60 levelim zaten sıkılmıştım artık :ehe
haltie Üye Konu Sahibi ilkerkurt' Alıntı: 60 levelim zaten sıkılmıştım artık Genişletmek için tıkla ... sonu yok ki bitmiyor sadece hırs ve gazla işleyen bir oyun
ilkerkurt' Alıntı: 60 levelim zaten sıkılmıştım artık Genişletmek için tıkla ... sonu yok ki bitmiyor sadece hırs ve gazla işleyen bir oyun
ilkerkurt Üye İntifada' Alıntı: bende oynamıyorum artık sıkıntı veriyor Genişletmek için tıkla ... ücretsiz yakıt verseler devam ederdim
İntifada' Alıntı: bende oynamıyorum artık sıkıntı veriyor Genişletmek için tıkla ... ücretsiz yakıt verseler devam ederdim
tragedie Emekli Yönetici ilkerkurt' Alıntı: ücretsiz yakıt verseler devam ederdim Genişletmek için tıkla ... yakıt veriyorlar zaten gift bölümünde bende +20 depo benzin var ama iş işten geçti
ilkerkurt' Alıntı: ücretsiz yakıt verseler devam ederdim Genişletmek için tıkla ... yakıt veriyorlar zaten gift bölümünde bende +20 depo benzin var ama iş işten geçti
mazlum1790 Üye haltie' Alıntı: evet bütün gün farmville oynuyorum Genişletmek için tıkla ... Şok!! Şok!! Şok!! Ünlü moderatör haltie den çarpıcı bir açıklama
haltie' Alıntı: evet bütün gün farmville oynuyorum Genişletmek için tıkla ... Şok!! Şok!! Şok!! Ünlü moderatör haltie den çarpıcı bir açıklama