FB Hakkında ve FBnin yeni marşı(down,haberler)

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
FB Hakkında ve FBnin yeni marşı(down,haberler)
Ganalı Davidson idmanda sakatlandı


PSV Eindhoven'ı 3-0 yenen Fenerbahçe, Süper Lig'de Konyaspor ile oynayacağı maçın hazırlıklarına ara vermeden başladı. Volkan, Selçuk, Appiah, Önder, Luciano ve Anelka takımdan ayrı koşu yaparken, ilk 11'de yer alan diğer oyuncular tesislerde dinlenmeye yönelik çalışmalar gerçekleştirdiler. Diğer futbolcular ise sağnak yağış altında koordinasyon ve şut çalışmalarının ardından, çift kale maçla antrenmanı tamamladı. Bu arada denenmek üzere gelen Ganalı David Davidson idmanda sakatlandı. Genç oyuncuyu futbolcu arkadaşları tesislere kucakta taşıdı.

Kaynak: Milliyet
==========================================================

Konya Tahkim'e gidiyor


Konyaspor, Fenerbahçe maçının yeniden yapılması için tahkime gitmeye hazırlanıyor. Konyaspor Basın Sözcüsü Güven Öten, Konyaspor'un dün Fenerbahçe karşısında çok üstün bir futbol ortaya koyduğunu, 2-0 önde olmasına rağmen, savunmaya çekilmeyip yeni goller aradığını belirtti.
Fenerbahçe'ye ilk golü kazandıran Anelka'nın, topu ağlara bariz bir şekilde eliyle yolladığını belirten Öten, şunları kaydetti: ''Bu karar, sadece Konyasporlu futbolcu, teknik kadro, yönetici ve taraftarlar üzerinde değil, maçı seyreden herkeste şok etkisi yarattı. Böyle bariz bir kural hatasının gol olarak değerlendirilmesi karşısında ne yapılabilir ki? Maçın ardından karara adeta isyan eden teknik direktörümüz Aykut Kocaman, yönetime, (böyle kararların alındığı bir ülkede futbol adamı olmanın da futbolla ilgilenmenin de hiçbir anlamı kalmamıştır. Görevimden istifa edip, futbol hayatımı da noktalamak istiyorum) dedi.

Maçın ardından hocamızla uzun süren geniş kapsamlı bir değerlendirme yaptık. Hocamıza, böyle bir karar aldığı takdirde, benzer durumlarla karşı karşıya kalan Anadolu kulüplerinin büsbütün ümidinin kırılacağını, görevine devam ederek büyük bir misyon üstlenmesi gerektiğini söyledik. Böylece teknik direktörümüz Aykut Kocaman'ı, mesleği bırakma fikrinden güçlükle vazgeçirdik.'' Son derece açık ve net bir elle oynama olayı hakkında Konyasporlu yöneticiler olarak söyleyecek söz bulamadıklarını vurgulayan Öten, ''Fenerbahçe maçının yeniden oynanması için Tahkim Kurulu başta olmak üzere gerekli her yere başvuruda bulunacağız. Adaletin yerini bulması için Konyaspor camiası olarak her türlü mücadeleyi sonuna kadar vermeye kararlıyız'' diye konuştu.

Kaynak: AA
============================================================

============================================
Anelka: Yüzde 70 ile oynuyoruz

Son haftalarda form grafiğini giderek yükselten ve Fenerbahçe’nin elde ettiği başarılı sonuçlarda önemli rol üstlenen Nicolas Anelka, henüz tam kapasiteye ulaşmadığını söyledi. PSV maçından sonra yöneticilerle sohbet eden Fransız oyuncu, moral ve motivasyonunun her geçen gün daha da yükseldiğine dikkat çekerek, ‘Bu seyirci ile coşmamak mümkün değil.

İsabetli karar

Türkiye’yi ve Fenerbahçe’yi tercih ederek isabetli bir karar aldığına dikkat çeken Anelka, Şampiyonlar Ligi maçları için iddialı konuşarak, ‘Bu grubun en iyi takımı biziz. Milan karşısında en azından bir puan almalıydık. Eğer o maçı kaybetmezsek, gruptan lider olarak çıkabilirdik. Kalan maçlarımıza çok iyi konsantre olmalıyız. Ligde ve Avrupa’da iyi yoldayız. Güçlü kadromuz ile büyük işler yapabileceğimizi herkese kanıtladık’ diye konuştu.

En büyük gücümüz

Fenerbahçe’deki sorumluluğunun bilincinde olduğuna işaret eden Anelka, teknik heyet ve futbolcu arkadaşlarıyla arasındaki diyaloğun üst düzeye ulaştığına işaret ederek şunları söyledi: Böylesine muhteşem taraftar Avrupa’da çok az var. Büyük kulüplerin başarısının arkasında her zaman taraftarı vardır. Biz de bu gücün farkındayız. Onlarla kenetlendik. Birlikte büyük zaferlere koşacağız. Herkes Fenerbahçe’yi alkışlayacak.


Kaynak: Hürriyet
=========================================================
"Zor Bir Maç Olacağını Biliyorduk"



Kulübümüz ikinci başkanı Nihat Özdemir, Konyaspor maçı sonrası yaptığı açıklamada, "PSV maçı sonrasında bizim için çok önemli bir maça çıktık. 3 puanla ayrıldığımız için sevinçliyiz" dedi.

Konya’nın zor bir deplasman olduğuna dikkat çeken Özdemir, "Zor bir deplasmandan 3 puanla ayrılıyoruz. Milli takımlar için lige verilen arayı iyi değerlendirerek zor maçlar için hazırlıklarımızı tamamlayarak daha iyi olmaya çalışacağız. Futbolcularımızı, teknik heyetimizi kutluyorum. Taraftarlarımızı bizi burda yalnız bırakmadıkları için tekrar kutluyor ve yönetim adına teşekkür ediyorum" dedi

===================================================================================

Dogum Tarihi : 5 Haziran 1981
Boy : 176
Kilo : 74
Geldigi Kulüp : Fenerbahçe
Oynadigi Kulüp : Anderlecht
Uyrugu : Türk
Kontrat Bitimi : Haziran 2008
Forma No : 9
========================
FENERBAHÇE SEVGİSİNİN BEDELİ OLAMAZ

Bilmiyorum bu lafı kaç kez söyledim ama ben Türkiye'de basını anlayamıyorum!
Güya ben Fenerbahçe’den alacağımı alamamışım. Bana prim verilmezse yıkarım yakarım demişim. Yok öyle demişim, yok böyle demişim. Bir dünya gerçeği olmayan fasa fiso.
Vay be ben neymişim meğer! Bunlar önceki gün gazeteyi açtığımda okuduğum zırvalar… Zira bu haber olamaz, olsa olsa ancak zırva olur.


==========================================================

Günün sürprisi ise

Mutlaka indirin çok hoşunuza gidecek.
 


van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Tahkim golü iptal edecek değil ya.. ;)
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
sıkıyosa etsin kesinlikle doğrudan topa hamle yok! kalecinin eline vurmuş
 
tatar_ramazan

tatar_ramazan

Üye
istedigi kadar gitsin isterse maci tekrar yapak bizi kimse deviremez unutmayalim maradonada eliyle gol atti hemde dünya kupasinda

sampiyon fener :artı:
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Zaten gölü iptal etme gibi bir durum asla olamaz..


Bu kural hatası değil hakem hatasıdır.. Dolayısıyla bişey değişmez.. ;)
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Tabiki zaten doğrudan elle oynama yok faul var aslında kalecinin eline çarpıyo
 
hidayet

hidayet

Üye
valla ben onu bunu bilmem elle vurmuş olabilir kalecinin eline vurmuş olabilir ama
sonuçta kaleciye bir faul verimesi şarttı burada çok açık bir hakem hatası var
el değmemiş tertemiz bir lig istiyoruz ;)
 
van_hoijdonk

van_hoijdonk

Emekli Yönetici
Hakem hataları sadece fenere oluyor di mi??


Var ya insanoğlu kendi lehine olan hakem hatalarını ne çabuk unutmuş... :vur:
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Originally posted by hidayet@Oct 3 2005, 05:38 PM
valla ben onu bunu bilmem elle vurmuş olabilir kalecinin eline vurmuş olabilir ama
sonuçta kaleciye bir faul verimesi şarttı burada çok açık bir hakem hatası var
el değmemiş tertemiz bir lig istiyoruz ;)
[post=184107]Quoted post[/post]​
seni pek tanımıyorum ama sendemi brütüs?
 
hidayet

hidayet

Üye
salihyet ne demek istedin anlayamadım
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
Çok ünlü bir olayın öyküsünü özetler
 
hidayet

hidayet

Üye
ne demek istediğini ya açık açık anlat yada sus :angry:
 
Salihyet

Salihyet

Üye
    Konu Sahibi
p.m. atıyorum (sen iste yeter susarız)
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt