Farm ville artık iphone da da oynanıyor

Sponsorlu Bağlantılar

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...
nums45

nums45

Üye
    Konu Sahibi
Farm ville artık iphone da da oynanıyor
Hatırlarsanız heyecanla iPhone 4'ün tanıtımını beklerken Steve Jobs , dünyanın en popüler oyunu hâline gelen ve bir tarla hasat oyunu olan Farmville'nin kısa bir süre içinde AppStore'daki yerini alacağını belirtmişti.

Facebook ile bütünleşik yapıda olan Farmville ; yaklaşık 1 yıl içerisinde dünyanın en popüler web tabanlı bilgisayar oyunu hâline gelmiş bir uygulama.Oyun ile ilgili ipuçlarının toplandığı kitapları bile basılan Farmville, her geçen gün dahada kullanıcı kitlesini genişletiyor.Hâl böyle iken Apple'da Farmville'nin yapımcısı Zynga firması ile işbirliği içinde kısa bir sürede oyunu AppStore'a yerleştirildi.

Flash 10.1,Android'li cihazlarda su gibi aka dursun, an itibari ile en popüler flash tabanlı uygulama olan Farmville iOS 3 ve üzeri kullanıcıları için ücretsiz olarak AppStore üzerinden kullanıcılara sunulmakta.Son olarak belirteyim Farmville , bağımlılık yapıyor bir süre sonra,aman dikkat !

ALINTIDIR

• Beğen
Tepkiler: koruma26262626

afterlife97

afterlife97

Üye
Kaç ay oldu :D

nums45

nums45

Üye
    Konu Sahibi
olsun ben yinede yazıyım dedim

OğuzcanAbi

Üye
iphone baya geliştirdi işi

angelo_diablo

angelo_diablo

Üye
Evet .. Bu benim iPod touch'imda var.. Ama baya bi zaman gecti bu haber uzerinden :oke:

Soraux

Soraux

Üye
iphone da zaten bütün uygulamalar oynanıyo

batmanlee7272

batmanlee7272

Üye
apple ürünleri ayrı yaw...

marco.romeo

marco.romeo

Üye
bu oyundan bıktım artık...oynamıyorum

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

Üst Alt