Faturalı aldığım telefonum klonlanmış...

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
musty0300

musty0300

Üye
    Konu Sahibi
Faturalı aldığım telefonum klonlanmış...
2007 kasım ayında almış olduğum telefonum klonlanmış ve bana 25 temmuz da yasal uyarı başlığı altında bir mesaj geldi... mesajda; telefonunuz klonlanmıştır, faturanızla birlikte aldığınız yere müracat edin diyor... Not:faturamı bulamıyorum... Aldığım yerden faturayı tekrar çıkartma imkanım varmış ama adam ocak ayında batmış ve kapatmış... ben bu telefonu 2007 kasımda 720tl ya aldım ve ben öğrenciyim... Lütfen bana yardımcı olun, bir yol gösterin...
imei no:353269010398216
model: nokia n70
başka bir yolu yok mu?
:(:(:(:(:(:(:(

sercan_54_54

sercan_54_54

Üye
o zaman eski bi telefonun varsa mesela 3310 gibi onun imeisini n70 ye kopyalattır bu çok kolay bi işlem boxla 5 dkde oluo en fazla 30 ytl ister telefoncu

LAZOFLU

LAZOFLU

Emekli Yönetici
Yaptığım inceleme de telefonun klonlu görünüyo

Çok değil geçen senenin sonunda benim telefonum da klonlanmıştı, ve kasım ayında kapatıldı, ilk kullandığım vodafone hat ile eşleştirildi, birden çok hat kullandığım için bu benim canımı sıkmıştı, o hattımı taşıyınca o da gitti ve telefon kullanılmaz hale geldi. Araştırdım. Nokia yetkililerini aradım, bayiye gerek yok dediler, yeterki fatura ve kimlik fotokopisini bize faxla biz hallederiz. Bende fax çekerek bu iki belgeyi ve klonlu cihaz beyannamesini fax ile yolladım, MCKS'ne mail ile şikayette bulundum, bayiye gittim (ama birşey yapamadılar, onlarda tek numaraya açarız dediler) tam 1 ay bekledim , telefonu kullanamadım. Sonradan bir anda telefon açıldı, hemde öyle bir açıldı ki klon dan çıkmış, ve kayıtlı cihaz durumunda gözüküyor ve şuan bütün hatlarımla kullanıyorum. Sorunu neresi halletti bilmiyorum ama, şu an kullanıyorum. Bayi önemli değil, eğer ki faturası varsa tek numaraya açtırabilirsin. Faturan yoksa o konuda yardımcı olamayacağım. Sonuçta o telefonun sana ait olduğunu kanıtlayan bir kağıttır fatura. Eğer ki faturayı bulursam yardımcı oluruz.

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt