Fatih Terim, Milli Takımın Yeni Sistemini Açıkladı

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
Fatih Terim, Milli Takımın Yeni Sistemini Açıkladı
<span style="color:#FF0000">Milli takımın yeni sistemi</span>



A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, milli takımın yeni sistemini basın mensuplarına açıkladı.

Milli Takımın kamp yaptığı Clostermanns Hof Hotel&#39;de basın mensuplarıyla sohbet toplantısı düzenleyen Fatih Terim, bundan sonra oyuncuya göre sistem değil sisteme göre oyuncu alacaklarını söyledi.

Her bölgede oynayan futbolcuların ayrı birer profilini çıkarttıklarını belirten teknik direktör Terim, milli takıma davet edilecek futbolcularda bu özelliklerin aranacağını söyledi.

Sistemini beş tane ikili sistem diye tanıtan Terim, bu sistemin Türk sistemi olduğunu ve oyun içinde her an diğer sistemlere hızlı bir şekilde geçiş yapabilmesine imkan tanıdığını ifade etti.

Genç yıldız Nuri Şahin konusuna da değinen Fatih Terim, bu futbolcuya milli takımda büyük görevler düştüğünü, Şahin&#39;e, Almanya&#39;da oynayacakları tüm hazırlık maçlarında ilk onbirde forma vermeyi düşündüğünü söyledi.

"Nuri Şahin, Türk futboluna 15 yıl damgasını vuracak" diyen Terim, bu futbolcunun vücudunun kaldırdığı sürece her zaman forma giyeceğini belirtti.

(A) Milli Futbol Takımı Teknik Direktörü Fatih Terim, milli takımdaki ilkelerini de "Zevkle oynayıp, oynadığından keyif alan bir anlayış, oyunun her bölümünde kontrolü elinde tutabilen, takım savunmasında birbirinden kopmayan bloklar, kademeli pozisyon alan, hücumda çabuk oynayan, ortaya çıkan boşlukları iyi değerlendiren, arkadaşına yardım eden, yardım için koşan, rakibine özellikle tehlikeli bölgelerde boş alan ve zaman vermeyen kolektif oyunu oynayan, her konumda cesareti ve gayesi anlayışına sahip olmak" olarak açıkladı.

FIFA&#39;nın Türkiye&#39;ye verdiği cezaya da değinen Terim, günümüzde seyircisiz futbolun ilgi çekmediğini, Uluslararası Spor Mahkemesi&#39;nden (CAS) çıkacak sonucun Türk Milli Takımı&#39;nın maçlarını seyircili oynayacağına izin vereceğini belirterek, "FIFA&#39;nın bu kararından döneceğine inanıyorum" dedi.

Bu arada, iç yan bağlarındaki sakatlığı nükseden Orhan Ak, kamptan ayrılarak Türkiye&#39;ye döndü. Ak&#39;ın yerine U-19 Milli Takımı&#39;nda forma giyen Vestel Manisasporlu Caner Erkin milli kampa davet edildi.

Ay-yıldızlıların yarınki Belçika maçına şu muhtemel onbirle çıkması bekleniyor:

Rüştü, Hamit, Can, Hüseyin, Volkan Yaman, Hasan Kabze, Nuri Şahin, İbrahim Toraman, Tuncay, Halil, Fatih.


İntHaber
 


yitik savaşçı

Üye
Lay lay Sepp Blatter 2008&#39;de sizdeyiz&#33;
 
jeacona

jeacona

Üye
yaw türkiyeyi başarıya taşısında hangi sistemi kullanıyosa kullansın
 
hidayet

hidayet

Üye
evet hangi sistem olursa olsun farketmez güzel günler yaşayalım yeter
 

yitik savaşçı

Üye
Milli tak&#305;mda ba&#351;ar&#305; için her yol mübah anlay&#305;&#351;&#305; söz konusu olmamal&#305;. Biz Terim Hoca&#39;yla futbolda ça&#287; atlam&#305;&#351; bir ülkeyiz. Belki yeni nesil bilmez ancak baz&#305; al&#305;&#351;kanl&#305;klar&#305;m&#305;zdan Terim Hoca&#39;yla vazgeçtik. Örne&#287;in milli tak&#305;mdan herhangi bir beklenti olunmamas&#305; al&#305;&#351;kanl&#305;&#287;&#305; ya da az gol yemek için dua etme al&#305;&#351;kanl&#305;&#287;&#305;... Milli tak&#305;m bir yana kulüp futboluna da ça&#287; atlatm&#305;&#351;t&#305;r Fatih Hoca... Fenerbahçe Ba&#351;kan&#305; Aziz Bey 2000 y&#305;l&#305;ndan bu yana &#350;ampiyonlar Ligi &#350;ampiyonlu&#287;u&#39;nu hedef göstermi&#351;tir. Ba&#351;ar&#305; olmu&#351; ya da olmam&#305;&#351; mühim de&#287;il. Fatih Hoca&#39;n&#305;n ç&#305;tay&#305; yükseltti&#287;i bir gerçektir. Bu yüzden de sistem oturtmak istiyorsa oturtacakt&#305;r. Günü kurtarmay&#305; bir kenara b&#305;rak&#305;p gelece&#287;i garantilemek istiyorsa gerçekle&#351;tirecektir. Kimsenin sab&#305;rs&#305;z olmaya hakk&#305; yoktur.
 
B@TuH@N

B@TuH@N

Üye
    Konu Sahibi
saldım çayıra MEVLAM kayıra diye bişey söz konusu olmaz her ülke takımın bir sistemi olmalı.
 
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
ve bu milli takım nuri sahinin mukemmel pasıyla 2 dak necatinin goluyle one gecti
 

yitik savaşçı

Üye
Allah sakatlıktan korusun oyuncularımızı...
 
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
tuncayım arapasında hasan kabze sık bi gol attı yanlız aynı anda gol yiyioruz (kedni kalesine ibrahim toraman) durum 2-1
 

yitik savaşçı

Üye
Belçika&#39;ya ayıp olmasın diye kendi kalemize...
 
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
tuh be bi daha yedik sonck att&#305; 2-2 oldu
 

yitik savaşçı

Üye
İlk yarı 2-2 berabere bitti...
 
jeacona

jeacona

Üye
bu maç böyle biter
 
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
mukemmel bi frikik oragnizasyonu ugur boralin ortasi ve tuncayın golu 3-2 hooleyy
 

yitik savaşçı

Üye
Fehriye&#39;yi kaçırmıştı bunlar ellerinden; yenelim de gözdağı olsun...
 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
<div class='quotetop'>(yitik savaşçı &#064; May 24 2006, 11&#58;17 PM) [post=342025]Quoted post[/post]</div><div class='quotemain'>
Fehriye&#39;yi kaçırmıştı bunlar ellerinden; yenelim de gözdağı olsun...
[/b][/quote]

Dün bir terörist daha serbest bırakıldı..

-----

Bizimkiler maçı bu saatten sonra vermez.
 
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
90+2 de gol yedik 3-3 oldu tuh bee defansta servet war o yuzden oldu kesin 15 dak izlemiyodumda
 

yitik savaşçı

Üye
Rüştü&#39;ye vuramadığını bildikleri halde top atmıyorlar mı; gıcık oluyorum.

Evet; ufak bir yorum getirelim...

Takım henüz oturmuş gözükmedi. Savunmadaki oyuncular çok tedirgin oynadılar. Orta sahada organizasyonu sağlayacak oyuncu eksikliği hissettik. Buna rağmen her daim gol atabilecek oyuncularımız olduğunu bir kez daha hatırladık.

 
ChavRash

ChavRash

Emekli Yönetici
Takımda gol sıkıntısı yaşanmayacağı bu maçta kanıtlandı. Benim anlamadığım konu İbrahim Toraman neden ilk 11&#39;de sahaya sürülüyor? Fatih Hoca bunu tekrar tekrar düşünmeli. Sağlam adam değil o.. Bana göre.
 
мιѕтαα

мιѕтαα

Üye
servet de pek saglam sayılmaz
 
Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...


Üst Alt