Fena Bir Launcher..! Meizu MX4'ün Sistem Launcher'ı

Konu Sahibi
Fena Bir Launcher..! Meizu MX4'ün Sistem Launcher'ı
Meizu MX4 isimli android telefonun kullandığı sistem aluncher'ı. MIUI launcher'a biraz benzese de ondan daha sade ve daha hızlı arayüzü olan bir launcher. Uygulama menüsündeki simgelerin yerini dilediğiniz gibi sıralayabilirsiniz. Herhangi bir kısıtlama (alfabetik,tarihsel vs) yoktur. Denemenizi tavsiye ediyorum.
APK = '' ''
Zipten apkyı çıkartıp yükleyin.

Son düzenleme:
Tepkiler: ÇaRşI 2387, oguzhan788, MAERKEK ve 5 diğerleri

BeatsBox

Üye
Kardes ALLAH razi olsun 2 aydan beri ariyom

İndirdim zipten md5 uzantılı çıktı yani rootlu cihazlar için Flash edilen dosya türü.

Yükleyecek ler için bilgi ekliyim
Launcher de menü bulunmuyor ve ayar adına birşey yok sadece ana ekranlar mevcut. Yani iphone launcheri diyebiliriz.

en-sel

Üye
Benim cihazda calismadi s2

Benim ROM un azizliğine uğradım uygulamayi açınca cihaz restart atıyor yinede teşekkürler
edit : i9300 CM11 Snapshot

Konu Sahibi
Benim ROM un azizliğine uğradım uygulamayi açınca cihaz restart atıyor yinede teşekkürler
edit : i9300 CM11 Snapshot
meizu mx4 lollipop olarak piyasaya sürüldüğü için 5.0 altı cihazlarda sorun olabiliyor
Kaç mb ram yiyor
telefona göre değişiyor bazı telefonlarda 50 mb olmazken benim telefonda 60 mb civarında. bu arada hemşeriymişiz poaltlıdan

Tepkiler: byAndroid
Hmm ilginç Polatlı ha. İlk defa karşılaşıyorum burda Polatlı biriyle meizu Mx4 kitkat la geldi yalnız lolipop güncellemesi geldi mi gelmedi mi bilmiyorum

Konu Sahibi
Hmm ilginç Polatlı ha. İlk defa karşılaşıyorum burda Polatlı biriyle meizu Mx4 kitkat la geldi yalnız lolipop güncellemesi geldi mi gelmedi mi bilmiyorum
izlediğim videolarda lollipop diyordu bilmiyorum artık 4.4 mü 5.1 mi