Farm Frenzy (Nokia 5800 XM and N97)

Mc80

Üye
Farm Frenzy (Nokia 5800 XM N97)
Not:Bağımlılık Yapar

Bende Ovi Store'den İndirmiştim Demo Versiyonunu Oyun Gerçektende Bağımlılık Yapıyor Yorumlara Bakılırsa Tam Sürüm Galiba Neyse Yüklüm Bakim Çok Teşekkürler Mehmet Kardeş.

ben oyunu bilgisayara indirdim telefona attım ama şimdi 'dosya türü desteklenmiyor' diyor ne yapmalıyım?

yumameda

Üye
bağımlılık yapıyo gerçekten

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi oyunlar

facebook bi ciftlik furyası baslattı ınternet pc ceplerde heryerde var
oyunda best tıme yapmak cok zor

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet öyle

zeliha92

Üye
ben oyunu bilgisayara indirdim telefona attım ama şimdi 'dosya türü desteklenmiyor' diyor ne yapmalıyım? biri acil cvp atabilirmi

--------------- Ekleme ---------------

ben oyunu bilgisayara indirdim telefona attım ama şimdi 'dosya türü desteklenmiyor' diyor ne yapmalıyım? biri acil cvp atabilirmi

--------------- Ekleme ---------------

Rar dosyasını indir masaüstüne. Ovi'yi aç, telefonu pc'ye PC SUITE modunda bağla. Rar dosyasına çift tıkla , tek bi dosya çıkıyo "farmfrenzy__nokia_5800_en.jar" adında. Çift tıkla, Ovi'de gelen ekrana onay ver. Daha sonra telefondan da onay verdin mi yüklüyor.

Bugün sardım bende bu oyuna, fenaa ! (:

zeliha92

Üye
peki oviyi nası açıcam yardımcı olursan sevinirim teşekürler...

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
İyi oyunlar

Çok eğlenceli bir oyun. Tam ekran ve dokunmatik olması da oynanabilirliği artırıyor.

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
iyi oyunlar

emeğine sağlık resmen bağımlılık yapıyor

Mehmet

Emekli Yönetici
    Konu Sahibi
Evet iyi oyunlar