Farm Frenzy (Nokia 5800 XM and N97)

murat_83

Üye
kardeşim ovi deki gibi değil inşallah, çünkü ovide de free yazıyor 5-6 bölüm sonra tam sürümünü al diyor.

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi oyunlar

trkym38

Üye
eee bu bitti yeni versiyonu yokmu) bu arada paylaşım için çok teşekkür ederim ama not doğru bağımlılık yapıyor ve 1 gecede uyumadan bitiriyorsunuz:P yeni sürüm varsa ltfn paylaşalım ben arıyorum ama daha bulamadım...

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi

çıkmadı galiba çıkınca eklerizke

ben ovi den indirip bitirdim bu oyunu ama kısıtlıydı bu tam sürüm mü???????????????????

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet tam sürüm

dgdizayn

Üye
Simdiye kadar gordugum en iyi oyun. Pc yi bile bırakıyo insan

ya sız enteresanmısınız? mehmet gereksız seylere cvp vercegıne adam gıbı nasl acıldıgını anlatsana bı mılyar kısı sorumus

gumbur

Üye
arkadaşlar oyun çok süper demo falan değil indirdim 5800 da oynuyorum acayip bağımlılık yapıyo oyun versiyonu 1.00 hemde türkçe oluyor ovide ki demoydu bu tam sürüm

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
ya sız enteresanmısınız? mehmet gereksız seylere cvp vercegıne adam gıbı nasl acıldıgını anlatsana bı mılyar kısı sorumus

senden başka soran yok at telefona açılsın yok bilmiyorsan hiç uğraşma o halde

teşekkkürler ama benim telefonlara olmazz

xazrailx

Üye
bu yüklü halimi nasıl yapıczz?

gumbur

Üye
bu yüklü halimi nasıl yapıczz?

rar dosyasını masaüstüne indiricen ondan sonra ona sağ tıklayıp buraya çıkar seçeneğini tıklacan çıkan .jar dosyasını telefona atıp kurucan o kadar (dosya rar olarak gözükebilir ama uzantısı .jar dır)