Yaptığım inceleme de telefonun klonlu görünüyo
Linkleri görüntülemek için kayıt olmalısınız
Çok değil geçen senenin sonunda benim telefonum da klonlanmıştı, ve kasım ayında kapatıldı, ilk kullandığım vodafone hat ile eşleştirildi, birden çok hat kullandığım için bu benim canımı sıkmıştı, o hattımı taşıyınca o da gitti ve telefon kullanılmaz hale geldi. Araştırdım. Nokia yetkililerini aradım, bayiye gerek yok dediler, yeterki fatura ve kimlik fotokopisini bize faxla biz hallederiz. Bende fax çekerek bu iki belgeyi ve klonlu cihaz beyannamesini fax ile yolladım, MCKS'ne mail ile şikayette bulundum, bayiye gittim (ama birşey yapamadılar, onlarda tek numaraya açarız dediler) tam 1 ay bekledim , telefonu kullanamadım. Sonradan bir anda telefon açıldı, hemde öyle bir açıldı ki klon dan çıkmış, ve kayıtlı cihaz durumunda gözüküyor ve şuan bütün hatlarımla kullanıyorum. Sorunu neresi halletti bilmiyorum ama, şu an kullanıyorum. Bayi önemli değil, eğer ki faturası varsa tek numaraya açtırabilirsin. Faturan yoksa o konuda yardımcı olamayacağım. Sonuçta o telefonun sana ait olduğunu kanıtlayan bir kağıttır fatura. Eğer ki faturayı bulursam yardımcı oluruz.