Faturanızı dikkatli inceleyin.

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

memetgunal

Üye
    Konu Sahibi
Faturanızı dikkatli inceleyin.
Avea' nın piyasaya çıktığında ilk hedef kitlesi ve sadık müşterisi olan Emniyet Genel Müdürlüğü kadrosu personeline yıllarca yüksek fatura gönderdiğini, mahkeme kararı ile de bu durumun tespit edildiğini biliyor muydunuz?
Bu nedenle alınan hizmet kalitesinin yanı sıra, hizmet satınaldığınız operatörün güvenilir olmasına dikkat edin...

S.c.k.N

S.c.k.N

Üye
Dediğiniz doğru olabilir ama kaynak var mı ? Bu tür konularda kaynağınız olmalı aksi halde boş karalamadan öteye gitmez.

TheSoftware

TheSoftware

Üye
1 yıldır kullanıyorum 1 kuruş fazla fatura gelmedi.

Akhtoher

Akhtoher

Üye
Dediğiniz doğru olabilir ama kaynak var mı ? Bu tür konularda kaynağınız olmalı aksi halde boş karalamadan öteye gitmez.

Arkadaşın belirttiği gibi kaynak belirtilmemiş boş konu.

Dumanyak_666

Dumanyak_666

Üye
Boş falan değil benim tarifem aylık 40 lira + 5 lira indirim yeni avealı olduğum için ama her ay fatura 45 liradan aşağı gelmiyordu paket aşımı falanda yapmıyordum aradım vergi diyorlar avea fazladan geçiriyor faturaya sözleşmenizi ve faturanızı kontrol edin

phasan

phasan

Üye
Lutfen sikayeti olan ve burda konu acan kaynak gostermeli

Dumanyak_666

Dumanyak_666

Üye
Lutfen sikayeti olan ve burda konu acan kaynak gostermeli

Neyini kaynak göstereceğim ben her ay ödediğim faturayı bilirim Aveanın avukatı gibi konuşuyorsun mağdur olan onlarca insan varken tuttutmuşsun kaynak ta kaynak

phasan

phasan

Üye
Neyini kaynak göstereceğim ben her ay ödediğim faturayı bilirim Aveanın avukatı gibi konuşuyorsun mağdur olan onlarca insan varken tuttutmuşsun kaynak ta kaynak

Ben bi avea icin demiyorum ne olursa olsun her konu icin olabilir kaynak

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
Takipçi Satın Al

Üst Alt