Faturasızdan Faturalıya Kampanyası

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
zortezurtek

zortezurtek

Üye
    Konu Sahibi
Faturasızdan Faturalıya Kampanyası
Avea'nın faturasız hatlardan faturalı hatlara geçiş yapanlar için uyguladığı her yöne 300 dk + avea içi 3000dk + her yüne 3000 sms toplamda 22tl olan kampanyasına geçmek istiyorum. Fakat faturalı olmasından dolayı bazı korkularım var. 22 tl yazmasına rağmen yazandan fazla miktarda fatura gelmesi gibi bir durumdan korkuyorum(vergilerdir telsiz kullanım bedelidir vs.) Bu kampanyadan faydalanan arkadaşlar veya detaylı bilgisi olan arkadaşlar varsa bilgi rica ediyorum. Şimdiden teşekkürler.

meboli

meboli

Üye
yaklasik 1hafta once gectim bende henuz fatura gelmedi ama siniri asmadimiz sürece geçmez diye düşünüyorum...

caner1919

Üye
Dikkattttt Ne Olur Ben Gibi mağdur olmayın uzak duruuuunnnnnnnnnnnnnnnnn açıklamaları yapcam şimdi ..
sanırım amaçları ilk aydan hemen 6-7 aylık olacak faturayı 1 ayda alıp sonra müşteri ne yaparsa yapsın hesabı akıllılar bide tahahhüt yaptılar onun cezası ödenecek yani 12 ayda ödeyeceğim faturayı şimdi 1 ayda ödücem allah belanızı versin haram zıkkım olsun cinnet geçiriyorum şuan

- - - Eklendi - - -

137 tl de bana gelecek miş bu ay fatura ve neymiş paket dışı 120 mb internet kullanmış akıllı cihaz benim haberim bile yok yemin ederim neyse 120 mb internet fiyatıda 80 tl imiş yuh oha artık 120 mb internet 80 tl mi olur saçmalığa bakar mısınız dolandırıcı bir şirket herkesin bu tür şikayetleri var hattını kapatmanı tavsiye ederim bir an önce uzak dur avea faturalıdan..!! ailemdeki herkesi başka şirketlere geçircem ve çevremdeki herkeside bilgilendiriyorum bu konuda..!!!

- - - Eklendi - - -

Avea Haramı Zıkkım Olsun İnşallah Bi Yerinizden Çıksın Bu Paralar Konuları Siteleri Araştırıyorum Herkesin Böyle Şikayetleri Var Allahınızdan Bulun İnş. Daha İlk Aydan Anamı Ağlattınızzzzzz..!!!! :@

- - - Eklendi - - -

Halada Yeni Fatura Dönemimde Şimdi 2 Gün oldu hesap kesim günü neyse daha 2 gün olmasına rağmen güncel borç diyorum 49 tl diyor şuan 26.5 tl olması gerekirken paketim öyle çünkü bunlar ne yapmaya çalışıyor arkadaş birisi bi açıklama yapsın..!!! Avea Faturalı mı bundan sonra tövbe çevremdeki herkeside uzak tutucam bu şirketten​

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Askerde olduğum son 6 aydır faturalı kullandım, güncell fatura bilgisi pek kaliteli değil, 35TL lik faturamı 60 küsür olarak gösteriyordu, fatura kesilince gelen fatura nrmal olaraktan 35tl38tl arası değişiyor, vergiler falan.
Yaşadığım birçok problemde sorunlarımı çözüme ulaştırdığından avea nın müüşteri ilişkileri bayağı gelişmiş durumda.
Dikkatli olun, fazla yüksekten uçmayın yeter.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt