nefretsiz
Üye
-
Konu Sahibi
-
İndirdim zipten md5 uzantılı çıktı yani rootlu cihazlar için Flash edilen dosya türü.
cwm den flaşlamayacaksınız zipin içinde apk dosyası var onu kuracaksınız.İndirdim zipten md5 uzantılı çıktı yani rootlu cihazlar için Flash edilen dosya türü.
Güle güle kullanınKardes ALLAH razi olsun 2 aydan beri ariyom
android sürümü eskiyse çalışmayabilirBenim cihazda calismadi s2
Duvar kağıdı iOS.
rica ederimTeşekkür ederim
Aynen. Sade ve ayar vs yapilamayan ios launcheri gibi. Hepsi o kadar.Yükleyecek ler için bilgi ekliyim
Launcher de menü bulunmuyor ve ayar adına birşey yok sadece ana ekranlar mevcut. Yani iphone launcheri diyebiliriz.
meizu mx4 lollipop olarak piyasaya sürüldüğü için 5.0 altı cihazlarda sorun olabiliyorBenim ROM un azizliğine uğradım uygulamayi açınca cihaz restart atıyor yinede teşekkürler
edit : i9300 CM11 Snapshot
telefona göre değişiyor bazı telefonlarda 50 mb olmazken benim telefonda 60 mb civarında. bu arada hemşeriymişiz poaltlıdanKaç mb ram yiyor
Hmm ilginç Polatlı ha. İlk defa karşılaşıyorum burda Polatlı biriylemeizu mx4 lollipop olarak piyasaya sürüldüğü için 5.0 altı cihazlarda sorun olabiliyor
telefona göre değişiyor bazı telefonlarda 50 mb olmazken benim telefonda 60 mb civarında. bu arada hemşeriymişiz poaltlıdan
izlediğim videolarda lollipop diyordu bilmiyorum artık 4.4 mü 5.1 miHmm ilginç Polatlı ha. İlk defa karşılaşıyorum burda Polatlı biriylemeizu Mx4 kitkat la geldi yalnız lolipop güncellemesi geldi mi gelmedi mi bilmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?