İşte şike konuşmaları

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
India

India

Üye
    Konu Sahibi
İşte şike konuşmaları
HABERTÜRK: 31. haftada Şükrü Saracoğlu Stadı'nda oynanan ve 2-0 Fenerbahçe'nin galibiyetiyle biten karşılaşma öncesi İstanbul Büyükşehir Belediyespor'un yıldız oyuncusu İbrahim Akın'ın ismi bilinmeyen bir 'hoca'yı aradığı ortaya çıktı.

İddiaya göre Akın, "Hocam bir şey soracağım. Gol atmamam karşılığında 100 bin dolar teklif ediyorlar. Hocam eğer bu parayı alırsam günaha girer miyim, ne dersiniz?" diye sordu. Hocanın verdiği yanıt da en az bu soru kadar ilginçti. Kayıtlara göre 'hoca', "Sorun olmaz" diyerek İbrahim Akın'a 'gol orucu fetvası' verdi.


SABAH: Sivasspor yöneticisi ve yeni federasyonda yedek üye olan Ahmet Çelebi'nin Aziz Yıldırım'a "O arkadaş ile görüştüm o hale gelmiş mallar abi. O gidecek fiyat konuşacak. Gereken neyse, işte onları sordu etti. Ben dedi direkt onları kendim görüşeceğim bizzat' dedi" şeklindeki sözleri telefon tapelerine girdi.

Çelebi'nin Aziz Yıldırım'ın sağ kolu Bülent İbrahim İşçen'i arayarak, "Abicim ben şimdi bizimkiyle görüşmeye gideceğim de senle görüştüklerimizde mutabık mıyız" dediği anlaşıldı. Emniyet, İşçen'in bu sözleri onaylaması üzerine Çelebi'nin, "Tamam ben yani operasyona başladım. Haberin olsun" dediğini kayda aldı.

HÜRRİYET: Polisin yaptığı fiziki takip değerlendirme tutanaklarında şu ifadeler yer aldı; "Aziz Yıldırım, kulübün mali konularına bakan Tamer Yelkovan’a ödeme talimatını verdiği, Tamer Yelkovan’ın Mehmet Şekip Mosturoğlu ile irtibata geçerek, "Sami bana gelebilir. Ayşe tatile çıksın” dediği belirlenmiştir" dendi. Bu konuşmanın ardından Ali Kıratlı’yı arayan İlhan Ekşioğlu’nun spor çanta ile gelmesini istediği kayıtlara geçti.

SABAH: 13 Mayıs 2011- 21.54
Bülent İbrahim İşçen (Yıldırım'ın adamı): O arkadaş ile görüştüm. Gereğini sen hiç merak etme. O Hamsi tarafı da var ya abi. (Trabzonspor'u kast ediyor.) Onlar da şey yapıyorlarmış, baskı yapıyorlarmış dedim. Biz bunu engelleyeceğiz dedim.
Aziz Yıldırım: Bence şeyi (Ahmet Çelebi'yi kastederek) Ahmet'i de gönder.

13 MAYIS 2011
İşçen: Seninle özel görüşmemiz lazım,
Çelebi: Tamam görüşelim.

13 Mayıs 2011
İşçen: O arkadaş caddede beni bekliyor.
Yıldırım: Sen bak o .... söyle bize yardım etsinler. Tamam mı? Yani belli etmeden yardım etsinler.
İşçen:Tabii ağabeyciğim tabii, sen rahat ol...

13 Mayıs 2011
İşçen: Görüştüm. Gidecek fiyat konuşacak. 'Bizzat kendim görüşeceğim' dedi. Sen hiç merak etme.
Yıldırım: Ahmet'i (Çelebi) de gönder.
İşçen: Abi tabii gidiyor. 5 gün orada olacak. Kampta. 'Yapamazsan Aziz abiye selam verme' dedim.

15 Mayıs 2011
Başak (Menajer): Nasıl geçti?
Çelebi: İyi valla herhalde yani 200 milyara bağlayacağız.

16 Mayıs 2011
Çelebi: Tamam ben operasyona başladım, haberin olsun. Seninle konuştuklarımızda mutabık mıyız?
İşçen: Dini imanı para olmuş onun. Yolunu bulacakmış. Lan sen kimsin? Gider Aziz Abiye söylerim.

22 Mayıs 2011 - 22.34
Sefer Yılmaz (Eskişehirspor Ant. Yrd.): Ne yaptınız?
Mehmet Yıldız: Ne yapayım Fenerbahçe'yi şampiyon yaptık gidiyorum.
Sefer Yılmaz: Oğlum orda kafayı çakıp atsana gölü ya. Sen ayakta duruyorsun, ayakta vuramazdın topa.
Mehmet Yıldız: Ne gölü ya ben oraya gol atmaya gitmedim ki. Ben oraya bulunmaya gittim.

HÜRRİYET: 09.05.2011, Saat: 00.03 Aziz Yıldırım, Bülent İbrahim İşçen'i arar; "Ali’yi görmüş mü basın Ali’yi.. (Eskişehir-Trabzon maçında görülen Ali Kıratlı’yı kasteder) Gelmedim demesin ha. İyi demesin. YAKMASIN BİZİ. Yanmayalım."

FANATİK: İddiaya göre Aziz Yıldırım, Beşiktaş derbisi öncesinde Mahmut Özgener’i aradı. Maça Cüneyt Çakır’ın atanmasını isteyen Yıldırım’ın Özgener’e “Cüneyt Çakır’ı benim yanıma gönder” dediği, Çakır ve Yıldırım’ın maç öncesi görüştüğü ve derbiyi Fenerbahçe’nin kazandığı iddia edildi.

HÜRRİYET: Menajer Ümit Aydın, başta Uğur Uçar olmak üzere Ankaragücülü bazı futbolculara para teklifinde bulunur. Ancak olumsuz yanıt alır. Bu durumu Yusuf Turanlı, Abdullah Başak’a şu sözlerle aktardı, “Abi olumsuz. Korkuyorlar, yok diyorlar. Çok mücadele oldu ama olumsuz, Öbüründe problem yok, hafta sonu tamam ya, sen onu bir şey yap abi, konuş yani. Bana haber ver abi” dedi.
 


Emre-45

Emre-45

Üye
 
cehili

cehili

Üye
Çözülen şifrelerin yerine yenisini arayan ekip sonunda şifreyi buldular:
Mısırı kuruttin mi Ambarda Duruttin mi :ehe:ehe
 
Masha

Masha

Üye
Sonucu hep birlikte görücez
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Benzer Konular



Üst Alt