesekte sırf kendi kulübü menfaatlerini düşündüğü için o kulübü suçlayan ve bu duruşuyla bunu hak edenler var maalesef
 
haltie

haltie

Üye
Bu kadar ağlanmasınlar artık ya sıktı.Kimin suçu varsa çeksin cezasını Beşiktaş'ta dahil.Yargıya güveniyoruz gereği olsun dersin çekilirsin kenarı.Her zaman aynı sey.Nihat o. sussa Aziz y. konuşur Aziz y. Sussa Ali koç konuşur gündem değiştirilir fenerbahçe ezilen takım gibi gösterilir yok efendim Aziz baskanı bitirme operasyonu vs hep aynı kısır döngü.

Bırakın insanlar futbol oynasın mahkeme isini yapsın herkes ne gerekiyorsa onu yapsın.

Hakemlere tehdit,futbolculara tehdit,TFF ye tehdit herkes pis bir Aziz yıldırım temiz.Cümle alem biliyor adamı.


Teknik takipe alınmış her sey belgeli kanıtlı.Cocuk oyuncağı değil.tamam dava sonucu herkes suçsuz olabilir ama susun artık yeterince pislettiniz zaten...
 
greenmile

greenmile

Üye
O zaman beşiktaş neden 58'i değiştirmeye çalışıyor ki? Yada tff neden puan silmeye kalkıyor.Bırakalım futbol oynansın mahkeme sonucu ne derse kararı o zaman versinler.Yok siz peşinen suçlusunuz diyorsanız düşürün diyoruz,ama ona da yok.bjknin de aralarında olduğu bazı gruplar yok maddeyi değiştirelim diyorlar.Dokunmayalım hiçbirşeye madde gereği kim varsa aynen düşsün bu kadar basit

----------Eklendi @ 00:52:33 ---------- Yazıldı @ 00:48:35 ----------

Onu sergilerken de karakterli olmak gerek :) her neyse yatın kalkın dua edin artık Uefa abi gelip cezayı yine kesmesin diye :ehe biz ne kadar kimsenin ceza almasını küme düşmesini istemesekte sırf kendi kulübü menfaatlerini düşündüğü için o kulübü suçlayan ve bu duruşuyla bunu hak edenler var maalesef


uefa abi kim semih ya?:eheÖrnek vereyiö yunanistan da ki şike olayında federasyon ne ceza almış?Yada bu işe karışan takımlar?Uefanın elini öpmeye alışırsan devamlı öptürür yani.:D
 
haltie

haltie

Üye
Beşiktaşlı kisilerde hapisteydi ama hic bir zaman boyle açıklamalar gelmedi kulüpten hic bir zaman kamuoyunu etkileyecek tehdit yada acitasyon içeren açıklamalar gelmedi.

Mesela hakemler fener hakkında yanlış kucuk bir karar versin hemen açıklamalar tehditler gelir hakem odaları basılır bu nedir ya kim bilir arkadan ne isler ne tehditler yapılıp insanlar etkileniyor.

Benim bahsettigim kısım bu.beşiktas baskanı yoneticisi boyle ağlanacak acitasyon yapacak isyan ederim.Fenerbahçe Beşiktas Galatasarayi kisiler ayakta tutmuyor ya da sadece bir kisinin malı değil.Savunmak en öncelikli gorevleridir ama Fenerbahçe uzun yıllardır bos vaatler ağlamalar ve ligin en sevimsiz takımı haline getirilmiştir.

58. Madde falan değil olayım sadece yazık artık komik ve acizce gözüküyor.
 
greenmile

greenmile

Üye
iyide biz aglamiyoruz sende goruyorsun ki biz cezamiz varsa dusurun diyoruz madde de bunu soyluyor, gel gor ki bunlar puan silmeye dogru gidiyorlar ve bu da bizim isimize gelmiyor bence aciklama yapmak icin en dogru zaman.Sustugumuzda ince ayar calismalar yapiliyor

Aziz Yildirim siradan biri degil,Fenerbahceyle butunlesmis biri.O yoksa hicbirimiz yokuz biz olaya boyle bakiyoruz
 
DiaBLoS

DiaBLoS

Moderator
    Konu Sahibi
Halit , senin takımına da iftiralar atılsa , senin takımında sistematik bir şekil de her gün yerden yere vurulsa ( KASITLI OLARAK ), senin takımının yöneticileri de çıkar konuşur ... Bu işler böyledir ...

Fenerbahçe yönetimi ne diyor ta 3 temmuzdan beri ; Biz temiziz , bize haksızlık yapılıyor , 58.Madde değişmesin,suçlular cezalarını ceksin ve ligden düşürülsün , Mahkeme kararı açıklanmadan kimseye YARGISIZ İNFAZ YAPILMASIN ..!

Fenerbahçe yönetimi bunun peşinde ... Adamlar kendilerininden emin ve dik durmaya devam ediyorlar ..! BU KADAR BASİT ...

Başkan diyor suçumuz varsa DÜŞÜRÜN , Yönetim diyor suçumuz varsa DÜŞÜRÜN , Futbolcular diyor suçumuz varsa DÜŞÜRÜN ..!

Eeee bir camia daha ne yapabilir ...
 
haltie

haltie

Üye
Ben yargısız infaz yapmıyorum.kim sucluysa beşiktas dahil cezasını çeksin diyorum.

Sadece tehdit eder gibi açıklamalar yapmak niye.neden bunu sadece fener yapıyor.

Kusura bakmayın laflarinizinda arkasında durun surekli camia olarak suçsuz oldugunuzu söylüyorsunuz tamam bunu demek en doğal hakkınız ama biri yorum yapınca mahkeme bitmeden yorum yapmayın diyorsunuz.

siz neden yapıyorsunuz o zaman.

Baska takım hakkında ki iddia gerçek iken sizin hakkınızdaki iddialar tamamen iftira ve yalan oluyor.

Aziz Yıldırım'da insan Tayfur havutcuda İbrahim akında hepsi hata yapabilir.neden insanları körü körüne savunuyorsunuz.

Daha yeni diyorsunuz sucumuz varsa çekelim diye ama alttaki konularda Nihat Özdemir yarım puan bile sildirtmeyiz diyor.

Beşiktas ne yaptı ,beşiktaşlı olarak demiyorum ,''tarafsız biri olarak'' alın dedi kupayı ,bu mükemmel bir tavır.tamam iade olmuyor diyeceksiniz ama bunu demek diyebilmek harika bir sey.


Ali bana yargısız infaz yapma diyorsun ,ben Fenerbahçe suçlu demiyorum ,o olsun bu olsun demiyorum sadece yonetiminiz sizi camianızı ve kamuoyunu yönlendiriyor.zaten bunu yorumlarınızda görmek mümkün.


Söylediklerim ,gercekten sıktılar.tamam kendi taraftarını duygusal acıdan inandırıp yönlendiriyorlar ama butun insanların gözü önünde kucuk düşürüyorlar.

Bence Fenerbahçe fenerbahcelilerin gördüğünden daha büyük bir kulüp bir takımı bu hallere düşürmeye antipatik yapmaya gerek yok.umarım demek istediğimi anlamissinizdir.kendinizi bu kısır döngüden kurtarın.Saygılar...
 
greenmile

greenmile

Üye
Hergun tvlerde carsaf carsaf tapeler okunuyor uzerinden aylar gecmesine ragmen,hepte fb ile ilgili mesela puan silme mevzusu konusuluyor.Internet sitelerinde Fbnin amblemi yanina fenerin cezasi belli oldu diye baslik atiyorlar sorusturma da 8 takim varken digerlerinin adi dahi anilmiyor.Bi insanIn uzerine devamli gelirsen o insanda bir yerde hop demek zorunda kaliyor.

Nihat Ozdemirin dedigi sey maddeyi degistirip puani silme,direk dusur diyor.
 
haltie

haltie

Üye
Valla ben gecen bı gazete okudum en büyük cezayı bjkye vermişti.:ehe

Medya türlü türlü.Fenerbahçe hakkındaki iddia ve mahkeme belgeleri ortada.o tarz haberler olması normal.

Gecen bir konuda da dedim iki büyükler ve beşiktas şike yapmıştır herkes bunda hemfikir.gs bu kadar masum mü değil :) hatta en cok adı sikeyle anılan takimdir.Ama onlar takılmadı dinlemeye ama ufacık bir iddiaları olsaydı ligde kesin olurdu onlarla ilgili bir sey yani onların adı geçmiyor diye onlara masum diyemeyiz ya da beşiktas aklandı diyemeyiz.

Su an ki durum gercekten spesifik oldu.şanssızlıkta diyebiliriz kabak Fener'e patladı :)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt